Aşılama Kasım ayında aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canim kan bekliyorum senin ilk asilaman tutmustu galiba ne durumdasin
Hayırlısıyla inşallah güzel haberler alırsın tatlım bize haber vermeyi unutma dualarımız seninle evet benim ilk aşılamam tuttu şükürler olsun şimdi keseyi ve kalp atkşını dinlemeyi bekliyorum. Ondan sobra biraz daha rahatlamış olurum sanırım. Sizde benim için dua edin ne olur

Bukadar olmus ya geriside gelir insallah

İnşallah canım Allah hakkımızda hayırlısını nasip eğlesin. Bol bol dua et canım. Bende tüm isteyenler için dua ediyorum Allahım inşallah sizlerin de güzel haberlerinizi almayı nasip edecek.
Amin insallah canum deneyimli biri olarak :) akinti ne zaman basliyor

İnşallah canım Allah hakkımızda hayırlısını nasip eğlesin. Bol bol dua et canım. Bende tüm isteyenler için dua ediyorum Allahım inşallah sizlerin de güzel haberlerinizi almayı nasip edecek.
Cok dua ediyorum hatimler adadim meryem suresi okudum surekli dua ediyorum suandada cok korkuyorum

Amin insallah canum deneyimli biri olarak :) akinti ne zaman basliyor
Ya bende akıntı olmadı su gibi bişey geliyordu hala da geliyor açıkçası nedenini anlayamadım afedersiniz sanki işemişim gibi oluo :s bide adet öncesi kasığımda iğne batmaları hissetmiştim çok uykum geliyordu bitek belirti olarak bunları yaşadım sivilcem çıkmıştı adet belirtilerinin hepsini yaşadım adet olucam zannediyordum ve hiç umudum yoktu gene olmadı die düşünüodum

Cok dua ediyorum hatimler adadim meryem suresi okudum surekli dua ediyorum suandada cok korkuyorum
Hatmini bir an önce tamamla canım bende niyet etmiştim ne zaman bitti ozmn oldu hemen başlamanı tavsiye ederim. Bide adak diye adamamak gerekiyormş. Ben hergün 707 defa ya varis zikrini okuyordum.

Hatmini bir an önce tamamla canım bende niyet etmiştim ne zaman bitti ozmn oldu hemen başlamanı tavsiye ederim. Bide adak diye adamamak gerekiyormş. Ben hergün 707 defa ya varis zikrini okuyordum.
Canim asilamam tutarsa 3 hatim yapicam dedim yani asilamadan sonra soyledim tutunca baslicam doguma kadar bitiricem diye icimden gecirdim meryem suresini okudum birde surekli

Canim asilamam tutarsa 3 hatim yapicam dedim yani asilamadan sonra soyledim tutunca baslicam doguma kadar bitiricem diye icimden gecirdim meryem suresini okudum birde surekli
Sen genede başla farketmez cnm belkide tutmuştur belli mi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…