- 30 Ağustos 2015
- 857
- 1.627
- 113
Hadi inşallah güzel haberi Verde şenlenelim bugun canım bekliyorum heyecanlaKan verebildim buyuk ugraslar sonunda 2 gibi cikicak insallah
Keseyi ve kalp atışını duyduğumda sçacağım inşallah :)Hamişlerin hamile takvimini göremiyom hiç bu grupta? Açın da bi enerji alalım feyz alalım.. Unutuyorum kimlerin hamile olduğunu..
Canim kan bekliyorum senin ilk asilaman tutmustu galiba ne durumdasinKeseyi ve kalp atışını duyduğumda sçacağım inşallah :)
Hayırlısıyla inşallah güzel haberler alırsın tatlım bize haber vermeyi unutma dualarımız seninle evet benim ilk aşılamam tuttu şükürler olsun şimdi keseyi ve kalp atkşını dinlemeyi bekliyorum. Ondan sobra biraz daha rahatlamış olurum sanırım. Sizde benim için dua edin ne olurCanim kan bekliyorum senin ilk asilaman tutmustu galiba ne durumdasin
Bukadar olmus ya geriside gelir insallahHayırlısıyla inşallah güzel haberler alırsın tatlım bize haber vermeyi unutma dualarımız seninle evet benim ilk aşılamam tuttu şükürler olsun şimdi keseyi ve kalp atkşını dinlemeyi bekliyorum. Ondan sobra biraz daha rahatlamış olurum sanırım. Sizde benim için dua edin ne olur
İnşallah canım Allah hakkımızda hayırlısını nasip eğlesin. Bol bol dua et canım. Bende tüm isteyenler için dua ediyorum Allahım inşallah sizlerin de güzel haberlerinizi almayı nasip edecek.Bukadar olmus ya geriside gelir insallah
Amin insallah canum deneyimli biri olarak :) akinti ne zaman basliyorİnşallah canım Allah hakkımızda hayırlısını nasip eğlesin. Bol bol dua et canım. Bende tüm isteyenler için dua ediyorum Allahım inşallah sizlerin de güzel haberlerinizi almayı nasip edecek.
Cok dua ediyorum hatimler adadim meryem suresi okudum surekli dua ediyorum suandada cok korkuyorumİnşallah canım Allah hakkımızda hayırlısını nasip eğlesin. Bol bol dua et canım. Bende tüm isteyenler için dua ediyorum Allahım inşallah sizlerin de güzel haberlerinizi almayı nasip edecek.
Ya bende akıntı olmadı su gibi bişey geliyordu hala da geliyor açıkçası nedenini anlayamadım afedersiniz sanki işemişim gibi oluo :s bide adet öncesi kasığımda iğne batmaları hissetmiştim çok uykum geliyordu bitek belirti olarak bunları yaşadım sivilcem çıkmıştı adet belirtilerinin hepsini yaşadım adet olucam zannediyordum ve hiç umudum yoktu gene olmadı die düşünüodumAmin insallah canum deneyimli biri olarak :) akinti ne zaman basliyor
Hatmini bir an önce tamamla canım bende niyet etmiştim ne zaman bitti ozmn oldu hemen başlamanı tavsiye ederim. Bide adak diye adamamak gerekiyormş. Ben hergün 707 defa ya varis zikrini okuyordum.Cok dua ediyorum hatimler adadim meryem suresi okudum surekli dua ediyorum suandada cok korkuyorum
Canim asilamam tutarsa 3 hatim yapicam dedim yani asilamadan sonra soyledim tutunca baslicam doguma kadar bitiricem diye icimden gecirdim meryem suresini okudum birde surekliHatmini bir an önce tamamla canım bende niyet etmiştim ne zaman bitti ozmn oldu hemen başlamanı tavsiye ederim. Bide adak diye adamamak gerekiyormş. Ben hergün 707 defa ya varis zikrini okuyordum.
Sen genede başla farketmez cnm belkide tutmuştur belli mi olurCanim asilamam tutarsa 3 hatim yapicam dedim yani asilamadan sonra soyledim tutunca baslicam doguma kadar bitiricem diye icimden gecirdim meryem suresini okudum birde surekli
Evet canım hergün okuyorum hala devam ediyorum hatta okumaya707 dedigin gunluk mu
Benim zaten icimden gecirdigimden haric basladigim bir hatimim vardi onu okuyorum yariladim insallahSen genede başla farketmez cnm belkide tutmuştur belli mi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?