Benimde Aralık'ın ilk haftası.Psikolojik olduğuna eminim.İki gündür midem bulanıyor:)Keşke gerçek olsa.Normalde bişeyi bilinçaltına yerleştirdiğinde o olur.Mesela ben ne zaman ben ne zamandır grip olmuyorum dediğim gün grip olurum.Ya da başım hiç ağrımadı kaç gündür dediğimde başım ağrıyor.Ya da bu bana kesin dokunur ddiğimde dokunuyor.O zaman niye bu hamilelik bilinçaltına yerleşmiyor.1 aydır hamile gibi hissediyorum kendimi:):):)Kızlar zaman geçmiyor yaaaaa.Daha bi 10 gün var beklemem lazım nasıl bekliycem yaaaaaaaaa(
selam kızlar,nasılsınızzz??
geçmiş olsun ne oldu dişine
iyiyiz canım sen nasılsın
kızlarrr nerelerdesinizzz yahuuu gezmelerdesiniz heraldee :) öptüm hepinizi......
selam kızlar,nasılsınızzz??
seda caným valla bende göðüs agrisindan duramiyorum allah sonumuzu hayýr etsin diyorum caným . Dün test yaptým negatif çýktý sonuç ama moralimi bozmuyorum daha batima var. Ay kýz nasýl 4 gün kus kaldın ben hayatta kusemem kocama
yukardaki mesajıda cep telefonundan atmıştım amma bozuk gelmiş :)
canım daha erken test yapmak için azcık dişini sık birlikte yapalım testi
ben geçen ay soğan suyu içtim ve adet tarihim 5 gün erken olmuştu bu ayda aralık 5 veya 4 gibi olur kanımca emin değilim
bu arada kocana gününü götermektede haklıymışsın sonuçta sadece senin çocuğun olmayacak yardımcı olması gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?