KASIM Ayında Bebiş İçin Çalışmaya Başlayanlar'ın Yeri:)

İyyimm canım sen nasılsın??? Çok şükür iyi bi sorun yok şimdilik,alıştım galibaaa:)))

ayy çok ii ya sevindim ben özellikle şu son hafta bunalımlara girdim her yediimi çıkardım(( çok mutsuzdum bugün biraz iyiyim şükür. miden bulanmıyosa inan çok şanslısın geçsin diye bakıyorum artık yani o kadar garip ki hem açım hissediyorum, yiyorum ama durmuyooo sonra da oturup ağlıyorum

Ahh yavrum yaaa,ama daha sonralarda zalıomuş galıba bulantılar... bende bulantı yok çok şükür,inş. böle gider.. yemek olayına gelınce de,tam tersi hiç iştahım açılmadı,tam tersı fazla yemeye kalınca agzımda buyuo loklamar:)

Ben de böyle iştahla yemek yiceim günleri iple çekiyorum:) aslında bünyem iyidir hani pek yemek seçmem dikkat ederim kendime hep hamilelikte de kendimi bu konuda iyi hayal etmiştim ama yanılmışım napalım herşey bebiş için o kadar istedik yani sağlıklı olsun da geçer umarım. ablan nasıl bu arada?

ben istesemde yiyemıyorum,normalde yemedğimi bişi yoktur:)) senin tam tersinim şu anda:))) ooo ablam ıyı ya maşallah bebıkte kocaman oldu,ultsynda kı fot. görüorum bildiğin bebek artık o::)))

ben istesemde yiyemıyorum,normalde yemedğimi bişi yoktur:)) senin tam tersinim şu anda:))) ooo ablam ıyı ya maşallah bebıkte kocaman oldu,ultsynda kı fot. görüorum bildiğin bebek artık o::)))

maaşallah kaç haftalık oldu bebiş ne güzel? benim de hafta sonu randevum var neyle karşılaşıcam merak ediyorum:)

maaşallah kaç haftalık oldu bebiş ne güzel? benim de hafta sonu randevum var neyle karşılaşıcam merak ediyorum:)

onun 3 aylık oldu sanırım... senin ne kadardı canım? benimde cuma günü randevum var,daha önce gittiğimde çok ufaktı,bakalım gözle görülür olmuşmu yavrucuk:)

onun 3 aylık oldu sanırım... senin ne kadardı canım? benimde cuma günü randevum var,daha önce gittiğimde çok ufaktı,bakalım gözle görülür olmuşmu yavrucuk:)

benim şu anda 8 hafta 5 günlük işte hafta sonu 9 hafta bitmiş olcak inş. sanırım seninle yakın gidiyoruz aynı zamanlarda doğum yapcaz ne güzel:)

benim şu anda 8 hafta 5 günlük işte hafta sonu 9 hafta bitmiş olcak inş. sanırım seninle yakın gidiyoruz aynı zamanlarda doğum yapcaz ne güzel:)

Aynen birbirimizi takipteyiz,hayırlısını versin Allah ya,sağlıklı eli ayağı düzgün bebişler versin isteyen herkese.

Nasılsınız kızlar?

Valla bizde 2-3 günde bir çalışıyoruz

Ya ama bişey sorucam ben öle ayaklarımı dikip yatamıyorum alışkanlık mıdır nedir en fazla 5 dk.yatıp hemen duşa giriyorum,kötü oluyorum çünkü beklersem..
Ama giden zaten gitmiştir içeri herhalde değil mi kızlar?

canım bence tam ovulasyon günlerinde hergün çalışma olması daha etkili, bizzat deneyim sonucunu sölüyorumm.. bi de en azından yarım saat kadar kalkmazsan daha garanti olur :)

canım bence tam ovulasyon günlerinde hergün çalışma olması daha etkili, bizzat deneyim sonucunu sölüyorumm.. bi de en azından yarım saat kadar kalkmazsan daha garanti olur :)

Zaten 8-13 Ocak ovulasyon günlerim bu sıralar yoğunlaşıyoruz işte :)))
Hayırlısı olsun inşallah...

Aynennn o günler önemli,öle tam dikmenede gerek yok ya:) normal uzatır gıbı uzat duvara yeter:) yarı msaat kadar falan durdum ben genelde:) hayırlısııı

slmm ovulasyon günlerini nasıl tespit ettin nettenmi yoksa test falanmı yaptın...bızde o günlerde sık sık çalışma yaptık ama olmadı maalesef bu ay..hayırlısı bakalım..

slmm ovulasyon günlerini nasıl tespit ettin nettenmi yoksa test falanmı yaptın...bızde o günlerde sık sık çalışma yaptık ama olmadı maalesef bu ay..hayırlısı bakalım..

Canım adetlerin düzenliyse çok kolay. ben 27 günde regl oluyorum . normalde yumurtlamadan 14 gün sonra regl olunuyor.eğer adetin düzenliyse o ay adet olacağn günden 14 gün öncesini hesapla. bulduğun gün dahil bir önceki ve sonraki gün de ilişki olursa garantiye almış olursun.ama tabiki sabır gerek çünkü hemen olmayabiliyor. bir de adet bitiminden sonra 10. gün başlarsan çalışmalara daha etkili olur. inşallah en kısa zamanda gelir:)

4 hafta sonra testlerimizle birlikte doktorumuza gidioruuuzzz:)

Hadi hayırlısı olsun canım.Umarım herşey olumlu gider..

Bakalım bende ayın 28'ini bekliyorum.Adetlerim düzenlidir genelde.Gerçi herhangi bir belirtim yok
Yine regl olurum büyük ihtimal..Aman olsun acelem yok :)))Allah bilir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…