KASIM Ayında Bebiş İçin Çalışmaya Başlayanlar'ın Yeri:)

evett çok yararlıymış, ben yapacağım bu ay üşenmeyeceğim bu sefer...

bu sölediklerim rahimi temizlemek için

işte bide bal+tarçın+çörekotu var, o da yumurtlamaya yarıo:)))

hpsini karıştır dik tepeye gitsin hahahhahha tarcın corekotu sogan bal valla ben soganı hrgn yapamam belkıde corek otunu yapıcam

inş güzel şeyler söler, ama çokta takma hormonları değerlerin kötü çıksa bile, biliosun en çok stres etkiliyor onları

ben taaa 6 ay önce yaptırmıştım kendim kafama göre; bi değerim kritik değere çok yakın çıktı hatta, ama hiç doktora bile götürmedim...aldım bal+polen+arısütü düşürüomuş o değeri onu yedim, sonrasında doktora gittiğimde sölemedim bile, baktı yumuşların var problem gözükmüo şu an çalışın dedi, bizde çalışoz işte ahahaha:17

deme öleee demeee, onlar bizim başımızın tacı bebişler gelene kadar...

valla öğğ möğğğ demicem yiyicem hepsini bu ay, sonra sizde peşimden gelirsiniz

eyecha cım çörek otu zor olarak satılıyormuş onu al canım
evde yapamazsın hiç ugraşma :) bende yapamadım...
çörek otu öyle toz olmadan yenmiyo ben denedim olmadı
eger bi gün lazım olursa bende tozunu alıcam...

bide büyük marketlerde bal polen hazır olarak satılıyor..

Benim bat 6 aralık ama ben yinede 10 aralık diyorum.Ben her zaman öyle yapıyorum.Çünkü geçen ay 11 kasımda oldum.benim iki üç gün bazen 4 gün öne göliyor.Belli olmuyor yani.O yüzden 10 undan sonra test yapıcam İnşallah tabi gecikirse.

ayyy ikimizinkide aynıymış çok sevindim bende 11 kasımda oldum :))))

internetten baktım çalışma tarihlerime :)))) 24ü diyor kesin tarih bence sende 24nde dene:))) yani yarin:)))

bende aralık 15e kadar olmazsam test yapıyım diyorum çokmu geç acaba:)

hahahaha valla ya verdiğimiz sözleri tutamıyoruz söz konusu bebiş oluncaa üüüüüüü
bizden bi cacık olmaz

benim bat filan belli değil artık ALLaha emanetim ..

olur olur gayet güzel cacık olur, hamişte olur, hepsini olucaz sırayla sen merak etme gaza getirmeyeceğim artık kimseyi test için, dicem dur yapamazsın, önce günün gelsinn

hadi inş güzel şeylere işarettir bunlar, ama tabi iki sonucuda düşünmekte fayda var, çok şartlanınca daha çok üzülür insan...valla insan isteyince hemen olsun istiyo tabi ama hayırlısı Allah'tan o vereceği zamanı bilir, napalım sabretcezz

inş gecikirr cnm, sonra kan testinde güzel çıkar, sonra mutlu son... ama ifadeni alırım öncesinden yaparsan, bize kızdın diee

Tamam hadi gel inşallah ikimizde adet olmazsak 15 aralıkta test yapalım birlikte belki olurrr.Bakalım kim hamiş olucak:)Yarışş başlasın

Tamam hadi gel inşallah ikimizde adet olmazsak 15 aralıkta test yapalım birlikte belki olurrr.Bakalım kim hamiş olucak:)Yarışş başlasın

bencede en mantıklısı 15 aralık zaten hani evde test yapmak açısından 5 gün gecikme yeterli :))))
hadi bakalım hayırlısı inşallah :))))))

ben kullanıyorum ama günde 1-2 2yi geçmez ama..onu bile istemiyorum aslında.çok çirkin oluyo kendime hiç yakıştıramıyorum

aynen bende senin gibiyim ben günde 5 tane falan içiyorum yavaş yavaş bırakmaya çalışıyorum (((
şimdide aklımda bir soru hadi diyorum ben böyle içmeye devam ederken ya hamile kalmışsam şu an hamileysem ((
çünkü en az 3 haftalıkken biliyoruz hamile olduğumuzu testlerde dolayısıyla zaten o sürede içmiş oluyoruz ((( napıcam bilmiyorum

Kızz kızmıyorumda çok acele ediyosunuz yaa.Doktorlar bile diyor.Gün geçtikten sonra yapın.Sen nerdeyse ilişkiye giricen ertesi gün yapıcan.Bu daha ilk ayın olmasına rağmen testi kaç kere yaptın

soğan kürünü ben bu ay denedim faydasını görürsem -ki ben çok umutluyum- haber vericem hepinize:))

Kızz kızmıyorumda çok acele ediyosunuz yaa.Doktorlar bile diyor.Gün geçtikten sonra yapın.Sen nerdeyse ilişkiye giricen ertesi gün yapıcan.Bu daha ilk ayın olmasına rağmen testi kaç kere yaptın

bende günüm geçmeden yapmam bu seferde çok gecmemiş sayılmazdı belli bilem değil
yeşilimsiye söyleyeyim de benim bat ı 4 Aralık olarak değşitirsin artıkk

ahahaha dur hevesimi alayım sonra boyumun ölçüsünü alınca geçer zaten takıntım

yok yok bende artık yapmayacağım söz verdim kendime, hatta geciktiğinde bile yapamacağım, gitcem kan vericem

kızlar kullandığınız en iyi marka yani en iyi sonuç veren testlerin ismi nedir?? ona göre alıyım bende eczaneden ilk kez alıcam sonuçta :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…