KASIM Ayında Bebiş İçin Çalışmaya Başlayanlar'ın Yeri:)

Selam kızlaaaaaaaaaar tatilin son saatleri Nasıl geçti anlamadım. Fazla nete de gelemedim... İşlerimi bile bitiremedim noluyo banaa!!

iyiyim ya,çamaşır yıka,as:) şimdi ütü ama sonra yapıcam:)) sen nasılsın

Haha vala benim ütüler de beni bekliyo vala ama hiç bişi yapasım da yok bugün.. Bi de geçen hafta sonu da bu hafta sonu da direksiyon kursunda geçti sabahın köründe kalk git hiiiiiiiiiiç dinlenemedim çok şükür sınav haftaya inşallah alırım da kurtulurum bi an önce. Tatilde erken kalkmayı sevmiyorum((((((

:))) yapma o zaman:)))) iyi ya inş. sınavıda geçersin rahat bence.. tatilde erken kalkılmaaaassssssss uyuyunnnnnnnnnn:))

pnr bizede dua et allah nazardan korusun sana bağışlasın bebişini kalp atışlarını duyunca ağlarsın kesin

selam kızlar nasılsınız, yarın sabah sağlık ocağına gidicem kan testine acaba ne kadar sürede veriyorlar sonucu, bilen var mı?
aslında pek heyecanlı değildim ama kk'da okudum başka bir topicde arkadaşın ilk sonucu 110'lu bir değer çıkmış sonra 150 fln çıkmış artmamış yani inşallah benim öyle olmaz ya
bir de çoğunlukla herkesin sonucu yüksek çıkmış en az 200lerde benimki 120ydi iyice endişelenmeye başladım inşallah bir problem yoktur kimyasal gebelik fln, iyice alıştım çünkü... 18 kasım cuma günü 120,70 çıkan değer 21 kasım pzt günü 300-350 gibi bişey mi çıkmalı en az??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…