Aşılama Kasım ayında aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ama sen neden bekliyorsun bi doktora başvur allah korusun dış gebelik olur tüplerinden ilerleyemeyip tüplerde büyür tüplerde patlama olur çok oluyor öyle aman git doktora

Yaa ciddimisin? Ama dış gebelik olsa hcg değerim de yüksek çıkmaz mıydı? Doktorum bir kaç gün daha bekle, hala regl olmazsan gel dedi

Yaa ciddimisin? Ama dış gebelik olsa hcg değerim de yüksek çıkmaz mıydı? Doktorum bir kaç gün daha bekle, hala regl olmazsan gel dedi
yani bayağı beklemişssin kaç günde bir adet oluyorsunki yirmi günü geçti demiştin dimi genede geç kalma sana zarar gelmesin

Amin cnm , hepimizin inş

yani bayağı beklemişssin kaç günde bir adet oluyorsunki yirmi günü geçti demiştin dimi genede geç kalma sana zarar gelmesin

Regl döngüm 26 normalde, şuan 33. güne gireceğim. Ama aşılamadan sonra ilginç bir şekilde 1 yumurtam daha gelişti benim, o da 1 hafta sonra çatlamış, o yumurtadan olabilir diye bekledm. Ama çok endişelendim şuan dış gebelikten.. Çok saol bilgi verdiğin için.

Canim umudunu kirma endiselenmede pregestandan sonra 10 gun icinde adet gorebilirsin

Hayırlısı olsun canım üzülme demek boş biliyorum bol bol dua et Rabbim vakti geldiğinde hayırlısıyla bebişine kavuşturacaktır yeter ki umudunu kaybetme bunlar hep sınav ve günü geldiğinde inşallah bunları tebessümle hatırlayacaksın Hergün yeni bir umut belkide bebişin sana yeni yılda gelip sürpriz yapacaktır

Umutsuzluğa kapılmayın kızlar ben de daha önce aylarca negatifi duydum birinde tuttu diye sevinirken dış gebelik yaşadım çok şükür tüplerime zarar gelmedi ama dış gebeliği atlatmak için kemoterapi ilaçları verdiler ondan sonra hep o korku kaldı bende tekrar eder mi diye çünkü bir kez oldumu tekrar etme olasılığı artıyor dediler çok umutsuzluğa kapıldım boş yere vesvese yaptım ama bu ay inandım hep dua ettim kendimi dinlemedim Rabbime bıraktım ol derse olur dedim ne olur sizde üzmeyin kendinizi inşallah tez Zaman'da sizde bebiş haberleri vereceksiniz bize burda hep dualarımdasınız

Çok geçmiş olsun, umarım bir daha yaşamazsın bu acıyı canım. Peki şuan hamile misn canım? Ya da değilsen ne kadar zamandır uğraşıyorsunuz?
2.5 yildir evliyim canim on gun once oldu dedigim olay yok malesef hamile degilim ilaclar adet gecikmesi yapiyor benim saati bile belli olmasina ragmwn gecikmisti uzgunum ama adet olursun testlerin yanilmasi pek olmuyor ama Allah gnlunefore versinbir mucize olur insallah

Hamişlerin hamile takvimini göremiyom hiç bu grupta? Açın da bi enerji alalım feyz alalım.. Unutuyorum kimlerin hamile olduğunu..
Canım ben kalp atışını duyana kadar bekliyorum daha önce yaşadığım dış gebelikten sonra bu sefer korkuyorum yarın doktor kontrolüm var bakalım hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…