KASIM Ayında Bebiş İçin Çalışmaya Başlayanlar'ın Yeri:)

kızlar 11 kasımda adet oldum genelde 29 günde olurum ..ama dün yumurta akı kıvamında uzayan akıntıyı gördüm ..acaba yumurlamış olabilir miyim..bu kadar erken olması mümkün mü???

kızlar 11 kasımda adet oldum genelde 29 günde olurum ..ama dün yumurta akı kıvamında uzayan akıntıyı gördüm ..acaba yumurlamış olabilir miyim..bu kadar erken olması mümkün mü???

canım benimde coğunlukla yumurtlama günlerimde aynen oyle bi akıntım oluyor ve o gün migrenim tutuyor; ben yumurtladığımı anlayabiliyorum ama tam 14. günde olmayabiliyor bu o ayki durumuma göre belkide bence olabilir

Son düzenleme:
Selamm Kızlar..

Ben dünden beri ateş ölçmeye başladım günlük..

Dün:36.6
Bugün:36.3

Ateşim iyi:)) Düşmediği sürece hamiş kalma şansı yüksekmiş.

Ateş ölçme yöntemiyle hamile kalmak serephone ateş ölçme yöntemi yöntemi ile hamile kalanlar yumurtlama döneminde
Hergün aynı saatte yataktan kalkmadan dijital termometre ile dil altından ölçülür. Ateşin seyrine göre yumurtlama günlerini tespit edebilir ve regl derecenizi öğrenebilirsiniz.

Örneğin yumurtlama gününden bir gün önce ateş normal seyrinden 0.2 derece gibi bir düşüş gösterir. O zaman yarın yumurtlama gününüz olduğu anlaşılır.ve ateşin düşüş gösterdiği gece ilişki olmalıki yumurta çatladığında spermle buluşursa hamile kalma olasılığı da artar.
Ateşin düşüşünden sonraki gün yumurtladığımızı ateşimizin bariz yükselmesinden anlarız.
Örneğin regl olduğun derecen 36.0 dır. eğer regl olacaksan regline yakın ısın düşüş gösterir ve 36.0 olduğunda regl olunacağı bilinir.eğer düşüş değilde ısı artış gösterip sabit kalıp düşmüyorsa büyük ihtimalle bu bebişin böbüşte olduğunu işaret eder.

Selamm Kızlar..

Ben dünden beri ateş ölçmeye başladım günlük..

Dün:36.6
Bugün:36.3

Ateşim iyi:)) Düşmediği sürece hamiş kalma şansı yüksekmiş.

valla canım ben de denedim biraz bu ateş ölçmeyi, benim ateş ölçer bozuk mudur nedir çok alakasız değerler gösterdi hem yumurtlamada hem sonrasında ben de sonra amaaan salla dedim ama çok insan uyguluyor bu yöntemi ve doğru sonuç alıyor ama hep aynı zamanda ve durumda ölçmek lazımmış mesela her sabah yataktan çıkmadan önce

ben pek iyi değilim canımmm
kahwerengi bodro ya dönük arada bişey işte anlamış değilimm ama karnım ağrıyo geliyo benimkiler sanırımm beklemedeyimm

canım ya sıkma canını sen, inşallah yerleşme kanamasıdır oluyor mu ben hiç bilmiyorum ama umarım kanaman artmaz.

yeşilciğim sen nasılsın görüşmeyeli

cihazın bozuk olabilir şeker.. benim 2 gündür yakın birbirine dereceler. evet sabah yataktan kalmadan ölçülüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…