evett çok yararlıymış, ben yapacağım bu ay üşenmeyeceğim bu sefer...
bu sölediklerim rahimi temizlemek için
işte bide bal+tarçın+çörekotu var, o da yumurtlamaya yarıo:)))
gelrim kız yeter ki bebiş olsun da......................bende sogan kürünü deneyim diyom ama tadı cok kötü diye cesaret edemiyom................neyse yarın hormon testi yaptırcam bakam ne dicek doktor hanım cok merak ediyorum.....yarın hemen glese de bende doktora gitsemmmmm
deme öleee demeee, onlar bizim başımızın tacı bebişler gelene kadar...
valla öğğ möğğğ demicem yiyicem hepsini bu ay, sonra sizde peşimden gelirsiniz
ovvv zormuş senin yaa kayınvalidede varsa...bide dediğin gibi soğuk, ne kadar yaksamda kaloriferi donuorum, çok üşeniorum bazenleri oyüzden ne yalan söliim
inş görürsün cnm çift çizgiyiii, ne zamandı senin BAT?
Benim bat 6 aralık ama ben yinede 10 aralık diyorum.Ben her zaman öyle yapıyorum.Çünkü geçen ay 11 kasımda oldum.benim iki üç gün bazen 4 gün öne göliyor.Belli olmuyor yani.O yüzden 10 undan sonra test yapıcam İnşallah tabi gecikirse.
hahahaha valla ya verdiğimiz sözleri tutamıyoruz söz konusu bebiş oluncaa üüüüüüü
bizden bi cacık olmaz
benim bat filan belli değil artık ALLaha emanetim ..
bende aynı durumdayım.artık daha ilk denemede ay sonunu beklemekten psikolojim bozuldu.sabah kan testi yaptırmak için gittim.kliniğin önünden geri döndüm.şimdi bişey çıkmaz üzülürüm dedim giremedim içeri.hoş ay sonunda beklediğim gibi olmazsa da üzülücem.ama haftaya bugün büyük gün.tek sıkıntım kasık ağrısı,dünden beri bel ağrısı ve midemde ki yanmayla yok artık die beni şaşırtan hafif mide bulantısı ve ekşimesi.üşütmüşte olabilirim diyip umudumu 2 ye ayırma da çözüm buluyorum.
Benim bat 6 aralık ama ben yinede 10 aralık diyorum.Ben her zaman öyle yapıyorum.Çünkü geçen ay 11 kasımda oldum.benim iki üç gün bazen 4 gün öne göliyor.Belli olmuyor yani.O yüzden 10 undan sonra test yapıcam İnşallah tabi gecikirse.
ayyy ikimizinkide aynıymış çok sevindim bende 11 kasımda oldum :))))
internetten baktım çalışma tarihlerime :)))) 24ü diyor kesin tarih bence sende 24nde dene:))) yani yarin:)))
bende aralık 15e kadar olmazsam test yapıyım diyorum çokmu geç acaba:)
kızlar aranızda sigara kullanan var mı ????
kızlar aranızda sigara kullanan var mı ????
Tamam hadi gel inşallah ikimizde adet olmazsak 15 aralıkta test yapalım birlikte belki olurrr.Bakalım kim hamiş olucak:)Yarışş başlasın
ben kullanıyorum ama günde 1-2 2yi geçmez ama..onu bile istemiyorum aslında.çok çirkin oluyo kendime hiç yakıştıramıyorum
olur olur gayet güzel cacık olur, hamişte olur, hepsini olucaz sırayla sen merak etmegaza getirmeyeceğim artık kimseyi test için, dicem dur yapamazsın, önce günün gelsinn
hadi inş güzel şeylere işarettir bunlar, ama tabi iki sonucuda düşünmekte fayda var, çok şartlanınca daha çok üzülür insan...valla insan isteyince hemen olsun istiyo tabi ama hayırlısı Allah'tan o vereceği zamanı bilir, napalım sabretcezz
inş gecikirr cnm, sonra kan testinde güzel çıkar, sonra mutlu son... ama ifadeni alırım öncesinden yaparsan, bize kızdın diee
heyyyoooo yapıyorum yapıyorummmm, katkılarından dolayı elibeses'e teşkürü bi borç bilirim
Alıntı kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
çok ciddiiyim kistler artık iki yumurtalığımıda doldurmuş.. böbreküstündeki kist hormonlarımı altüst etmişti.. soğan kürü.. ve en çokda civanperçemi çayı ve macunu kullandım... dr. verdiği ilaçlarıda almadım bile.. antidepresan bile verdi çok şükür hiçbirine gerek kalmadı...
buarada okuduğum bi topikteeennn...herkese moral olur umarım...
pcoda son evredeymiş arkadaş, erkek doktorunun biri hatta ben ne kadar hamile kalabilirsem sende o kadar kalabilirsin demiş, kız iki gün sonra test yapmış ve pozitiffff...
soğankürü ve civanperçemi...bak sabah seray0307 sende demiştin, demek ki ikisinide denemekte fayda var sırayla özellikle kist sorunu olan arkadaşlar lafım sizeeee
Kızz kızmıyorumda çok acele ediyosunuz yaa.Doktorlar bile diyor.Gün geçtikten sonra yapın.Sen nerdeyse ilişkiye giricen ertesi gün yapıcan.Bu daha ilk ayın olmasına rağmen testi kaç kere yaptın
Kızz kızmıyorumda çok acele ediyosunuz yaa.Doktorlar bile diyor.Gün geçtikten sonra yapın.Sen nerdeyse ilişkiye giricen ertesi gün yapıcan.Bu daha ilk ayın olmasına rağmen testi kaç kere yaptın
soğan kürünü ben bu ay denedim faydasını görürsem -ki ben çok umutluyum- haber vericem hepinize:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?