KASIM Ayında Bebiş İçin Çalışmaya Başlayanlar'ın Yeri:)

Kızlar acaba hamilelik belirtileri adet tarihi geçince mi belli oluyor?Ne zaman kendini göstermeye başlıyor bilenler lütfen paylaşsın.Benim adetime var daha fazla belirtimde yok.Ne zaman başladığını yazarsanız belki umutlanabilirim:)

kızlarrr günaydın 2 günlük yazılarınızı okudum hafta sonunu gene merak içinde geçirmişsiniz benim gibi, keşke şu tahliler epey bir pahalı olsa da alıp yapmasak 2 aralıkta bekliyorum kırmızı halamları, cmt günü gidip büyük heyacanla eşimden habersiz kan verdim 10 dk.nasıl geçti tahmin edebilirsiniz, sonucu söylemesem de olur sanırım yazmak bile istemiyorum,laborant demezmi bir de '7 günlük ilişkiler görünmez'oooffff oooofffff zaten başladı kasık ağrılarım ayrıca skaya arkadaşımız hamilelik belirtilerini sormuş diğer bir topic te dr sormuştum 'esinlikle adet belirtisi gibi hamilelik belirtisi olmaz' dedi yerleşme sancısı göyüs büyümesi falan hepsi adetin geçtikten sonra oluyormuş önce değil.....

arkadaşlar bugun adet olmam lazım ama merak ettim aç karnına idrarımı pet bardağa koydum içinde beyaz noktalar var birsürü...ilk hamileliğim de de öyle tespit etmiştim şimdi de öyle

şekerim ben burdayım yazanlar de ümitler gibi azaldı ayın başında bir hevesle hem çalışıp hem yazıyorduk çalışmada bitti yazma da senin hayır olsun canım var mı bir belirti...

saol canım yha benım belirtiler tansiyonum yüksek canım başım dönuo o sekılde kac gndür karnıma nasıl kramp grıo daha önce olyodu da adet tarıhım gectkten snra ii ce sanki parca kopacak içimde ama kısa sürede de geciyyyy göğüslerm doldu uçları nasıl karıncalanıo kasınıo anlatamm bunlarda bıkacgndur olyoo

şekerim ben burdayım yazanlar de ümitler gibi azaldı ayın başında bir hevesle hem çalışıp hem yazıyorduk çalışmada bitti yazma da senin hayır olsun canım var mı bir belirti...

yha bide alpella vardı ona ne oldu ya cok uzuldum ama sanırım daha yazmadı gelmedı de

selam tüm topik ahalisinee...hsonları giremiorum pek bu aralar...

inş önümüzdeki ay tutturacağızzz, çok çalışcam bu sefer

ikiniz de beni bıraktınız gerçekten üzüldüm inş.. son ayınız olur....

amin cnmm, senin var mı gelen giden?? inş yokturrr

saol cnm,aminn...eşin nie korkuo anlamadım ben? bebek fikrinden mi korkuoo

naptın yaptırdın mı test? ya da idrar çıbığıı??

ya kızlar nerelerdesınız gunlerdır bend sizin gibi merak içinde beklıorum iştee

hanyyy, gelmedi mi senin kırmızılar? yapmadın mı testttt? bi sürü belirtinde var senin, nası bekliosun halaaa:)

arkadaşlar bugun adet olmam lazım ama merak ettim aç karnına idrarımı pet bardağa koydum içinde beyaz noktalar var birsürü...ilk hamileliğim de de öyle tespit etmiştim şimdi de öyle

ya ben bu forumda başka topikte okumuştum, dediğin gibi beyaz beyaz toz tanecikleri oluomuş hamişsen eğer:44: hadi inş öledir seninde

bilmem valla ama ins bebişine bişi olmamastr

evet ya bende alpellayı çok merak ediorum ama gelmedi o günden sonra

arkadaşım hamile 30 haftalık...cmtsi günü eşi parti düzenledi bebek öncesi, Allah'ım nası içim gitti, hele dolabını bi açtık, kız oalcak bebişi, ayakkabı şeklinde patikler bi dünya elbise kıyafet minik minik kafayı yiyodum çoktatlıydı yaa

insan böle görünce hepten bi içi gidio

bende dün kuru incir aldım kendime, eşime de arı sütü+bal+polen,bi de önceden aldığım adaçayı vardı...hepsini mutfakta bi köşeye koydum "bebek köşesi" ismini verdim oraya...bakalım ümitler bu aya

valla Allah biliyor, cok şükür ki çalışıyorum ve bebek mevlutlerine katılmıyorum
kendim üzülmesem bile çevredekilerin aptal aptal üzülerek bakması sinirimi bozuyor..
amaan boşverin yaa bebek olucak da nolucak sanki olanlarda sinri krizlerinde cıkamıyor.
daha ben ilk hamile kaldıgımda ablam hemen son günlerini iyi degerlendir demişti dünya cok acımasız....

biz dün eşimle koştukk ve onun kararı , benim inadım üzerine 2-3 ay ara verdik (Sözde)

Son düzenleme:

orası öle cnm, şimdi böle aman ne zmn olacak, ay hadı olsun dioruz ama, kucağa alınca bunalıma girip zor toparlayanda çok...Allah hepimiz hakında hayırlısını versin...

hadi bakalım, insan vazgeçtiği zamanlarda daha rahat oluo stres olmadığı için...etrafımızdaki sırf eşi istio diye çocuk yapmaya karar verip bi anda hamile kalanların sırrı da bu; zaten bi beklenti içinde olmadıkları için stres yok bişi yok, amannnnn deyip şeettiriolar, hopp oluverio...biz kendi kendimize edioruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…