kasım sonu-aralık başı doğum yapacaklar hadi toplanalım...

plasebo

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2011
2.318
1
108
Afyon
benm gibi arada olanlar hadi birbirimize destek olalım, toplanalım, muhabbet edelim

kızlar benm gibi arada kalanlar kimler kasım annelerine bakıyorum benden çok ilerdeler aralık annelerine bakıyorum çok geriler benm gibi olanlar vardır eminim içinizde ?

gerçekten yok mu kimse
ne kadarlık bebişler durumlarınız nasıl hadi paylaşalımm

benim dr um doğacak günü hakkında herhangi bi şey demedi aslına bakarsan benim dr um hiçbişe demioooo ii dio sadece,
çok şükür herşey yolunda bulantıdan korkuodum ama allahtan benim bulantım olmuo umarım senin de olmuodur, arada başdönmesi o da progestan kullanıorum ondan kaynaklı die düşünüorum tek canımı sıkan sigarayı bırakamadım günde sadece 3 tane içiorum bazen hiç içmiorummm bi de kilolarımı veremeden hamile kaldım umarım çok kilo almam ve sağlıklı bi bebişim olurrr:))))
senin nası gidio canım hamişlik???

merhaba kızlar.benimde doğumum doktorun söylediğine göre 2 aralık olacak.herkes hayırlısıyla kucağına alır inşallah.

benmde pek bulantım olmuyo ama arada kokulara karşı hassasiyet oluyo ama genel olarak iyi görüyorum kendimi

ikili testin ne zaman olucak seninn ?
ne kadar zamanda bi gidiyosun doktora ?

merhaba kızlar.benimde doğumum doktorun söylediğine göre 2 aralık olacak.herkes hayırlısıyla kucağına alır inşallah.

ikili test sonuçlarımızı
yediklerimizi
yaptığımız hazırlıkları
aldıklarımızı
yani birbirimize yarayacak herşeyi paylaşmaya çalışalım kızlar

benmde pek bulantım olmuyo ama arada kokulara karşı hassasiyet oluyo ama genel olarak iyi görüyorum kendimi

ikili testin ne zaman olucak seninn ?
ne kadar zamanda bi gidiyosun doktora ?

kalp atışlarını duyana kadar 10 günde bi gidiodum şimdi 20 günde bi
ikili test için henüz bişe sölemedi canım dr um senin ne zaman?
internetten araştırdığım kadarıyla 11-14 haftalar arasında oluomuş hayırlısıyla atlatırız inş arkadaşım

2 hafta sonra gidicem bende inşallah
karnımda bi gerilme hissediyorum yaa sendede oluyo mu ?

slm kızlar sanırım bende arada kalanlardanım sata göre doğum tarihim 8 aralık ama bebisim 1 hafta felan önden gidiyo doktorum kasım sonu aralık başı dedi ama hayırlısı bakalım sağlıkla gelsin hayırlısıyla gelsin de canı ne zaman isterse o zaman gelsin :)

benim kontrolüm 9 mayıs,
benim karnımda gerilme olmuo canım ama ben zaten dediğim gibi biraz kiloluyum sen zayıfsan ondan oluodur malüm bebiş yerleşirken hissediorsundurr

ben zayıfım evet doktora sordumda erken aslında öyle bişi hissetmek için ama zayıf olduğun için olabilir dedi

selam canım hoşgeldin aramıza inşallah doğumlarımıza kadar buralardayız
var mı sende bi rahatsızlık filan inşallah yoktur

aramıza hoşgeldin canım inş hayırlısıyla hemen hemen aynı zamanlarda bebişlerimizi kucağımıza alacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…