KASIM Ayında Bebiş İçin Çalışmaya Başlayanlar'ın Yeri:)

gün aşırı spermler 48-72 saat arası yaşıyormuş öle diolar :44: bir de her ilişkiden sonra sıfırdan çoğaldıkları için hergün yapmak sayı ve kalitesini azaltıyor spermlerin diyor doktorlar...yani hergün yapınca olmaz diye birşey yokta günaşırı daha iyi

merhaba ilknurr, hoşgeldin

öncelikle çok üzüldüm, Allah tekrarını yaşatmasın, inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişini tez zamanda

doktor kontrolünde mi ilerleyeceksiniz peki?

çok teşekkur ederım inşallah dediğin gibi tez zamanda alırız kucagımıza :).evet doktor kontrolunde olacak 3,5 ay geçti düşükten sonra tahlıllerım yapıldı kan pıhtılaşması çıktı hamıle kaldığımı öğrendıgım andan itibarende iğne tedavısıyle devam edıcez.

canım avatarın çok tatlıı :)

hadi hayırlısı canım, umarım uğraşlarınıza değer...senin BAT ne zaman bi sonraki

kızlar şimdi smaer yaptırdım geldim 10sn sürmedi bile daha önce ana sağlıkta muayyene etmişti, kasıklarıma bastırmıştı,spey falan sıkmıştı yok anacım bu bi değişik geldi 2 gün sonra sonuçlar

hadi geçmiş olsunnn:) yok cnm ya bende yaptırmıştım, sadece böle bi çubuğu rahim içine şöle bi sürttü çıkardı. o kadardı yani

hiç sprey filanda sıkmadı özel hastanede yaptırmıştım

Bende yaptırmıştım.Ama dediğin gibi hiç sprey falan sıkmadılar.Benim ilk evlendiğimde rahim ağzında yara var zannetti bi doktor az kalsın o testi yapmadan yakıcaktı.Neyseki başka doktora gittim o testi yaptı.Temiz çıktı.Çok şükür....

ayy bacım ne bileyim ana sağlıktaki kadın ördekle açtı içine baktı,miyomon yok temiz falan dedi çubuğu da spey sıkmıştı herşeye uyuz kapmaya başladım

heheh hoşgeldin hoşgeldin iyiym canım sen yoğun çalışmalar içindeyim yumurtlama haftam bu hafta :d

* elibeses bi test yap yavrim ya insan az merak eder ben heyecan yabtım senin yerine
işte en güzel günlerrrdesin yavruuu :123:
nasıl bi heyecan nasıl bir umutt ah ahh
dünyanın en güzel şeyi bebek yapmak olsa gerek her ne kadar beceremesek deee

kızlar şimdi aklıma geldi benim regl günüm bugünlerde ama biz çalışmalara 15 gün önce başladık yani bişi varsa bile cıkmaz dimi?
bi 15 gün daha beklemem lazım kırmızılar gelmezse doğru mu düşünüyorum acaba.....

ovulasyon testinde 2. cizgi hiç cıkmadı desem yeridir hem o da gebelik varsa gösteriyor.. zaten bişi hissetiyorum

ayy bacım ne bileyim ana sağlıktaki kadın ördekle açtı içine baktı,miyomon yok temiz falan dedi çubuğu da spey sıkmıştı herşeye uyuz kapmaya başladım

heee tamam cnm işte o normal kist mist var mı diye bakmış önce sonrada çubıklan smear için örnek almış, inş temiz çıkar o da sonra gelsin bebişler:)

yok cnm tamam işte regl gününden 14 gün önceye denk düşüyor yumurtlama zamanları genelde, senin ki çok düzenli olmadığı için biraz şaşma vardır ama sıkı çalışmışsınız madem eğer bişi varsa bi 15 gün filan daha beklemene gerek yok, bence cuma günü sabahtan bi idrar testi yap olmazsan

bende benim BAT'ı 24'ü sanıyordum şimdi hesapladım meğer 22'siymiş:44: yani bakalım inş gelmez kırmızılar yarındaaa:))

smear testi bende yaptırmadım ama ilk nisan ayında doktora gittiğimde tabi vajinal muayne baktı önce rahim agzında bi sorun yok filan cok iyi demişti demekki doktor o anda baktı..

aslında benim adetim cok düzenlidir hiç şaşmaz.. ama kürtajdan sonra 45 gün filan olmayada biliyormuşşş yandıkkki ne yandık...

sen yine 24 üne kadar bekle canım ve öyle düşün hehe ne kadar gec düşünürsek bizim için o kladar iyi galibaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…