KASIM Ayında Bebiş İçin Çalışmaya Başlayanlar'ın Yeri:)

merhaba kızlar
nasılsınız bakalımm ???
bende daha gelen yok burda dewlet hstnesine gittim gecikti die idrarda gebelik testi yaptı ultrsnla baktı göbişten bişey yok dedi ama 10 bekle olmassa yine gel dedi pufffffffffffff allahım nasıl beklicem ben ama belki akşama gelir kırmızılarr beklemek çok zorrr çokkkkkkkk!!!!:18::18::18:
acaba geç döllenmiş olabilirmi kıslarr tabii eğer gelmessee

iyiyiz şeker sen nasılsın? olamdın dimi hala??? 10 günmü bekle dedi.. 10 gün e kadar olmazsan test yaparsın zaten şeker.

obsesif22 naptı acaba ya sesi çıkmadı? sonuç alacaktı bugün hastneden?:26::26::26:

Ben kasım 8 de Adet oldum,13.ve 15. günler Yumurtlama günü...

20-21-22 bu 3 gün iyi çalışma olması lazım:)) ona göre hesaplayabilirsiniz..

Bakın bir websitesindede şu sölenior;

Hamile Kalmak için Ayda 6 Altın Gün Var

Kendinizi artık çocuk yapmaya hazır hissediyorsanız cinsel hayatınızı yeniden programlayın. Adetleri düzenli olan bir kadında hamile kalmak için en uygun dönem, adetin ilk gününden itibaren 11 ila 17'nci günler arasıdır. Eğer bu günlerde cinsel ilişkiye girerseniz hamile kalma şansınız artar...

HER GECE SEKS GEREKMEZ

* Her gün seks yapmak çocuk ihtimalini artırır mı?
Önemli olan kadının yumurtlama dönemine yakın günlerde cinsel ilişkinin yaşanmasıdır. Her gece ya da gün aşırı seks yapılması, sonucu etkilemez. Adetleri düzensiz olan kadınlarda yumurtlama gününü tam olarak tayin etmek güç olabilir. O zaman vücut sıcaklığını ölçmek, işe yarayan bir işlem olabilir. Yumurtlamadan hemen sonra vücut sıcaklığı arttığı için adet dönemi test edilebilir. Bunu takiben 11 ila 17'nci günler arasında cinsel ilişkiye girildiğinde gebelik elde edilme olasılığı yükselir.

selam kızlar bende geldim
bu ay yeniden başladım çalışmalara
23 Kasım bat bakalım nolucak.
21 ekimde kürtaj oldum öyle işte.
şuanda güzel gidiyo çalışmalar

paylaşımlar süper olmuş sagolasın :)

erkne 5.ay olması norlmaldir. benm annem 6.aydan sonra hamile kalmış. sabırsızlanıyo insan tabi ama inş. hayırlısı olur. İnşallah canım hepimiz için gelsin bebişler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…