KASIM Ayında Bebiş İçin Çalışmaya Başlayanlar'ın Yeri:)

10 aralık ekleyin

Benim kafama takılan bişi var aslında , çevremden duyduklarım her gün ilişkinin olması gerektiği,internette ise gün aşırı tavsiye ediliyor ben de ne yapacağımı şaşırdım

Benim kafama takılan bişi var aslında , çevremden duyduklarım her gün ilişkinin olması gerektiği,internette ise gün aşırı tavsiye ediliyor ben de ne yapacağımı şaşırdım

canım gün aşırı denmesinin sebebi yorgunluk olmamısı adına. Bebiş istiyorsak hergün olması daha mantıklı,ve adetinin 1.günden saymaya başlayarak yumurtlama günlerinde ilşkşye girilmesi daha çok hamilelik oranını yükseltiyor.

o zaman bu ayda öyle deneyelim bakalım neler olacakkk Artık bekletmesiiiiiiiiiin!!

He bu arada,

Konuyla ilgili merak ettikleriniz internette mecut tabiki ama,topicin ilk sayflarında faydalı bilgilere de ulaşabilirsiniz:)

canım yumurtlama gunlernde hergun beraber ol0n dıger gunlerde gun asırı nettekılere fazla takılmayn

:123::123:Evet Arkadaşlar Listemiz Aşağıdaki Gibi.. Hadi Baklım Bol Hamişler:):123::123:

:İSİM*********BAT

1.-------------------------obsesif22 7 Kasım-------------------------------------?
2.-------------------------gamzelal 15 Kasım------------------------------------?
3.-------------------------influence_ 18 Kasım-----------------------------------?
4.-------------------------pamukefe 21 Kasım-----------------------------------?
5.-------------------------_DoLuNaY 27 Kasım-----------------------------------?
6.-------------------------MELTEMKS 26 Kasım-----------------------------------?
7.-------------------------yesilimsi 5 Aralık----------------------------------------?
8.-------------------------Niltt-----6 Aralık----------------------------------------?
9.-------------------------beklemede07 7 Aralık-----------------------------------?
10.------------------------eftalya22 8 Aralık---------------------------------------?
11.------------------------accident--- 10 Aralık--------------------------------------?

27 günde geliyor bat 7 aralık sanırım 24 kasım??

bu ay oldun sanırım dimi? 7 kasımda,o zaan bu ay için adetin bitti? 14.günü yumurtlama dersek,20 kasımda başla :)) gerçi 5 gün öncesi ve 5 gün sonrasıda yumurtlama dönemi..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…