NOT: markasının yerine noktacık koydum sonradan, kullananlar forumundaki birisi uyarı almış reklam oluyor diye:44:
offf offf teker teker dökülüyoruz =((((
kızlar ya iki gundur başım felaket dönuo ve basım cok agrıo
--arkadaşım adaçayını biçok bitki bilimcisi önermiyor aklında bulunsun..benim birçok hamile arkadaşım hamilelik düşündükleri dönemden itibaren kullanmadılar..
merhaba arkadaşlar ,ben de kasımda bebiş çalışmasına ilk defa başlayanlardanım
ilk defa başlayıp ilk defada tutturacağına inananlardan diyelim
inşallah hepimiz fazla beklemeden alırız güzel haberi
Herkese günaydın,
umarım iyisinizdir...öncelikle
***violet..tebrik ederimmm, Allah sağ salim kucağına almayı ve en kısa zamanda bizlere de nasip etsin inşallah..
*** hanyhadi inş gelmez kırmızılarrr, meraktayız
***alpellaa gelmedi mi dünde yaaa??? morali düzelmedi herhalde, öfff umarım çabuk toparlar
ben dün kırmızıları gördüm hem de çok fena gece 3'e kadar inim inim inledim, yıllardır hiç bu kadar kötü olmamıştı yaaaneysekibusabah biraz daha iyiyim.yeşilimsi benim BAT'ım 21 Aralık. 20 aralık doğumgünümm, belki hayatımın en güzel hediyesini alırım, üzerinde çift çizgi olan çişli çıbıkkk
aminnnn, bende ilk defada tutacağını düşünüodum tam da gününü tutturmuştuk ama olmadı:44: inş seninki tutar
canım gozün aydın kırmızılar için Artık aralık ayında ki topige devam :) bende kasım bebek çalışmaları festivalini kapattım..
kırmızılar bugün teşrif ettiler ve senin gibi fena agrım var..
aminnnn, bende ilk defada tutacağını düşünüodum tam da gününü tutturmuştuk ama olmadı:44: inş seninki tutar
Hoşgeldin canım, inşallah hemen gelir bebişin. Ben de başlarken istediğimiz zaman hemen gelir sanıyordum. gelmeyince de kendimi çok üzüyordum ama artık daha rahat ve sabırlıyım . Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın ve hayırlı bir zamanda göndersin meleklerimizi..
Herkese günaydın,
umarım iyisinizdir...öncelikle
***violet..tebrik ederimmm, Allah sağ salim kucağına almayı ve en kısa zamanda bizlere de nasip etsin inşallah..
*** hanyhadi inş gelmez kırmızılarrr, meraktayız
***alpellaa gelmedi mi dünde yaaa??? morali düzelmedi herhalde, öfff umarım çabuk toparlar
ben dün kırmızıları gördüm hem de çok fena gece 3'e kadar inim inim inledim, yıllardır hiç bu kadar kötü olmamıştı yaaaneysekibusabah biraz daha iyiyim.yeşilimsi benim BAT'ım 21 Aralık. 20 aralık doğumgünümm, belki hayatımın en güzel hediyesini alırım, üzerinde çift çizgi olan çişli çıbıkkk
benim de günüme çok az kaldı...30 kasım ama engeç 4 aralığa kadar beklemeyi düşünüyorum..
ikiniz de beni bıraktınız gerçekten üzüldüm inş.. son ayınız olur....
Benimde Aralık'ın ilk haftası.Psikolojik olduğuna eminim.İki gündür midem bulanıyor:)Keşke gerçek olsa.Normalde bişeyi bilinçaltına yerleştirdiğinde o olur.Mesela ben ne zaman ben ne zamandır grip olmuyorum dediğim gün grip olurum.Ya da başım hiç ağrımadı kaç gündür dediğimde başım ağrıyor.Ya da bu bana kesin dokunur ddiğimde dokunuyor.O zaman niye bu hamilelik bilinçaltına yerleşmiyor.1 aydır hamile gibi hissediyorum kendimi:):):)Kızlar zaman geçmiyor yaaaaa.Daha bi 10 gün var beklemem lazım nasıl bekliycem yaaaaaaaaa(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?