hahahaha:)) evet şekerler bugun pnraliden ateş ölçme cihazını aldım:)) 36.6 çıktı,iyiymiş pırpır öle dedi:)
bu akşam kesin çalışma yapın:)
:))))))))) ne zaman kalkcaz bu arada?
bilmem tarık gelicekmi kalsakmı ne:)
yok ya,ben o niyetle çıkmadım bişi fala nder şimdi.. ben giderim siz kalın:)
canım belirti falan varmı peki
cnm arasıra belime kasıklarıma (özellikle sol taraf) sırtıma kasılmalar giriyo ..yatarken baş dönmesi yaşıyorum we kasıklarıma baktığımda şiş duruyo....
pazartesiyi bekliyorum test yapmak için dua et tatlımm bizim için hamişlerin duası kabul olurmuşş ...
sen nasılsın nasıl gidiyo hamişlik
cnm arasıra belime kasıklarıma (özellikle sol taraf) sırtıma kasılmalar giriyo ..yatarken baş dönmesi yaşıyorum we kasıklarıma baktığımda şiş duruyo....
pazartesiyi bekliyorum test yapmak için dua et tatlımm bizim için hamişlerin duası kabul olurmuşş ...
sen nasılsın nasıl gidiyo hamişlik
hayırlı olsun alpella çok sevindim ya
Alpella tebrik ederim. Allah isteyen herkese bu duyguyu nasip eder inşallah. BAT'ım 23 Kasım erken gebelik belirtilerinin çoğunu yaşayınca beklemek daha zor oluyor, en son dün gece apartmandaki balık kokusundan iğrenip kendimi eve atınca daha da emin oldum dayanamayıp bu sabah test yaptım. Fakaaatttttt birliktelikten 8-10 gün sonra sonuç vereceğini söyleyen test negatif çıktı. Tüm gün ufak çapta bir depresyon geçirdikten sonra her belirtide gaza gelmemeye söz verip rotamı aralığa çeviriyorum.....
Arkadaşlar merhaba ben size bişey sormak istiyorum.Ben adet günümü 5-6 gün gectim hala adet olmadım.Geçen gün test yaptım bişey çıkmamıştı.Bu sabah yine test yaptım 2.çizgi daha renksiz ama çift çizgi var şimdi ben hamilemiyim değilmiyim anlamadım?
yeşilim hemen geçmişsin:)
sorma ya,taktım şu göz kalemine ondan bulmaya çalışıorum:)
ismi ne olmuştu sitenin
kızlarr yaa biraz önce afedersiniz ama lavabodayken peçeteye biraz kahverengi bişiler geldi hstalanıcam sanırımm yarın ola hayırola:18: pufff çokta ümitlenmiştimmm gelmez inşallahh kırmızılarr
kızlarr yaa biraz önce afedersiniz ama lavabodayken peçeteye biraz kahverengi bişiler geldi hstalanıcam sanırımm yarın ola hayırola:18: pufff çokta ümitlenmiştimmm gelmez inşallahh kırmızılarr
Düşünmemeye çalış canım, sen taktıkca kafana yerleşmiyordur belki de. bende sanırım adet olucam, resmen pms'teyim çatacak yer arıyorum, dokunsalar ağlıcam biraz önce sanki kahverengi akıntı gördüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?