KASIM Ayında Bebiş İçin Çalışmaya Başlayanlar'ın Yeri:)

ah bebeğim ya aynı duygular içindyz kızlar memelerşm ucları acayip ağrıyor ölüyorum resmen kesin bende kırmızıları görücem her adetten 1 hafta önce böyle ağrıyor :26:

9 gün kaldı offff

Son düzenleme:
hemen git dişçide en fazla yarım saat çekiceksin acısını hatta ağrı bile olmuyor iğne yapıyorlar çektiğin acıya değmez azcık cesaret

bende çok korkardım bu yaz 20 lik dişimden ameliyat oldum 2 hafta pipetle beslendim ondan sonra anladım ki normal diş ağrısına dolgu yaptırmaya normal diş çektirmeye şükürler olsun

:26: kırmızıları görünce bizi unuttunuz gene olur hep olur her zaman olur dün test yaptım negatif umudumu yitirmeden devam edicem aralıkta çalışmalara :):)

Merhaba kızlar hafta sonu misafirim vardı hiç bakamadım daha yeni uğurladık vala çok yorgunum bi o kadar da meraklanmaya başladım ama şu ana kadar hiiiiiiiç belirti diyebileceğim bişi yok ya ben nasıl beklicem 7 aralığa kadar

slmmmm en güzel anneler ve anne adyları:) bende bayadır gırmıodumm kendımı dnlemekle mesguldm cokta ılerlemıs sayfalar okuyamadımm:) valla bnde bugune kadar ıyıdmm goguslerım sıstı 10gundur ama feleket hemde adetıme 11gun varken bı basladı sısmeye cok sasırmıstm:)sonracıma bır ıstahlndımm sormayın gıtsın su ıcmeyen ben bardak bardak su ıcer oldummm normalde kabızlık sorunm vardr o da duzene grdı ama karnmmda bı sıslkk ve gaz halı(ayıptr solemesıı) kasık agrım bde nese esımlede kustuk 4gundur ılıskıde yoktu:)derken bugun barıstk kocısle anlatıorumm belrtlerı dıokı askm sen cok ıstedgn ıcın kafanda krmussun bak hastalanrsan uzulcenn falan uzuldm tabıı buarada 4gunun acısı cıktı:)derkn o 11gunlk sıs gogsler ındı esım dıokı senn sorunn baskayms :/ ve sankı suan tum belrtlrm kayblduuu cokkk uzuluorm ve ılıskden snra kasık agrım tavan yaptı resmen batar gırıoo esımde hastalancann dıo ama bnm duzenlıdır adtmmm ya arlk 3 batımm morallerm yerle bırrr yaaa yardm edın bana okuyan btun arkadasların fıkırlerını ıstıorummmm.

slmmmm en güzel anneler ve anne adyları:) bende bayadır gırmıodumm kendımı dnlemekle mesguldm cokta ılerlemıs sayfalar okuyamadımm:) valla bnde bugune kadar ıyıdmm goguslerım sıstı 10gundur ama feleket hemde adetıme 11gun varken bı basladı sısmeye cok sasırmıstm:)sonracıma bır ıstahlndımm sormayın gıtsın su ıcmeyen ben bardak bardak su ıcer oldummm normalde kabızlık sorunm vardr o da duzene grdı ama karnmmda bı sıslkk ve gaz halı(ayıptr solemesıı) kasık agrım bde nese esımlede kustuk 4gundur ılıskıde yoktu:)derken bugun barıstk kocısle anlatıorumm belrtlerı dıokı askm sen cok ıstedgn ıcın kafanda krmussun bak hastalanrsan uzulcenn falan uzuldm tabıı buarada 4gunun acısı cıktı:)derkn o 11gunlk sıs gogsler ındı esım dıokı senn sorunn baskayms :/ ve sankı suan tum belrtlrm kayblduuu cokkk uzuluorm ve ılıskden snra kasık agrım tavan yaptı resmen batar gırıoo esımde hastalancann dıo ama bnm duzenlıdır adtmmm ya arlk 3 batımm morallerm yerle bırrr yaaa yardm edın bana okuyan btun arkadasların fıkırlerını ıstıorummmm.

Seda caným valla bende göðüs agrisindan duramiyorum allah sonumuzu hayýr etsin diyorum caným . Dün test yaptým negatif çýktý sonuç ama moralimi bozmuyorum daha batima var. Ay kýz nasýl 4 gün kus kaldın ben hayatta kusemem kocama

Son düzenleme:

amin canım allah sonumuzu hayır etsin;hayırlısıyla hamiş olalımmm inşşşş:....) batı 3 u benımde kan testı yaptırmak ıstıorum erken mı olur bılemedım senın ne kadar var.valla kustumm tatlım bız erkek kaynaklı ınfertılıteyız ne ılaclarını duzenlı kullanıo ne hastaneye gıtmek ıstıo burda bebışşşş ıcın tek basımaa caba verdımı gorunce dellendım ıyıde oldu aklı basına gelsın acıııık:)

yukardaki mesajıda cep telefonundan atmıştım amma bozuk gelmiş :)

canım daha erken test yapmak için azcık dişini sık birlikte yapalım testi

ben geçen ay soğan suyu içtim ve adet tarihim 5 gün erken olmuştu bu ayda aralık 5 veya 4 gibi olur kanımca emin değilim

bu arada kocana gününü götermektede haklıymışsın sonuçta sadece senin çocuğun olmayacak yardımcı olması gerekiyor

soRUN DEIL KUZUM BEN SENIN NE DEMEK ISTEDIGINI ANLAMISTIM ZATEN:) EVET BENCEDE HAK ETTI BATIMIZ AYNI SAYILIR TAMAM BERABER YAPALIM TABI DAYANABILIRSEMM :)

hayır bende bütün belirtiler var şu gögüs ağrılarını kendim uyduruyor olamam ama dün dayanaıp test yaptım ve tek çizgi hop moral bozukluğu batımı bekliyicem sabretmem lazım ben geçen seneki gebeliğimde kabız olmuştum tuvalet işkenceye dönmüştü

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…