Sitenize yeni üye oldum. Öncelikle hepinize kucak dolusu sevgiler :)
Ben 4 aylık evliyim, 23 Haziranda evlendim. 30 yaşındayım ve evlendiğim ilk günden beri bebek istiyorum. Eşimi büyük bir aşkla seviyorum ve ondan bir bebek sahibi olmak için yanıp tutuşuyorum. Şimdi belki bana kızacaksınız"ayol dur bakalım daha 4 aylık evlisin"diyenleriniz olacaktır ama gerçekten çok istiyorum. Belirli bir yaşa geldim(hatta geç bile kalmış sayılabilirim) ve kendimi gerçekten anne olmaya hazır hissediyorum. Evlendiğimiz günden beri korunmuyoruz. Ama henüz bir netice alamadık. Her ay bir umutla adet olmamayı bekliyorum, bu ay daha bir umutluydum ama bu akşam yine beklenmeyen kırmızılar göründü ve çok üzüldüm. Şimdiki hedefim kasım. Allah sağlıkla doğmayı nasip etsin ama açık konuşmak gerekirse de gönlüm kızdan yana. Eşim de kız çocuklarını çok seviyor. Ben hamile kalmak için gereken klasik yöntemleri denedim, özellikle son 2 aydır. Bacakları uzatıp yarım saat yatmalar falan, o şekilde uyuyakaldığım bile oldu

ama olmuyor, olmuyor. Çok üzülüyorum, tecrübem de yok tabii. İlk kez hamile kalacağım. Bana yardım edin ne olur, kolay hamile kalmamı sağlayacak yöntem yada birkaç pratik ipucu verenler olursa çok sevineceğim. Allah'ım isteyen herkese en kısa zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin... Ben bebek diye yanıp tutuşuyorum, daha bu sabah izledim kimisi de üst geçide bırakıyor 1 aylık bebeği. Çok üzülüyorum, ben bu kadar yanıp tutuşurken Allah'ım ne olur bana da nasip et diye yalvarıyorum. Dualarınızı eksik etmeyin ne olur. Bugün adet olduğuma göre 31 Ekim ve 6 Kasım arası çalışmamız lazım sanırım. Cvplarınızı bekliyorum..