KASIM Ayında Bebiş İçin Çalışmaya Başlayanlar'ın Yeri:)

NOT: markasının yerine noktacık koydum sonradan, kullananlar forumundaki birisi uyarı almış reklam oluyor diye:44:[/QUOTE]

ben bilmiyorum jeli nasıl bir şey

NOT: markasının yerine noktacık koydum sonradan, kullananlar forumundaki birisi uyarı almış reklam oluyor diye:44:

ben bilmiyorum jeli nasıl bir şey[/QUOTE]

google'a "hamile kalmayı kolaylaştırıcı jel" yaz. çıkan sonuçlardan 5. sine tıkla. (buradan böyle yazdım ki merak edenler baksın)

çok pahalıymış ama yaaa, bilmiorum kocişe soracağım akşam, daha 2.aydan doğru düzgün denemeden bu kadar para bayılmamayım diyorum...

offf offf teker teker dökülüyoruz =((((

evet yaa ne yazık kii dökülüyoruzzzz, inş birilerinden güzel haber alırızda bi iki güne moral olur...benimde dün girmek gelmedi içimden akşam bi soğan suyu içeyim dedim içtim, ama sonra vazgeçtim devam etmeyeceğim, bazılarının regl düzenini bozmuş kullanan.

adaçayı almıştım onu da içmeyeceğim. şimdi fazla yumurtlattırır kiste döner filan, hiç bünyemle uğraşamayayım dedim. bu ay sadece kendim ve kocişime arı sütü+bal+polen yedirip derslerime daha iyi çalışacağım...

ya ben bi de şu ..... denen hamile kalmayı kolaylaştırıcı jelden alsam diyorumm...KK'da ki kullananlar topiğini inceleyeyim iyice bi, akşama sipariş vermeyi düşünüyorum.

NOT: markasının yerine noktacık koydum sonradan, kullananlar forumundaki birisi uyarı almış reklam oluyor diye:44:[/QUOTE]

--arkadaşım adaçayını biçok bitki bilimcisi önermiyor aklında bulunsun..benim birçok hamile arkadaşım hamilelik düşündükleri dönemden itibaren kullanmadılar..

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar ,ben de kasımda bebiş çalışmasına ilk defa başlayanlardanım

ilk defa başlayıp ilk defada tutturacağına inananlardan diyelim

inşallah hepimiz fazla beklemeden alırız güzel haberi

--arkadaşım adaçayını biçok bitki bilimcisi önermiyor aklında bulunsun..benim birçok hamile arkadaşım hamilelik düşündükleri dönemden itibaren kullanmadılar..

ben de burada başka topikte gördüm ilk. araştırdım, hamilelik riski olmadığı zamanlarda içersen yumurtlamaya yardımcı diye,ama tabi allah korusun bebiş var ise içeride- düşüğe neden olabiliyormuş... geçen ay 2-3 gün içtim, dün ki adetimin ilk günü o kadar kötüydü ki dedim herhalde bu adaçayı bişiler yaptı bana, içmeme kararı aldım bende bundan sonrasında

aminnnn, bende ilk defada tutacağını düşünüodum tam da gününü tutturmuştuk ama olmadı:44: inş seninki tutar

Hoşgeldin canım, inşallah hemen gelir bebişin. Ben de başlarken istediğimiz zaman hemen gelir sanıyordum. gelmeyince de kendimi çok üzüyordum ama artık daha rahat ve sabırlıyım . Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın ve hayırlı bir zamanda göndersin meleklerimizi..

canım gozün aydın kırmızılar için Artık aralık ayında ki topige devam :) bende kasım bebek çalışmaları festivalini kapattım..
kırmızılar bugün teşrif ettiler ve senin gibi fena agrım var..

aminnnn, bende ilk defada tutacağını düşünüodum tam da gününü tutturmuştuk ama olmadı:44: inş seninki tutar

İster istemez bekliyor insan heyecanla ama ne garip bebiş canı istediği zaman geliyor:) Keşke istediğimiz ay hemen hamile kalabilseydik ne güzel olurdu:)

ikiniz de beni bıraktınız gerçekten üzüldüm inş.. son ayınız olur....

hoşbulduk kızlar sağolun inşallah çok beklemeyiz

sat 2 kasım benimde 27sinde adet olmayı bekliyorum, bakalım inşallah olmam diye umuyorum

slm kızlar nasılsınız yeni hamişler var sanırım hepsini tebrk ediyorum saglıkla sıhatle devamı gelir ee tabi bizim bebişlerde fazla bekletmeden gelirr inş

umarım doğum günü hediyeni alırsın canımm..benimde 24 aralık doğum günüm bende hediye bekliom ama bu gidişle zorr..eşim korkuyor..çalışma yok maalesef...denicem bugün kandırabilirsem bugün doktora gittim..normal herşey..hamile kalınca gel bundan sonra dedi...hatta seni nie çağırmısız ki dedi muayene parasını geri verdi..:))bakalımm kısmet..Allah ım hepimizin yüzünü güldürsünnn inşallah..

benim de günüme çok az kaldı...30 kasım ama engeç 4 aralığa kadar beklemeyi düşünüyorum..

Benimde Aralık'ın ilk haftası.Psikolojik olduğuna eminim.İki gündür midem bulanıyor:)Keşke gerçek olsa.Normalde bişeyi bilinçaltına yerleştirdiğinde o olur.Mesela ben ne zaman ben ne zamandır grip olmuyorum dediğim gün grip olurum.Ya da başım hiç ağrımadı kaç gündür dediğimde başım ağrıyor.Ya da bu bana kesin dokunur ddiğimde dokunuyor.O zaman niye bu hamilelik bilinçaltına yerleşmiyor.1 aydır hamile gibi hissediyorum kendimi:):):)Kızlar zaman geçmiyor yaaaaa.Daha bi 10 gün var beklemem lazım nasıl bekliycem yaaaaaaaaa(

ikiniz de beni bıraktınız gerçekten üzüldüm inş.. son ayınız olur....

ya valla bittik biz
ama hemen ayrılmam öylee .. sonucta aralıkda da çalışmalar son sürat devam edecek ..
hem bomba gibi gelicem bu defaaa bu ay zaten olmaması daha iyiydi benim için..
senin bat ne zamandı canım listeyi bulamadıgım için

ilk günler bir beklentim vardı ama şimdi hiç hamile olduğumu sanmıyorum.sanki heran adet olucakmışım gibi geliyor.bugün kan testi yaptıracaktım artık içim rahat etsin die ama eşim engelledi.pazartesi yaptır dedi ama çarşamba zaten beklenen günüm olmazsam 4 gün daha bekliycem..zor tutuyorum kendimi biran önce ne olacaksa olsun artık:18::18::18::18::18::18:

Hadi bakalım canım bende sendenim:) 6 kasımda adet oldum ve öncesinde hapı yeni bıraktım,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…