- 9 Ekim 2011
- 1.168
- 40
- 318
aslında benim adetim cok düzenlidir hiç şaşmaz.. ama kürtajdan sonra 45 gün filan olmayada biliyormuşşş yandıkkki ne yandık...
sen yine 24 üne kadar bekle canım ve öyle düşün hehe ne kadar gec düşünürsek bizim için o kladar iyi galibaaa
mrb ark aranıza yeni katıldım ama uzun süredir yazılarınızı okuyorum inş epimizn haylı evlatları olur..
hoşgelmişsin hanyy...
amin,inş hepimiz en hayırlı zamanda görürüz çift çizgilerimizi:))
ne kadardır evlisin, ne zamandır düşünüyosunuz bebiş?
saol tsk 1 yıldır evliyim 8 aydir istyoruz yakın zamanda yai 3 ay önce düşük yaptımm..
canım hoşgeldin geleceğin anne adayı:)mrb ark aranıza yeni katıldım ama uzun süredir yazılarınızı okuyorum inş epimizn haylı evlatları olur..
evet cnm, pek sallamıyorum 22sini zaten:)) aşşağıdan yumurtalıklar dürtüyo bekle bizi geliyoruz diye ama kaale almıyorum onlarıda, bakalım bi ümit:)
saol tsk 1 yıldır evliyim 8 aydir istyoruz yakın zamanda yai 3 ay önce düşük yaptımm..
kızlar, günde 1 bardak kahve içmek bir kadının 12 aylık süre içinde hamile kalma şansını %50 düşürüyormuş
bir de fazla c vitamini aynı etkiyi yapıyormuş, ama bence bu ilaç şeklinde alınan c vitamini, yani meyve sebzeden değil
canım hoşgeldin geleceğin anne adayı:)
ben iş yerindeyim bazen gec yazıyorumm...
çalışmalar var demekki aramızda olduguna göre hehe
belki bebiştir şekerimmm :18:
tamam 24 ünde o zaman beraber test yapıyoruz yada 25 inde
o zaman hiç içmeyiz bizdehoş içmiyorum ama güzel bilgiymiş bu, teşekkürler alpellaa bilgi için:)
kızlar, günde 1 bardak kahve içmek bir kadının 12 aylık süre içinde hamile kalma şansını %50 düşürüyormuş
bir de fazla c vitamini aynı etkiyi yapıyormuş, ama bence bu ilaç şeklinde alınan c vitamini, yani meyve sebzeden değil
hoş içmiyorum ama güzel bilgiymiş bu, teşekkürler alpellaa bilgi için:)
yok ya 25'i olmasın, bekleyemem ben o kadarrr:))) 24'ü sabah yapıyoruzzz... (tabi kırmızlar ozamana gelmezse)
aynen ya bende dayanamıyorum birkaç gün evvel yapıorum
yok ya 25'i olmasın, bekleyemem ben o kadarrr:))) 24'ü sabah yapıyoruzzz... (tabi kırmızlar ozamana gelmezse)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?