- 22 Kasım 2015
- 596
- 835
- 103
- 40
Hadi ya cnm üzülüçeksin tabiki ama üzülme ya inş olcak bizimde Allah sevdigi kulunu imtihan edermiş inş bi gün bizde sevinicez , erken bakma ihtimal olabilirmiNegatif
sıkma canını elbet vardır vakti saatiNegatif
ysmne de dedim sanada diyorum verirse MEVLA alıcaz o bizden iyisini biliyorkızlar benimde tutmadı yine
yapma böyle üzme kendini vakti zamanı dolunca inşallah olacak ve bu günleri unutucaksın yıpratma kendinibu 2. aşılamamdıtedavi sürecinde çok umutluydum ama aşılama yapıldıktan sonra bütün umudum gitmişti sankişimdi ise çok umutsuz bi haldeyim hiç anne olamayacakmışım gibi geliyor artık doktora bile gitmek istemiyorum
harikasın hep böyle güçlü ol duadan uzaklaşmaDeğer yazmıyor 5in altında erken bakılması bugün 12. Gün zaten regl sancım var umutlu değildim allahım büyüktür o bana bu acıyı verdi şükürler olsun vardır bir hayır napalım bizimde yüzümüze güler de peygamber efendimizin ümmetine yakışır evlatlar nasip eder bizlere dua etmekten başka çaremiz yok yıkılıp yıkılıp şükredecel tekrar kalkacağız(( ben şimdi kendimi paralasam neye faydası var ki
sağolun kızlar...biliyorum bu düşünceler şuan üzüntüden dolayı yarın yine umutla dönücem hayata...ama bi süre tedavi olmak istemiyorum çok yoruldum yıprandım...ysmnn seninle aynı gün aşılama olmuştuk ikimizinde nasibinde yokmuş[/QUOTE tekrar başlayınca tedaviye önceki yaşadığın yorgunluğu acıyı üzüntüyü unutuyor yeniden başlıyorsun
Cnm ya hepimiz bekleyiş içerisindeyiz rabbim yüzlerimize gülsün tez vakitte inş , rabbime güvenim inancım sonsuz , bir gün bebegim olcak ne kadar olumsuzluklarda olsa öyle inanıyorum ,bu sürecler tabiki cok zor ama hayat zaten bi sınav degilmi kızlar onun içiin sabır sadece üzülmeyin ...kızlar benimde tutmadı yine
Amin inşKasım ayı pek uğurlu gelmedi anlaşılan kızlar hayırlısı hee adet bitimi yeni umutlar başlıyor rabbim inşallah en kısa sürede nasip eder hepimize
Ayni seyi yasadim canim gercekten cok ama cok aci verici Allah gonlune gire versin insallah bir mucize olur Benim olmadi hatta bir parca dustu bendn resmini ebeye gosterdim dusuk dedi ama testler negatifti bilmiyorum var miydi yok muydu ama atn seyleri yasadim
Cnm beklemek cok zor haklısın ama herşeyde bi hayır vardır rabbim inş bizleride güldürsün,doktora gitmedinmi cnm ilaçlardan belkide gec olcaksın belkide vardır rabbim bilir hakkında hayırlısı neyse o olsun üzülme cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?