KASIM Ayında Bebiş İçin Çalışmaya Başlayanlar'ın Yeri:)

mrb ark aranıza yeni katıldım ama uzun süredir yazılarınızı okuyorum inş epimizn haylı evlatları olur..

evet cnm, pek sallamıyorum 22sini zaten:)) aşşağıdan yumurtalıklar dürtüyo bekle bizi geliyoruz diye ama kaale almıyorum onlarıda, bakalım bi ümit:)

mrb ark aranıza yeni katıldım ama uzun süredir yazılarınızı okuyorum inş epimizn haylı evlatları olur..

hoşgelmişsin hanyy...

amin,inş hepimiz en hayırlı zamanda görürüz çift çizgilerimizi:))

ne kadardır evlisin, ne zamandır düşünüyosunuz bebiş?

kızlar, günde 1 bardak kahve içmek bir kadının 12 aylık süre içinde hamile kalma şansını %50 düşürüyormuş
bir de fazla c vitamini aynı etkiyi yapıyormuş, ama bence bu ilaç şeklinde alınan c vitamini, yani meyve sebzeden değil

saol tsk 1 yıldır evliyim 8 aydir istyoruz yakın zamanda yai 3 ay önce düşük yaptımm..

öncelikle geçmiş olsunn, Allah'ım tekrar yaşatmasın...

en azından yumurtlamada ve birleşmelerinde sorun yok demek ki, onu biliyosun...inşallah hepimiz teker teker güzel haberler vereceğiz buradan:)

canım hoşgeldin geleceğin anne adayı:)
ben iş yerindeyim bazen gec yazıyorumm...
çalışmalar var demekki aramızda olduguna göre hehe

evet cnm, pek sallamıyorum 22sini zaten:)) aşşağıdan yumurtalıklar dürtüyo bekle bizi geliyoruz diye ama kaale almıyorum onlarıda, bakalım bi ümit:)

belki bebiştir şekerimmm :18:
tamam 24 ünde o zaman beraber test yapıyoruz yada 25 inde

saol tsk 1 yıldır evliyim 8 aydir istyoruz yakın zamanda yai 3 ay önce düşük yaptımm..

heh tam aradıgım insan:)
öncelikle çok gecmiş olsun canım umarım cok sarsmamıştır seni beni fazla sarsmadı da...

Canım bende kürtaj oldum 21 ekimde
ne zaman gelicek benim kırmızılar
senin ne zaman gelmişlerdiiii

hoş içmiyorum ama güzel bilgiymiş bu, teşekkürler alpellaa bilgi için:)

aynen var ama tık yok gibi ya ark benım bı sorunum var sizinle paylasabilir myım ..bu arada tsk edrm ark saol ins yeniden anne olurum

hımss bi ara her gün 1 bardak türkkahvesi içiyodum ama bıraktım bende enerji verdiğini biliyorum ve o kahvenin keyfi mükemmel bişi
ay canım cekti kıss
kalkıp yapıcam birazdan sizede yapmak isterdim :)

meyveyle aramız da yok ama hiç olmuyo bee amaaann

biz agzımızla kuş tutsak beceremiyoz anacımmm

yok ya 25'i olmasın, bekleyemem ben o kadarrr:))) 24'ü sabah yapıyoruzzz... (tabi kırmızlar ozamana gelmezse)

hadi kızlar ya valla heyecanlıyım sizler için adet gününüzde test yapınca çıkıyor aslında ama isterseniz 1-2 gün geçmesini bekleyin

hoş içmiyorum ama güzel bilgiymiş bu, teşekkürler alpellaa bilgi için:)

rica ederim canım ben de ne çay ne kahve neredeyse hiç içmiyorum yani kendimi bildim bileli, yapım bu

aynen ya bende dayanamıyorum birkaç gün evvel yapıorum

:))) ben daha ilk denemede adet günüm gelmeden 2 tane yaptım... aslında evde bi tane daha var hazır ama bu sefer günümün geçmesini bekliyorum, ellibesesle 24'ünün sabahında yapmaya karar verdik...inş. ikimizinkinden biri tutar:)))

yok ya 25'i olmasın, bekleyemem ben o kadarrr:))) 24'ü sabah yapıyoruzzz... (tabi kırmızlar ozamana gelmezse)

kışkış kırmızılar kışkış
yallah kırmızılar yallahhh

tamam 24 ünde .. anlaştıkk
24 Kasım perşembeee
aslında ben yarın yapıcaktım yarın benim için özel bi gün..
hem eşimle ilk tanışma yıldönümümüz hemde nişan tarihimiz.. ama cıkmaz diye yapmayasım geldi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…