merhabalar benimde odt:25.11.2012
tersimi çıkıyomuş ? bende kız bebek görmüştüm rüyamdaa içime doğduğu gibi erkek mi olacak yoksa
ben çalışabildiğim kadar çalışıcam ya kamudayım zaten
yazın rapor filan alıcam sonrada ücratsiz izin düşünüyorum
sen bırakacak mısın işi ?
slm kızlar benimde aralık bir dedi doktorum.bakalım hayırlısı inşallah.ne güzel sizin bulantılarınz yokmuş.ben 1 aydır ölü gibiyimm ya.bide hastanede yattım falan ama fayda etmedi.14 haftalıkken geçiyor diyolar onu beliyorum.
evet ilk bebeğim olacak senin? aksine bende genelde oturarak çalışıyorum ya ama kuyruk sokumumda bi ağrı hissediyorum oturma simitleri varmış onlara bakmayı düşünüyorum
ben özeldeyim hala ne yapacağımı bilmiorum devam eder miyim bırakır mıyım ne zaman geri başlarım kafam çok karışık bu konuda
umarım kpss den yüksek bi puan alırım da senin gibi kamuda çalışırım en büyük isteğim çok şanslısın arkadaşım
canım geçmiş olsun az kalmış ama zordur dr lar ilaç fln veriomuş bulantı için, allah gönlğne göre versin arkadaşım hayırsıyla güzel bebişlerimizle uzuuun bir ömür bekliyor bizi inş
evet canım kismetse benimde ilk bebeğim olacak. Uzun süreli oturmak hamilelikte pek ii değilmiş galiba 2 saat oturuyorsan 10 dakikalık yürüyüşler yapılması gerekiyormuş
kızlar neleri yemeye dikkat ediyosnuz ne kadar zamanda bi yiyosunuz ?
evet yaa doktor bana hemen yazmıştı fazla bulantın olursa kullan diye doktoruna sordun mu hiç ?
bebeğin şansına olur belki yaa
bebişin uğur getirir sana
kızlar neleri yemeye dikkat ediyosnuz ne kadar zamanda bi yiyosunuz ?
ne güzel besleniyosun maşallah yarasın bebişe :)sabah kahvaltı mutlaka peynir zeytin domates açık çay 1 dilim tam buğday ekmeği
öğle evde ne yapabilirsem ama bu aralar yoğurtlu makarna
akşam et yemeği salata
haftada 2 gün ızgara balık
hafta sonları 3 ara öğün meyve
hafta içi 1 ara öğün meyve yiyebiliorum
süt içemiorum(((
tatlı düşkünlüğüm olmasına rağmen canım hiç tatlı çekmiyor
acı ekşi ve baharat istiyorum hep
bir de son olarak tavuk hiç yemek istemiyorum
1 kilo alıorum veriorum
ne güzel besleniyosun maşallah yarasın bebişe :)
sabah kahvaltı mutlaka peynir zeytin domates açık çay 1 dilim tam buğday ekmeği
öğle evde ne yapabilirsem ama bu aralar yoğurtlu makarna
akşam et yemeği salata
haftada 2 gün ızgara balık
hafta sonları 3 ara öğün meyve
hafta içi 1 ara öğün meyve yiyebiliorum
süt içemiorum(((
tatlı düşkünlüğüm olmasına rağmen canım hiç tatlı çekmiyor
acı ekşi ve baharat istiyorum hep
bir de son olarak tavuk hiç yemek istemiyorum
1 kilo alıorum veriorum
merhaba bayanlar benimde tahmini doğum tarihim 27.11.2012 sitede yeniyim o yüzden imza ekleyemiyorum.Hem hamilelik hem çalışmak çok zor oluyor üstelik ben hergün ilçeye gidiyorum 1.5 tan 3 saat yol çekiyorum çok yoruluyorum.Umarım şu yorgunluğu çabuk atlatırım :)
merhaba bayanlar benimde tahmini doğum tarihim 27.11.2012 sitede yeniyim o yüzden imza ekleyemiyorum.Hem hamilelik hem çalışmak çok zor oluyor üstelik ben hergün ilçeye gidiyorum 1.5 tan 3 saat yol çekiyorum çok yoruluyorum.Umarım şu yorgunluğu çabuk atlatırım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?