KASIM Ayında Bebiş İçin Çalışmaya Başlayanlar'ın Yeri:)

canım belirti falan varmı peki

cnm arasıra belime kasıklarıma (özellikle sol taraf) sırtıma kasılmalar giriyo ..yatarken baş dönmesi yaşıyorum we kasıklarıma baktığımda şiş duruyo....
pazartesiyi bekliyorum test yapmak için dua et tatlımm bizim için hamişlerin duası kabul olurmuşş ...
sen nasılsın nasıl gidiyo hamişlik

pazartesi yüzün güler umarımmm

canım inşallah vardır dua ediyorum hepinize canım bi test yap sen bence belirtiler var çünkü

Selam kızlaarr.. ben geldim.. bebeğimle bugün günübirlik gaziantep gezisi yaptık geldik.. uçakta biraz korktum ama bir şey olmadı çok şükür.. havaalanındaki cihazların hiçbirinden geçmedim, üst araması yaptılar, hamileyim deyince çok anlayışlı davranıyorlar.. baş dönmelerim ve mide bulantılarım başladı gibi.. neyse bakalım pazartesi sabahı gidip tekrar kan vericem sonucum ne çıkcak inşallah hayalkırıklığı olmaz...

hayırlı olsun alpella çok sevindim ya

sağol canım benim :)

canım teşekkürler, ben de kullandım o testten inan diğerlerindan daha hassas değil, hatta diğer testim daha belirgin çıkmıştı.. canım ben de adetimden 5 gün önce yaptım direk negatifti hemen karamsar olma, biraz daha bekle o hassas testlere de pek inanma para tuzağı aslında hepsi aynı

benim de çift çizgi aşırı silik çıktı hayatım bence hamile olabilirsin kan testi yaptır en güzeli kesin sonuç veriyor boşu boşuna kendini yiyip durma

kızlarr yaa biraz önce afedersiniz ama lavabodayken peçeteye biraz kahverengi bişiler geldi hstalanıcam sanırımm yarın ola hayırola:18: pufff çokta ümitlenmiştimmm gelmez inşallahh kırmızılarr

kızlarr yaa biraz önce afedersiniz ama lavabodayken peçeteye biraz kahverengi bişiler geldi hstalanıcam sanırımm yarın ola hayırola:18: pufff çokta ümitlenmiştimmm gelmez inşallahh kırmızılarr

Düşünmemeye çalış canım, sen taktıkca kafana yerleşmiyordur belki de. bende sanırım adet olucam, resmen pms'teyim çatacak yer arıyorum, dokunsalar ağlıcam biraz önce sanki kahverengi akıntı gördüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…