selam kızlar bende geldim
bu ay yeniden başladım çalışmalara
23 Kasım bat bakalım nolucak.
21 ekimde kürtaj oldum öyle işte.
şuanda güzel gidiyo çalışmalar
paylaşımlar süper olmuş sagolasın :)
şimdilik çıkmalıyım yine görüşürüz kızlar , sizinle yazışınca rahatlıyorum , ii akşamlar herkeseee tekrar görüşene kadar:**
iyiyim canım saol,sıkıldım bile evde... test ne zaman yapıcaksın:))
Kesinlikleeee katılıyorum:)
obsesif22 naptı acaba ya sesi çıkmadı? sonuç alacaktı bugün hastneden?:26::26::26:
:123::123:Evet Arkadaşlar Listemiz Aşağıdaki Gibi.. Hadi Baklım Bol Hamişler:):123::123:
:İSİM*********BAT
1.-------------------------obsesif227 Kasım-------------------------------------?
2.-------------------------gamzelal15 Kasım------------------------------------?
3.-------------------------influence_18 Kasım-----------------------------------?
4.-------------------------pamukefe21 Kasım-----------------------------------?
5.-------------------------_DoLuNaY27 Kasım-----------------------------------?
6.-------------------------MELTEMKS26 Kasım-----------------------------------?
7.-------------------------yesilimsi5 Aralık----------------------------------------?
8.-------------------------Niltt-----6 Aralık----------------------------------------?
9.-------------------------beklemede077 Aralık-----------------------------------?
10.------------------------eftalya228 Aralık---------------------------------------?
11.------------------------accident---10 Aralık--------------------------------------?
Teşekkür ederim elibeseees:)
o zaman senide ekliyorum Listemize:)
Özel değilse kürtaj nedendi?
Merhaba kızlarr,
Çok bilgililendirici ve dolu dolu bir post olmuş.Ellerinize sağlık.İsteyen herkes bebişlerini alsın kucaklarına hayırlısıyla :)
Bizim 4.Ayımız.Adetim 17-18 gibi.Dün dayanamadım test yaptım tek çizgiyi gördüm.Umutsuzluğa kağıldım ama adet gecikmeden yaptığım için çıkmamışta olabilir diye düşünüyorum.Yoksa kendimimi kandırıyorum bilmiyorum
belfü henüz erken üzülmee
geçmeden çıkmaz biliyosun en gec idrarda cıkıyor gebelik.
slm kızlar biraz geç oldu ama ancak müsait olabildim değerim 1.20 çıktı ama doktor haftaya bi daha yaptıralım dedi yükselebilir dedi yani sonuç tam anlamıyla belli değil geç döllenme oluyomuş sanırım...
Merhaba kızlarr,
Çok bilgililendirici ve dolu dolu bir post olmuş.Ellerinize sağlık.İsteyen herkes bebişlerini alsın kucaklarına hayırlısıyla :)
Bizim 4.Ayımız.Adetim 17-18 gibi.Dün dayanamadım test yaptım tek çizgiyi gördüm.Umutsuzluğa kağıldım ama adet gecikmeden yaptığım için çıkmamışta olabilir diye düşünüyorum.Yoksa kendimimi kandırıyorum bilmiyorum
tabıkıde canım sormak ıstdgnz olursa ben burdaym dımı yesıl
slm kızlar biraz geç oldu ama ancak müsait olabildim değerim 1.20 çıktı ama doktor haftaya bi daha yaptıralım dedi yükselebilir dedi yani sonuç tam anlamıyla belli değil geç döllenme oluyomuş sanırım...
evet evet beni de eklermisin yaa
23 kasım dediğim gibi
benim biraz garip bişeyler oldu canım
ben bana göre 7. haftamda gittim tam haftasında bir kese vardı ama içi boş bebek yoktu.
derken doktor yanında bi kese daha gördü kanama kesesi zannetti kanama oldumu dedi yok dedim
sonra vajinal baktı ve o bebekmiş
digeri su ikizi öteki minicik bi bebekti ve sadece 4-5 haftalıkmış
bekleyelim dedi 2 hafta bekledik ama gelişmedi , kalp atışları oluşmadı artık ozaman da 8. haftasında filandı heralde kürtaj olmak zorunda kaldık.
düşmeyecekti cünkü kendi
saglıklı bir döllenme olmadı heralde
15 gün ara verdik kürtajdan sonra doktor korunma vermedi bizde 15 günden sonra devaM
Zaten benimde cok şükür ki sıkıntım yok
saglıklı bir bebek versin Allahım hepimizeee
s.a. tatlım nbr?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?