Sendedemi ağrı var ay diyorum hastamı oldum ağrımda var rabbim hayırlısıyla kucağımıza koysunAyni devam ediyo 9.gun oldu bugün kesintisiz
Herşey çok iyi hersey çok güzel![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sendedemi ağrı var ay diyorum hastamı oldum ağrımda var rabbim hayırlısıyla kucağımıza koysunAyni devam ediyo 9.gun oldu bugün kesintisiz
Herşey çok iyi hersey çok güzel![]()
Aaah bacim bel kasik ilk günden beriSendedemi ağrı var ay diyorum hastamı oldum ağrımda var rabbim hayırlısıyla kucağımıza koysun
Kankalık bunu gerektirir
Kankalık bunu gerektirir![]()
yaaaaaaa yapma ama seni de seviyorum :)oldu iyi günler...
Bnde içmedim yaaa banada içebilirsiniz dedi benide uyutmadı aynı şeyleri yaşıyoruzAaah bacim bel kasik ilk günden beri
Bir iki gece uyutmadı hatta parol içebilirsiniz dediler ama o bel agrisina bisey yapmıyor o yuzden içmedim
Dedi şair ama yalandı ve bu çok belliydiyaaaaaaa yapma ama seni de seviyorum :)
Test yapsanayiz çıkar eğer varsaBnde içmedim yaaa banada içebilirsiniz dedi benide uyutmadı aynı şeyleri yaşıyoruz
Daha 4 gun oldu diyo amaTest yapsanayiz çıkar eğer varsa![]()
Kalbimin odaları var dostum;
Su iç bol bolBnde içmedim yaaa banada içebilirsiniz dedi benide uyutmadı aynı şeyleri yaşıyoruz
AA senle degilmiydi Z zeynep44044 pardon. Erken daha ona.,Daha 4 gun oldu diyo ama
Milleti gaza getiriyoruz sürekli bakalım biz ne yapacağız kesin her gün bir testTest yapsanayiz çıkar eğer varsa![]()
Aklima karpuz kabuğu sokma uslu uslu duruyom burda litfin
Oohoo ben 3.gunden başlıyorum pat pat dökülsün sonuçlarMilleti gaza getiriyoruz sürekli bakalım biz ne yapacağız kesin her gün bir test![]()
Vay vay vayKalbimin odaları var dostum;
sen yan oda o diğer oda önemli olan merkezde herkezi aynı anda tutuyor olmam....Der sessizce çekilirim toz tutmuş köşeme..
ickiii nediiirrr bilmeeezdiiiimmmmmmDurma beyaaf hareket zamanıAklima karpuz kabuğu sokma uslu uslu duruyom burda litfin![]()
Yani olumluysa erkenden öğreniriz değilse onu da erkenden öğreniriz ne bileyim :-(Oohoo ben 3.gunden başlıyorum pat pat dökülsün sonuçlar![]()
Hayata bakış açım ektedirYani olumluysa erkenden öğreniriz değilse onu da erkenden öğreniriz ne bileyim :-(
Ne varsa öğren gitsin. Ama tabi çok ta erken yapmamak lazım tüp bebekte de mucizeler olabiliyorYani olumluysa erkenden öğreniriz değilse onu da erkenden öğreniriz ne bileyim :-(