KASIM Ayında Bebiş İçin Çalışmaya Başlayanlar'ın Yeri:)

satışçılar sizi akşam maşallah herkez çişinle uğraşmış hani 24-25 günü yapcaktık adetin ne zaman senin

selamlar herkesee.
bende bu ay 2.ayımız olcak korunmayı bırakalı.ilk ay olmadı şu an adetliyim.bu ay hayırlısı bakalımmmm

hoşgeldinnn...

inş burada hayırlısı ile hepimiz çift çizgiyi göreceğizz tez zamanda..:)) böle pıtır pıtır çıkacak hamişler

kız hany ne iş??? niye basın dönüyo?????kız seni msn de beklerken burda buldummmmmmmmmmmmm seni gidi seni......

arkadaşlar şimdi hastaneyi aradım..21 hafta 6 günlükken düşük yapmıştım..bebeğe otopsi istedik nedeninin araştırılması ve de 2.bebek için bilgimiz olsun diye..fakat otopsinin sonucu 6 ay sonra demişlerdi..şimdide hazirandan sonra arayın diyorlar..23 ağustosta yaptım düşüğü vede korunmayı da bırakın dedi doktor..hiçbirşey bilmeden Allah a emanet ilerlicez bakalım..hastanelerden nefret ediyorum zaten..Allah kimseyi düşürmesin..

bende agustosn basında düşük yaptım canım ayyn bende sevmıom hastaneyı

Alıntı kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
çok ciddiiyim kistler artık iki yumurtalığımıda doldurmuş.. böbreküstündeki kist hormonlarımı altüst etmişti.. soğan kürü.. ve en çokda civanperçemi çayı ve macunu kullandım... dr. verdiği ilaçlarıda almadım bile.. antidepresan bile verdi çok şükür hiçbirine gerek kalmadı...

buarada okuduğum bi topikteeennn...herkese moral olur umarım...

pcoda son evredeymiş arkadaş, erkek doktorunun biri hatta ben ne kadar hamile kalabilirsem sende o kadar kalabilirsin demiş, kız iki gün sonra test yapmış ve pozitiffff...

soğankürü ve civanperçemi...bak sabah seray0307 sende demiştin, demek ki ikisinide denemekte fayda var sırayla özellikle kist sorunu olan arkadaşlar lafım sizeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…