gittim tabii doktora hiç bir sorun yok dioo çalışmalara dewam dio başka bişey demiyoo
aman ii cnm, bi sorun yoksa...tek gereken zamanlama yani
yumurta takibi yaptırıyomuş bu sitedeki bazı bayanlar. öyle bişi mi yaptırsan? doktor adetten sonra 14. gün çağrıomuş, bakıomuş kaç yumurta oluşmuş çatlamış mı, çatlama boyutuna ulaştı ise şimdi tam zamanı hemen çalışmalara başlayın diyomuş:))) benim aklıma şey geldi bi de; bu yöntemi yaparken madem doktor söylüyor hangi yumurtlalıkta kaç yumurta oluşmuş, ona göre ilişki sonrası o tarafa yatarak şansı arttırmış olur mu insan acaba?
benimkide öyle sanki ben tek başıma yapcam resmen mecburiyetten oluyormuş gibi neyse hamile kalırsak 3 ay elimize dokunmayacaklar o zaman onlar özlesin :)
Neden ilk aylar riskli mi?Niye elimize bile dokunmayacaklar :S
ahh cnm ahh birbilsem neler yapıcam ama bilmiiyorumkii..
yarın gittiğimde diicem doktoruma artık bişeyler yapalım die beklemek istemiyorum die bakalım neler olcak
hepinize çok tşk ediyorum inanın dert ortağım bitek sizlersinizzz .....
selam canlarım nasılsınız?? yeni gelenler hoşgelmiş inşallah hemen alırız güzel haberlerini :)
bu sabah kan verdim aile hekimime gittim baya ilgilendiler, yarın 3-4 gibi gelin alın dediler (gebelik testlerimin sonuçları da hep 3-4 gibi soğudum şu saat aralığından:)
sağlık ocakları gebelik takibine resmen atlıyorlar baya ilgileniyorlar aklınızda olsun..
kızlar çok güldüm size yani inanın o kadar tatlı anlatıyorsunuz ki çalışmaları fln Allah da sizi güldürsün.. bu arada ben de eşime türk kahvesi yapmıştım ilişkiden önce bak siz söyleyince aklıma geldi..
aslında 2012 temmuz anneleri topiğine de abone oldum ama inanın ilk açtığım sayfa burası, sizi merak ediyorum, gıcık oluyorsanız söyleyin :)
iiizz seni merak ettik:)) yaa ama pes yaa 24 saatte mi verilir bi kan testinin sonucuşimdi yarına kadar çatlayacağız yinee:) neyse güzel haberler gelsinde inş
yaa demek kahve işini denemiştinn, ben unuttum geçen ay, ama önümüzdeki ay bi kahve bi fanfinifon
ayy ne güzel... darısı bize, bende 2012 eylül annelerine abone olmak istiyorummmm (amin:) )
ne gıcık olacağız cnm merak ediyoruz, sanki kendi sonucumuzu beklermiş gibi
yok anacım sen bize ışık oluyorsun, aramızda teksin biz garibanların içinde bu nefes bize iyi geliyor BENCE....
teşekkürler kızlar.. ay eyecha çok alemsin bir kahve bir fanfinifongülmekten öldüm yaa
ben şimdi namaz kılıcam ve hepinize dua edicem siz de amin diyin ordan :):)
hepinize dua ettim canım merak etme inş en kısa zamanda patır patır çoğalacak hamişlerimiz bu topicte :)
Neden ilk aylar riskli mi?Niye elimize bile dokunmayacaklar :S
ilk 3 ay sex , saç boyama kahve cay gibi şeylerin çoğu yasak en azından benim doktorum yasaklamıştısaçımı boyatmam lazım hamile kalırsam rüya olur dipler uzuyor , gamzem daha henüz hamile değilim tatlım ama ağzından bal damlıyor
doktordan doktorada olabilir ama bende yaptırmam 3 ay yasak bebeğim herşeyden daha önemli benimve kocamın zevkinden
kızlar kaç gün arayla yapıyorsunuz ben 2 gün veriyorum arayı :26:spermlerin 2 gün yaşadıkları doğrumudur acep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?