günaydın kızlar nasılsınız
arkadaşlar bugun adet olmam lazım ama merak ettim aç karnına idrarımı pet bardağa koydum içinde beyaz noktalar var birsürü...ilk hamileliğim de de öyle tespit etmiştim şimdi de öyle
ne dr bende yapim benmde 2 gn gectı canm yha
şekerim ben burdayım yazanlar de ümitler gibi azaldı ayın başında bir hevesle hem çalışıp hem yazıyorduk çalışmada bitti yazma da senin hayır olsun canım var mı bir belirti...
şekerim ben burdayım yazanlar de ümitler gibi azaldı ayın başında bir hevesle hem çalışıp hem yazıyorduk çalışmada bitti yazma da senin hayır olsun canım var mı bir belirti...
iii canım sen nasılsın ya kaç gundr kıms e gelmıo yazmıolarda
gerçekten o nerede kötümü sonuçları yoksa gebelik topiclerine mi geçti...
bende iiyim cnm aynen 2 gündürr kimse yoktu am ben burdaydımmm:)
canım gozün aydın kırmızılar için Artık aralık ayında ki topige devam :) bende kasım bebek çalışmaları festivalini kapattım..
kırmızılar bugün teşrif ettiler ve senin gibi fena agrım var..
ikiniz de beni bıraktınız gerçekten üzüldüm inş.. son ayınız olur....
umarım doğum günü hediyeni alırsın canımm..benimde 24 aralık doğum günüm bende hediye bekliom ama bu gidişle zorr..eşim korkuyor..çalışma yok maalesef...denicem bugün kandırabilirsembugün doktora gittim..normal herşey..hamile kalınca gel bundan sonra dedi...hatta seni nie çağırmısız ki dedi muayene parasını geri verdi..:))bakalımm kısmet..Allah ım hepimizin yüzünü güldürsünnn inşallah..
ilk günler bir beklentim vardı ama şimdi hiç hamile olduğumu sanmıyorum.sanki heran adet olucakmışım gibi geliyor.bugün kan testi yaptıracaktım artık içim rahat etsin die ama eşim engelledi.pazartesi yaptır dedi ama çarşamba zaten beklenen günüm olmazsam 4 gün daha bekliycem..zor tutuyorum kendimi biran önce ne olacaksa olsun artık:18::18::18::18::18::18:
ya kızlar nerelerdesınız gunlerdır bend sizin gibi merak içinde beklıorum iştee
arkadaşlar bugun adet olmam lazım ama merak ettim aç karnına idrarımı pet bardağa koydum içinde beyaz noktalar var birsürü...ilk hamileliğim de de öyle tespit etmiştim şimdi de öyle
bilmem valla ama ins bebişine bişi olmamastr
kızlarrr günaydın 2 günlük yazılarınızı okudum hafta sonunu gene merak içinde geçirmişsiniz benim gibi, keşke şu tahliler epey bir pahalı olsa da alıp yapmasak 2 aralıkta bekliyorum kırmızı halamları, cmt günü gidip büyük heyacanla eşimden habersiz kan verdim 10 dk.nasıl geçti tahmin edebilirsiniz, sonucu söylemesem de olur sanırım yazmak bile istemiyorum,laborant demezmi bir de '7 günlük ilişkiler görünmez'oooffff oooofffff zaten başladı kasık ağrılarım ayrıca skaya arkadaşımız hamilelik belirtilerini sormuş diğer bir topic te dr sormuştum 'esinlikle adet belirtisi gibi hamilelik belirtisi olmaz' dedi yerleşme sancısı göyüs büyümesi falan hepsi adetin geçtikten sonra oluyormuş önce değil.....[/QUOTE
Teşekkür ederim canım ya.Çok sağol aydınlattığın için.İnşallah hadi heyecanla bekliyorum 10 aralığı...aslında 7 aralık ama işte ben en gecinden hesaplıyorum:)Hakkımızda hayırlısı...
valla Allah biliyor, cok şükür ki çalışıyorum ve bebek mevlutlerine katılmıyorum
kendim üzülmesem bile çevredekilerin aptal aptal üzülerek bakması sinirimi bozuyor..
amaan boşverin yaa bebek olucak da nolucak sanki olanlarda sinri krizlerinde cıkamıyor.
daha ben ilk hamile kaldıgımda ablam hemen son günlerini iyi degerlendir demişti dünya cok acımasız....
biz dün eşimle koştukk ve onun kararı , benim inadım üzerine 2-3 ay ara verdik (Sözde)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?