KASIM Ayında Bebiş İçin Çalışmaya Başlayanlar'ın Yeri:)

şimdilik çıkmalıyım yine görüşürüz kızlar , sizinle yazışınca rahatlıyorum , ii akşamlar herkeseee tekrar görüşene kadar:**

Teşekkür ederim elibeseees:)

o zaman senide ekliyorum Listemize:)
Özel değilse kürtaj nedendi?

Son düzenleme:
iyiyim canım saol,sıkıldım bile evde... test ne zaman yapıcaksın:))

iyi olmana sewindim :)
cnm bugün idrarda gebelik testi yaptı doktor zaten bişey çıkmadı((
bikaçgün sonra eğer olmassam ewde test yaparım bakalım hayırlısı olsun
çünkü ilk kez gecikmem oldu herzamn erken gelen bugün gecikti hayırlısıı
ALLAHIM ÜZÜLMEK İSTEMİYORUM ARTIK SEN YARDIM ET BİZLERE....:18::18::18:

Merhaba kızlarr,

Çok bilgililendirici ve dolu dolu bir post olmuş.Ellerinize sağlık.İsteyen herkes bebişlerini alsın kucaklarına hayırlısıyla :)

Bizim 4.Ayımız.Adetim 17-18 gibi.Dün dayanamadım test yaptım tek çizgiyi gördüm.Umutsuzluğa kağıldım ama adet gecikmeden yaptığım için çıkmamışta olabilir diye düşünüyorum.Yoksa kendimimi kandırıyorum bilmiyorum

obsesif22 naptı acaba ya sesi çıkmadı? sonuç alacaktı bugün hastneden?:26::26::26:

slm kızlar biraz geç oldu ama ancak müsait olabildim değerim 1.20 çıktı ama doktor haftaya bi daha yaptıralım dedi yükselebilir dedi yani sonuç tam anlamıyla belli değil geç döllenme oluyomuş sanırım...

Teşekkür ederim elibeseees:)

o zaman senide ekliyorum Listemize:)
Özel değilse kürtaj nedendi?

evet evet beni de eklermisin yaa
23 kasım dediğim gibi

benim biraz garip bişeyler oldu canım
ben bana göre 7. haftamda gittim tam haftasında bir kese vardı ama içi boş bebek yoktu.
derken doktor yanında bi kese daha gördü kanama kesesi zannetti kanama oldumu dedi yok dedim
sonra vajinal baktı ve o bebekmiş
digeri su ikizi öteki minicik bi bebekti ve sadece 4-5 haftalıkmış
bekleyelim dedi 2 hafta bekledik ama gelişmedi , kalp atışları oluşmadı artık ozaman da 8. haftasında filandı heralde kürtaj olmak zorunda kaldık.
düşmeyecekti cünkü kendi
saglıklı bir döllenme olmadı heralde

15 gün ara verdik kürtajdan sonra doktor korunma vermedi bizde 15 günden sonra devaM
Zaten benimde cok şükür ki sıkıntım yok
saglıklı bir bebek versin Allahım hepimizeee

belfü henüz erken üzülmee
geçmeden çıkmaz biliyosun en gec idrarda cıkıyor gebelik.

TATLIM hayırlısı olsun batın 1 hafta geçmiş bence bebiş geliyo:))

Son düzenleyen: Moderatör:

Teşekkür ederim,beğendiysen ne mutlu:)

evet bencede bi geçsin bakalım,umutsuz olma hemen..

e o zaman hemen üzülme,umut var baksana.Geç döllenme olabilir şeker.

Anladım canım,Allah yaşatmasın birdaha. İnşallah bundan sonrası içi nsağlıklı olur herşey hepimiz için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…