hoşgelmişen karacall, nasısınn?
ben sabah idrar çıbığımı yaptım, bişi çıkmadı:)
civan perçmi ve sogan kürü nasıl yapılıo yahu anlatında deneylm :)))
kızlar ben geldimmm
dün akşam gebelik testimi yaptımmö
Nur Topu gibi bir kırmızı çizikim olduyaşasııın
ben nolucam Allahım kızlar dua edin batınız bellli böyle belirsiz beklemek daha kötüymüş beeee
valla beterin beteri var derler ya hakket doğruuuu:84:
civan perçmi ve sogan kürü nasıl yapılıo yahu anlatında deneylm :)))
hayırlı olsunnnnnn..çok sevindim artık bize de dua edersin..inşallah biz de senin gibi şanslı oluruz. peki varmıydı erken belirtilerin?
Yaaa eyecha niye hemen yapıyosun kız.Daha hemen geçer geçmez yapma biraz bekle.Cuma günü yapsaydın belki çıkardı.Daha erkenden yapmışsın belki ondan tek çizgi çıkmıştır.
yaa dayanamadım hakim beyyy, gaza geldimmm...evde durmasa alıp yapmazdım, orada öle durunca tahrik oldum...
zaten cumaya kadar gelmezse hemen kan testineeee:)))))
şincik anlatıorum,yanlışım var ise bilen düzeltsin lütfennn
soğankürü söle oluo;
adet bittikten sonra 7. gün başlıosun. 2 bardak klorsu suya 1 tane yemeklik soğan (mor veya beyaz değil) 4-6 parçaya bölüp kaynatıosun 5 dk. sonra süzüp ılıkken içiyorsun. bunu sabah kahvaltıdan önce 15 dk. öğlen yemekten önce 15 dk. olarak yapıosun 15 gün boyunca. ama her seferinde taze hazırlamak gerekiyor. bir de öğlen işte nasıl yapayım diyorsanız akşam yemekten 15 dk. önce ya da yatmadan önce akşam yemeğinden en erken 2 saat sonra olarak ta içebilirsiniz.
NOT: başlama zamanını herkes farklı söylüyor. ama benim en son okuduğum özellikle kist, iltahap vs var ise adet bittikten 7 gün sonra, birşeyin yok "du bi içim temizlensin" diye yapıosan adetin bittiği gibi başlayabilirsin
civanperçemide macun olarak satılıyormuş, yiyomuşsun!?! bende bugün duydum işte
yok mehtapcım yanlış anlamışsın, negatif çıkmış testi...
ben nezle olunca annem bana bundan yapardı içine bi kaşık balda atardı yaaa her derde dvaymıs mgerse hersyı bılır cınım anneem
hahah biz bebek yapmayı becersek önce burç eksik kalsın beeeeinşallahh hepimizzzz (amin) :))
ya bi de şimdi saçma olacak ama burç takıntısı var bende, yani etrafımda anlaştığım kişilere göre cocuklarımın olmasını istediğim burçlar var, önümüzdeki ay olmaz ise sonrasında o burçların dışında olacak
ehehhe saçma işte, zaten yapacak bişi yok, ben çalışmaya devam edeceğim artık hangi burca denk gelirse
satışçılar sizi akşam maşallah herkez çişinle uğraşmış hani 24-25 günü yapcaktık adetin ne zaman senin
Alma sende artık hazırda beklemesin test.Ben hiç almıycam.son gün adetim geçsin iki üç gün sonra yapıcam.Tabi eğer geçerse.Nasıl sanki bu ay hamile kalıcakmışım gibi konuşuyorum diimii?Allahımmmmmmmmmmm nolurrrrr yarabbiiiiiiiimmmm nolur bize bebişşlerimzi erkenden nasip et.amin..Ama eğer hani geçerse ki bu ay geçmiycek gibi ama olsun hayal işte geçerse almıycam hemen.Tek çizgi görüp üzülürüm sonra belki boş yere.Ablam çok sabırlı yaa adeti geçti bi hafta bekledi kız ya ben hergün aradım yaptın mı yaptın mı testi dedim o kadar sabırlıydıki o.Ama net ikinci çizgisini gördü.İnşallah Allah bizede nasip etsinnn.Allahhh herkese bol güç kuvvet versinki bol bol çalışılsın.Ben artık hergün banyo yapmaktan sıkıldım bu soğuk kış günlerinde.Birde benim kayınvalidemde bizde.O var diye gece banyo yapmak istemiyorum sabaha kadar bekliyorum sabahın köründe kalkıp banyo yapmaktan sıkıldım.Allah bizi kurtarsın:)
evett çok yararlıymış, ben yapacağım bu ay üşenmeyeceğim bu sefer...
bu sölediklerim rahimi temizlemek için
işte bide bal+tarçın+çörekotu var, o da yumurtlamaya yarıo:)))
hahah biz bebek yapmayı becersek önce burç eksik kalsın beeee
Ya valla kociş diyo zaten işeyip atıyosun boşyere diyee napalımm bi umut işte..
Tek cizik bi işe yaramıyo hanyyciim
bu arada sen kesin hamişsin heeee
ıyyy cörekotu ve tarcın ikisi bir arada düsünemiyorum yaaaaa
satışçılar sizi akşam maşallah herkez çişinle uğraşmış hani 24-25 günü yapcaktık adetin ne zaman senin
ehehhehe dayanamadık yaaw, ben yine elibesesten daha ii dayanmışım, sabahı bekledim en azından
deme öleee demeee, onlar bizim başımızın tacı bebişler gelene kadar...
valla öğğ möğğğ demicem yiyicem hepsini bu ay, sonra sizde peşimden gelirsiniz
yaa elibeses nası yapıosun böle bi kaç tane alıntı yapmayı???? beceremedimmmm çok sinir oldum kendime
Alma sende artık hazırda beklemesin test.Ben hiç almıycam.son gün adetim geçsin iki üç gün sonra yapıcam.Tabi eğer geçerse.Nasıl sanki bu ay hamile kalıcakmışım gibi konuşuyorum diimii?Allahımmmmmmmmmmm nolurrrrr yarabbiiiiiiiimmmm nolur bize bebişşlerimzi erkenden nasip et.amin..Ama eğer hani geçerse ki bu ay geçmiycek gibi ama olsun hayal işte geçerse almıycam hemen.Tek çizgi görüp üzülürüm sonra belki boş yere.Ablam çok sabırlı yaa adeti geçti bi hafta bekledi kız ya ben hergün aradım yaptın mı yaptın mı testi dedim o kadar sabırlıydıki o.Ama net ikinci çizgisini gördü.İnşallah Allah bizede nasip etsinnn.Allahhh herkese bol güç kuvvet versinki bol bol çalışılsın.Ben artık hergün banyo yapmaktan sıkıldım bu soğuk kış günlerinde.Birde benim kayınvalidemde bizde.O var diye gece banyo yapmak istemiyorum sabaha kadar bekliyorum sabahın köründe kalkıp banyo yapmaktan sıkıldım.Allah bizi kurtarsın:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?