Bide bana bi tanıdığım tesbih vermişti tesbih duası yapıyosun namazını kılıyosun ve her bir tesbihe fatiha okuyorsun bende yaptım benim adımada yaptılar onunda çok etkisi oldu diye düşünüyorum şimdi tespih alıcam 40 tane toplam 41 olarak dağıtacağım isteyen herkese gönderebilirim.707 dedigin gunluk mu
Fetih suresini bende okumuştum aşılamaya gitmeden önceKızlar birde salavat ı Kübra var her cuma seladan önce okuyorum ben yedi cuma üst üste okunuyormuş ama ben kısmetse okuyabildiğim kadar okuyacağım bide fetih suresi mutlaka okuyun
Nasil gondericeksin namazi nasil peki tesbih bitene kadarda fatiha dimi hergunmuBide bana bi tanıdığım tesbih vermişti tesbih duası yapıyosun namazını kılıyosun ve her bir tesbihe fatiha okuyorsun bende yaptım benim adımada yaptılar onunda çok etkisi oldu diye düşünüyorum şimdi tespih alıcam 40 tane toplam 41 olarak dağıtacağım isteyen herkese gönderebilirim.
Postayla gönderebilirim isterseniz. 2 rekatlık şükür namazı kılıyorsun sonra duanı ediyorsun sonrasında her bir tanesine tek tek fatiha okuyup bütün tespiji dönüyorsunNasil gondericeksin namazi nasil peki tesbih bitene kadarda fatiha dimi hergunmu
Malesf negatif
Sağlık olsun Can'ım herşeyden önce Rabbim hayırlısını versin vakti geldiğinde herşey güzel olacaktır sıkma canınıMalesf negatif
hayırlısı hakkında canım kendini yıpratmadan bu süreci atlatırsın inşillahMalesf negatif
canım ben duanın gücüne çok inanıyorum. meryem suresin okumuştum daha önceden bu tesbihi anlayamadın tam olarakPostayla gönderebilirim isterseniz. 2 rekatlık şükür namazı kılıyorsun sonra duanı ediyorsun sonrasında her bir tanesine tek tek fatiha okuyup bütün tespiji dönüyorsun
Ben ikisinin de çok faydasını gördüm herşey dualarda ilaç gibiFetih suresini bende okumuştum aşılamaya gitmeden önce
Şöyle öncelikle 2 rekat şükür namazı kılıyorsun. Bittikten sonra isteğini dua ediyorsun. Sonrasında tespihi alıyorsun başlıyorsun tek tek bütün boncuklara fatiha okumaya bütün boncukları okuduktan sonra tesbihin il boncuğuna çatal iğne batırıyorsun sonra tekrar başlıyorsun fatiha suresi okumaya tek tek boncuklara okuycaksın bitince çengelli iğneyi ikinci boncuğa takıyosun bu şekilde bütün boncuklar bitene kadar devam ediyorsun tahminimce 4444 defa fatiha suresini okumuş oluyorsun ben öle hatırlıyorum ama sayıdan tam emin değilim bittikten sonra kıbleye doğru asıyosun dileğin olduğunda 40 adet tespih alıyorsun sendeki dilek tesbihiyle birlikte toplam 41 kişiye dağıtıyorsun. Dağıtacak birini bulamazsanda camiye bırakabilirsinhayırlısı hakkında canım kendini yıpratmadan bu süreci atlatırsın inşillah
canım ben duanın gücüne çok inanıyorum. meryem suresin okumuştum daha önceden bu tesbihi anlayamadın tam olarak
Tesbih alayım canım yollayayım sanada postaylaEvet tesbihi bende merak ettim nasipse bende okumak isterim
Canim bana da gonderirmisin asilbey mah dortdivan cd kapi 0039 daire 001 o tesbihle basliyim bendeTesbih alayım canım yollayayım sanada postayla
Tamam canım gönderirim haftaya dra giderken eminönünden alacağım hemen alır almaz göndereyim. İnşallah Allah kabul eder. Sen hatmine bir an önce bitirip diğerlerine başla tatlım hiç bekleme çünkü bende ilk borcum bitsin 1 hatim edicem demiştim borcum bitmeden okumaya başladım yarısına geldiğimde borcumu bitimiştim. Bu kezde bebiş için dilemiştim uzun süredir ara vermiştim aşılama zamanına yakın aldım elime dedim bunu napıp ne edip bitiricem sabah akşam okudum bitirdim çok şükürCanim bana da gonderirmisin asilbey mah dortdivan cd kapi 0039 daire 001 o tesbihle basliyim bende
Kuzuuu banada gönderirmisinTamam canım gönderirim haftaya dra giderken eminönünden alacağım hemen alır almaz göndereyim. İnşallah Allah kabul eder. Sen hatmine bir an önce bitirip diğerlerine başla tatlım hiç bekleme çünkü bende ilk borcum bitsin 1 hatim edicem demiştim borcum bitmeden okumaya başladım yarısına geldiğimde borcumu bitimiştim. Bu kezde bebiş için dilemiştim uzun süredir ara vermiştim aşılama zamanına yakın aldım elime dedim bunu napıp ne edip bitiricem sabah akşam okudum bitirdim çok şükür
Tabiki gönderirim. İnşallah sizlerinde duası kabul olur.Kuzuuu banada gönderirmisin
Ben bugün giremedim pek kendimde de değildim zaten. Canım bende isterim tesbih mümkün olursa eğer okurum allahın izniyle bunu bir kere de okumamız şart değil demi çalıştığım için akşamdan akşama okurumTabiki gönderirim. İnşallah sizlerinde duası kabul olur.
Yok canım 1 kerede zor olur hepsini bitirmek bir kaç haftada bitirebilirsin isteyen herkes bana msj göndersin adresi bende haftaya inşallah sizlere göndereyimBen bugün giremedim pek kendimde de değildim zaten. Canım bende isterim tesbih mümkün olursa eğer okurum allahın izniyle bunu bir kere de okumamız şart değil demi çalıştığım için akşamdan akşama okurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?