kızlar ben geldimmm
dün akşam gebelik testimi yaptımmö
Nur Topu gibi bir kırmızı çizikim olduyaşasııın
ben nolucam Allahım kızlar dua edin batınız bellli böyle belirsiz beklemek daha kötüymüş beeee
valla beterin beteri var derler ya hakket doğruuuu:84:
başın dönüyor demek kuzum yaa rabbim gönlüne göre versin inşaalahhhhhhhhhhhhhhhhhh
selamlar herkesee.
bende bu ay 2.ayımız olcak korunmayı bırakalı.ilk ay olmadı şu an adetliyim.bu ay hayırlısı bakalımmmm
satışçılar sizi akşam maşallah herkez çişinle uğraşmış hani 24-25 günü yapcaktık adetin ne zaman senin
kız hany ne iş??? niye basın dönüyo?????kız seni msn de beklerken burda buldummmmmmmmmmmmm seni gidi seni......
arkadaşlar şimdi hastaneyi aradım..21 hafta 6 günlükken düşük yapmıştım..bebeğe otopsi istedik nedeninin araştırılması ve de 2.bebek için bilgimiz olsun diye..fakat otopsinin sonucu 6 ay sonra demişlerdi..şimdide hazirandan sonra arayın diyorlar..23 ağustosta yaptım düşüğü vede korunmayı da bırakın dedi doktor..hiçbirşey bilmeden Allah a emanet ilerlicez bakalım..hastanelerden nefret ediyorum zaten..Allah kimseyi düşürmesin..
bende dedim bizim kacak hany burdaymısssss diye
inş burada hayırlısı ile hepimiz çift çizgiyi göreceğizz tez zamanda..:)) böle pıtır pıtır çıkacak hamişler
alemsin inşallah
alemsin inşallah
satışçılar sizi akşam maşallah herkez çişinle uğraşmış hani 24-25 günü yapcaktık adetin ne zaman senin
kızlar ben öğle yemeğine çıkıyorum 13,00 de goruşurüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?