KASIM Ayında Bebiş İçin Çalışmaya Başlayanlar'ın Yeri:)

gittim tabii doktora hiç bir sorun yok dioo çalışmalara dewam dio başka bişey demiyoo

aman ii cnm, bi sorun yoksa...tek gereken zamanlama yani

yumurta takibi yaptırıyomuş bu sitedeki bazı bayanlar. öyle bişi mi yaptırsan? doktor adetten sonra 14. gün çağrıomuş, bakıomuş kaç yumurta oluşmuş çatlamış mı, çatlama boyutuna ulaştı ise şimdi tam zamanı hemen çalışmalara başlayın diyomuş:))) benim aklıma şey geldi bi de; bu yöntemi yaparken madem doktor söylüyor hangi yumurtlalıkta kaç yumurta oluşmuş, ona göre ilişki sonrası o tarafa yatarak şansı arttırmış olur mu insan acaba?

ahh cnm ahh birbilsem neler yapıcam ama bilmiiyorumkii..
yarın gittiğimde diicem doktoruma artık bişeyler yapalım die beklemek istemiyorum die bakalım neler olcak
hepinize çok tşk ediyorum inanın dert ortağım bitek sizlersinizzz .....

Neden ilk aylar riskli mi?Niye elimize bile dokunmayacaklar :S

doktor zaten hamilelik belli olduğu zaman söylüyormuş ilişki yasak ya da değil diye, ama ilk 3 ay düşük açısından en riskli aylar yaa ben şahsen kendi adıma ilişki orucuna girmeyi düşünüyorum o süreçte:))

bencede sor, işte belki en azından dediğim gibi yumurta takibi yapalım der

ne demek cnm buarada, hepimiz birbirimize destek oluyoruz, bende kimseyle konuşmuyorum sizler dışında, oyüzden sürekli buradayım ahaha

selam canlarım nasılsınız?? yeni gelenler hoşgelmiş inşallah hemen alırız güzel haberlerini :)
bu sabah kan verdim aile hekimime gittim baya ilgilendiler, yarın 3-4 gibi gelin alın dediler (gebelik testlerimin sonuçları da hep 3-4 gibi soğudum şu saat aralığından:)
sağlık ocakları gebelik takibine resmen atlıyorlar baya ilgileniyorlar aklınızda olsun..
kızlar çok güldüm size yani inanın o kadar tatlı anlatıyorsunuz ki çalışmaları fln Allah da sizi güldürsün.. bu arada ben de eşime türk kahvesi yapmıştım ilişkiden önce bak siz söyleyince aklıma geldi..
aslında 2012 temmuz anneleri topiğine de abone oldum ama inanın ilk açtığım sayfa burası, sizi merak ediyorum, gıcık oluyorsanız söyleyin :)

iiizz seni merak ettik:)) yaa ama pes yaa 24 saatte mi verilir bi kan testinin sonucu şimdi yarına kadar çatlayacağız yinee:) neyse güzel haberler gelsinde inş

yaa demek kahve işini denemiştinn, ben unuttum geçen ay, ama önümüzdeki ay bi kahve bi fanfinifon

ayy ne güzel... darısı bize, bende 2012 eylül annelerine abone olmak istiyorummmm (amin:) )

ne gıcık olacağız cnm merak ediyoruz, sanki kendi sonucumuzu beklermiş gibi

yok anacım sen bize ışık oluyorsun, aramızda teksin biz garibanların içinde bu nefes bize iyi geliyor BENCE....

yok anacım sen bize ışık oluyorsun, aramızda teksin biz garibanların içinde bu nefes bize iyi geliyor BENCE....

teşekkürler kızlar.. ay eyecha çok alemsin bir kahve bir fanfinifon gülmekten öldüm yaa
ben şimdi namaz kılıcam ve hepinize dua edicem siz de amin diyin ordan :):)

Kızlar oflu diye bi arkadaş vardı ilk sayfalarda yazmıştı.O hamileymiş.Başka bi topicte okudum.Aslında bu ay iki tane hamişimiz var.İnşallah çoğalır bu sayı benim Aralık 10 da belli olucak.İnşallah iyi haberler veririz hepimiz.Allah bakalım bize ne zaman nasip edicek.Hayırlısıyla çok üzülmeden gelirler inşallah bebişlerimiz.Bi gelsin anlatıcam ona seni yapmak için neler neler çektik diyicem

Alpella sen ne güzel namazında niyazındasın.Allah o yüzden belkide sana hemen verdi.Ben kuru kuru dua ediyorumBizede dua et namazında.Bende sürekli başlayıp başlayıp bırakıyorumİşte olunca zor geliyor insanaNeyse sen bari bize dua et....

hepinize dua ettim canım merak etme inş en kısa zamanda patır patır çoğalacak hamişlerimiz bu topicte :)

Neden ilk aylar riskli mi?Niye elimize bile dokunmayacaklar :S

ilk 3 ay sex , saç boyama kahve cay gibi şeylerin çoğu yasak en azından benim doktorum yasaklamıştı saçımı boyatmam lazım hamile kalırsam rüya olur dipler uzuyor , gamzem daha henüz hamile değilim tatlım ama ağzından bal damlıyor

Hadi ya benim ablam özellikle sormuştu.Doktor istersen hergün yapabilirsin demiş:):) demekki ya hamileden hamileye değişiyor ya da doktordan doktora:):)

doktordan doktorada olabilir ama bende yaptırmam 3 ay yasak bebeğim herşeyden daha önemli benimve kocamın zevkinden

kızlar kaç gün arayla yapıyorsunuz ben 2 gün veriyorum arayı :26:spermlerin 2 gün yaşadıkları doğrumudur acep

Son düzenleme:

Valla güya ben bu ay hergün yapıcaktım.Ama yok ya bazı günler fire verdik Yapamadık bazen.O yüzden gün aşırı oldu daha çok:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…