kasım sonu-aralık başı doğum yapacaklar hadi toplanalım...

ben çalışabildiğim kadar çalışıcam ya kamudayım zaten
yazın rapor filan alıcam sonrada ücratsiz izin düşünüyorum
sen bırakacak mısın işi ?

ben özeldeyim hala ne yapacağımı bilmiorum devam eder miyim bırakır mıyım ne zaman geri başlarım kafam çok karışık bu konuda
umarım kpss den yüksek bi puan alırım da senin gibi kamuda çalışırım en büyük isteğim çok şanslısın arkadaşım

canım geçmiş olsun az kalmış ama zordur dr lar ilaç fln veriomuş bulantı için, allah gönlğne göre versin arkadaşım hayırsıyla güzel bebişlerimizle uzuuun bir ömür bekliyor bizi inş

evet ilk bebeğim olacak senin? aksine bende genelde oturarak çalışıyorum ya ama kuyruk sokumumda bi ağrı hissediyorum oturma simitleri varmış onlara bakmayı düşünüyorum

evet canım kismetse benimde ilk bebeğim olacak. Uzun süreli oturmak hamilelikte pek ii değilmiş galiba 2 saat oturuyorsan 10 dakikalık yürüyüşler yapılması gerekiyormuş

bebeğin şansına olur belki yaa
bebişin uğur getirir sana

canım geçmiş olsun az kalmış ama zordur dr lar ilaç fln veriomuş bulantı için, allah gönlğne göre versin arkadaşım hayırsıyla güzel bebişlerimizle uzuuun bir ömür bekliyor bizi inş

evet yaa doktor bana hemen yazmıştı fazla bulantın olursa kullan diye doktoruna sordun mu hiç ?

evet canım kismetse benimde ilk bebeğim olacak. Uzun süreli oturmak hamilelikte pek ii değilmiş galiba 2 saat oturuyorsan 10 dakikalık yürüyüşler yapılması gerekiyormuş

otur otur ne olcam bilmiyorum yaa arada ayağa kalkıyorum sadece o
sanırım daha çok dikkat etmem gerekecek buna

kızlar neleri yemeye dikkat ediyosnuz ne kadar zamanda bi yiyosunuz ?

sabah kahvaltı mutlaka peynir zeytin domates açık çay 1 dilim tam buğday ekmeği
öğle evde ne yapabilirsem ama bu aralar yoğurtlu makarna
akşam et yemeği salata
haftada 2 gün ızgara balık
hafta sonları 3 ara öğün meyve
hafta içi 1 ara öğün meyve yiyebiliorum
süt içemiorum(((

tatlı düşkünlüğüm olmasına rağmen canım hiç tatlı çekmiyor
acı ekşi ve baharat istiyorum hep
bir de son olarak tavuk hiç yemek istemiyorum
1 kilo alıorum veriorum

ne güzel besleniyosun maşallah yarasın bebişe :)

merhaba bayanlar benimde tahmini doğum tarihim 27.11.2012 sitede yeniyim o yüzden imza ekleyemiyorum.Hem hamilelik hem çalışmak çok zor oluyor üstelik ben hergün ilçeye gidiyorum 1.5 tan 3 saat yol çekiyorum çok yoruluyorum.Umarım şu yorgunluğu çabuk atlatırım :)

iyi besleniyosun canım bende aşşağı yukarı bunları yiyorum
bende henüz kilo almadım
su içmeyide ihmal etmeyin kızlar su da çok önmli

hoşgeldin canım
senn işin zormuş ama yaa kamuda mı çalışıyosun ne kadar daha dvm ediceksin böyle 3 saat yolu

Kızlar benimde tahmini 8-9 aralık kalp atışını gördüm bugüne kadar sadece 18 mayıs kontrolüm bakalım o zaman neler görücez hepimizin sağlıklı bi şekilde bebeklerimiz olur inşallah

merhaba canım aramıza hoşgeldin, umarım çabuk atlatırsın arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…