Umarım yerleşme kanamasıdır canımmm ...
Güzel pazarlar kızlar,
Ne yazık ki hastalandım 18kasımdaBir daha ki aya kaldı bebek hayallerim
valla üzülmicem daha ilk deneme oldugu için diyordum ama suan cok kötü oldu içim. umarım öyledir
kızlar 11 kasımda adet oldum genelde 29 günde olurum ..ama dün yumurta akı kıvamında uzayan akıntıyı gördüm ..acaba yumurlamış olabilir miyim..bu kadar erken olması mümkün mü???
Hayırlısı olsun canım benim , iyi düşün iyi olsun :)
tatlım nasılsınn keyfin nasıl?
canımmm,iyiyim sen nasılsın.. Noldu kahverengi,kırmızıya dönmemiştir inş.
ben pek iyi değilim canımmm
kahwerengi bodro ya dönük arada bişey işte anlamış değilimm ama karnım ağrıyo geliyo benimkiler sanırımm beklemedeyimm
Hai ya( Olsun,hasta olsanda sıkma canını. Doktor işini ne yapıcaksın?
şuanda onu düşünemiyorum cnmm moral sıfırr cnm çok sıkkınn
Selamm Kızlar..
Ben dünden beri ateş ölçmeye başladım günlük..
Dün:36.6
Bugün:36.3
Ateşim iyi:)) Düşmediği sürece hamiş kalma şansı yüksekmiş.
üzülmeeeeeee
ben pek iyi değilim canımmm
kahwerengi bodro ya dönük arada bişey işte anlamış değilimm ama karnım ağrıyo geliyo benimkiler sanırımm beklemedeyimm
canım ya sıkma canını sen, inşallah yerleşme kanamasıdır oluyor mu ben hiç bilmiyorum ama umarım kanaman artmaz.
yeşilciğim sen nasılsın görüşmeyeli
canım ya sıkma canını sen, inşallah yerleşme kanamasıdır oluyor mu ben hiç bilmiyorum ama umarım kanaman artmaz.
yeşilciğim sen nasılsın görüşmeyeli
valla canım ben de denedim biraz bu ateş ölçmeyi, benim ateş ölçer bozuk mudur nedir çok alakasız değerler gösterdi hem yumurtlamada hem sonrasında ben de sonra amaaan salla dedim ama çok insan uyguluyor bu yöntemi ve doğru sonuç alıyor ama hep aynı zamanda ve durumda ölçmek lazımmış mesela her sabah yataktan çıkmadan önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?