Aşılama Kasım ayında aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bu 2. aşılamamdıtedavi sürecinde çok umutluydum ama aşılama yapıldıktan sonra bütün umudum gitmişti sanki şimdi ise çok umutsuz bi haldeyim hiç anne olamayacakmışım gibi geliyor artık doktora bile gitmek istemiyorum

Senin şu yaşadığın duyguların aynısını her regl oluşumda her negatif sonucu alışımda bende yaşıyorum elden bişi gelmiyoo napalımm kısmet diyorumm Allah daha beterinden korusun sıkma canını

Değer yazmıyor 5in altında erken bakılması bugün 12. Gün zaten regl sancım var umutlu değildim allahım büyüktür o bana bu acıyı verdi şükürler olsun vardır bir hayır napalım bizimde yüzümüze güler de peygamber efendimizin ümmetine yakışır evlatlar nasip eder bizlere dua etmekten başka çaremiz yok yıkılıp yıkılıp şükredecel tekrar kalkacağız (( ben şimdi kendimi paralasam neye faydası var ki

yapma böyle üzme kendini vakti zamanı dolunca inşallah olacak ve bu günleri unutucaksın yıpratma kendini

harikasın hep böyle güçlü ol duadan uzaklaşma

sağolun kızlar...biliyorum bu düşünceler şuan üzüntüden dolayı yarın yine umutla dönücem hayata...ama bi süre tedavi olmak istemiyorum çok yoruldum yıprandım...ysmnn seninle aynı gün aşılama olmuştuk ikimizinde nasibinde yokmuş

kızlar benimde tutmadı yine
Cnm ya hepimiz bekleyiş içerisindeyiz rabbim yüzlerimize gülsün tez vakitte inş , rabbime güvenim inancım sonsuz , bir gün bebegim olcak ne kadar olumsuzluklarda olsa öyle inanıyorum ,bu sürecler tabiki cok zor ama hayat zaten bi sınav degilmi kızlar onun içiin sabır sadece üzülmeyin ...

Çok geçmiş olsun, umarım bir daha yaşamazsın bu acıyı canım. Peki şuan hamile misn canım? Ya da değilsen ne kadar zamandır uğraşıyorsunuz?

Canım doktorumu aradım bugün, bir kaç gün daha bekle hala regl olmazsan gel dedi. Güzel dileklerin için saol, umarım senin de yüzün güler , Allah gerçekten gönülden isteyenlere tez zamanda bu duyguyu yaşatsın inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…