Aşılama Kasım ayında aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
707 dedigin gunluk mu
Bide bana bi tanıdığım tesbih vermişti tesbih duası yapıyosun namazını kılıyosun ve her bir tesbihe fatiha okuyorsun bende yaptım benim adımada yaptılar onunda çok etkisi oldu diye düşünüyorum şimdi tespih alıcam 40 tane toplam 41 olarak dağıtacağım isteyen herkese gönderebilirim.

Kızlar birde salavat ı Kübra var her cuma seladan önce okuyorum ben yedi cuma üst üste okunuyormuş ama ben kısmetse okuyabildiğim kadar okuyacağım bide fetih suresi mutlaka okuyun

Nasil gondericeksin namazi nasil peki tesbih bitene kadarda fatiha dimi hergunmu

Nasil gondericeksin namazi nasil peki tesbih bitene kadarda fatiha dimi hergunmu
Postayla gönderebilirim isterseniz. 2 rekatlık şükür namazı kılıyorsun sonra duanı ediyorsun sonrasında her bir tanesine tek tek fatiha okuyup bütün tespiji dönüyorsun

hayırlısı hakkında canım kendini yıpratmadan bu süreci atlatırsın inşillah
Postayla gönderebilirim isterseniz. 2 rekatlık şükür namazı kılıyorsun sonra duanı ediyorsun sonrasında her bir tanesine tek tek fatiha okuyup bütün tespiji dönüyorsun
canım ben duanın gücüne çok inanıyorum. meryem suresin okumuştum daha önceden bu tesbihi anlayamadın tam olarak

hayırlısı hakkında canım kendini yıpratmadan bu süreci atlatırsın inşillah

canım ben duanın gücüne çok inanıyorum. meryem suresin okumuştum daha önceden bu tesbihi anlayamadın tam olarak
Şöyle öncelikle 2 rekat şükür namazı kılıyorsun. Bittikten sonra isteğini dua ediyorsun. Sonrasında tespihi alıyorsun başlıyorsun tek tek bütün boncuklara fatiha okumaya bütün boncukları okuduktan sonra tesbihin il boncuğuna çatal iğne batırıyorsun sonra tekrar başlıyorsun fatiha suresi okumaya tek tek boncuklara okuycaksın bitince çengelli iğneyi ikinci boncuğa takıyosun bu şekilde bütün boncuklar bitene kadar devam ediyorsun tahminimce 4444 defa fatiha suresini okumuş oluyorsun ben öle hatırlıyorum ama sayıdan tam emin değilim bittikten sonra kıbleye doğru asıyosun dileğin olduğunda 40 adet tespih alıyorsun sendeki dilek tesbihiyle birlikte toplam 41 kişiye dağıtıyorsun. Dağıtacak birini bulamazsanda camiye bırakabilirsin

Canim bana da gonderirmisin asilbey mah dortdivan cd kapi 0039 daire 001 o tesbihle basliyim bende
Tamam canım gönderirim haftaya dra giderken eminönünden alacağım hemen alır almaz göndereyim. İnşallah Allah kabul eder. Sen hatmine bir an önce bitirip diğerlerine başla tatlım hiç bekleme çünkü bende ilk borcum bitsin 1 hatim edicem demiştim borcum bitmeden okumaya başladım yarısına geldiğimde borcumu bitimiştim. Bu kezde bebiş için dilemiştim uzun süredir ara vermiştim aşılama zamanına yakın aldım elime dedim bunu napıp ne edip bitiricem sabah akşam okudum bitirdim çok şükür

Kuzuuu banada gönderirmisin

Tabiki gönderirim. İnşallah sizlerinde duası kabul olur.
Ben bugün giremedim pek kendimde de değildim zaten. Canım bende isterim tesbih mümkün olursa eğer okurum allahın izniyle bunu bir kere de okumamız şart değil demi çalıştığım için akşamdan akşama okurum

Yok canım 1 kerede zor olur hepsini bitirmek bir kaç haftada bitirebilirsin isteyen herkes bana msj göndersin adresi bende haftaya inşallah sizlere göndereyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…