Aşılama Kasım sonunda aşılama yaptıracaklar hadi birlikte hazırlanıp, birlikte bekleyelim ❤️

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Hayırlısı olsun. Göz açıp kapayana kadar bitiyor işlem. Benimde geçtiğimiz cumartesi oldu. 7 aralıkta da kan testi yapılacak. Beklemedeyim şimdi.
Mesajınız için teşekkür ederim Benim ikinci aşılamam yapılacak cumartesi deneyimliyim yani bu konuda İnşallah bu defa tutacak Allah'ın izniyle Sizin de hayırlı olsun inşallah pozitif olacak

36 saat sonra aşağı yukarı. Bu gece 23 te yapıcam, cumartesi 11 gibi doktorumla hastanede buluşucaz
Benimde ilk aşılamamda iğneyi 15:00da vurulmuştum sonraki gün 10:00 da aşılamam olmuştu daha 24 saat dolmadan yapıldı yani. Bu sefer nasıl olur acaba saatler cok önemli midir genellikle 36 saat sonra yapmışlar bu forumdakilerin. O yüzden merak ediyorum.

Genellikle 36-40 saat arasında çatlıyor yumurtalar diye biliyorum. O yüzden 36 saati genellikle doldurmaya çalışıyor hekimler. Çatlamış olsun ki hemen birbirini bulup döllenebilsin. Siz bu aşılamada iğnenizi daha erken yapıp en azından 36.saati beklemeye çalışın isterseniz doktorunuzla konuşup

Yok gelişmemiş benimkiler yine. 3 gün daha kullanıcam

Bugün (28.11.20) saat 11.35 de aşılamamı oldum. Allah'ın izniyle bu ay pozitif sonuç alıcaz inşallah Sizler de yazın buraya süreçlerinizi hep birlikte bekleyelim

Merhaba kızlar ben ekimde aşılama yaptırmıştım ama tutmadı şimdi pazartesi tekrar klomenle başlıyorum 2. Aşılama için. Çakşır suyunu duydumuzmu ? Bu ay 5 gün klomen kullandıktan sonra azar azar yumurtlamaya kadar çakşır suyu içeyim bu sefer de öyle deneyeyim diyorum, sizce nasıl olur ki ? Duydunuzmu hiç bu şekilde kullananı ?

Çakşır suyu ne işe yarıyor bilmiyorum açıkçası ama bence yumurtlamadan önce kullanın. Zaten öyle demişsiniz ama tam ne zaman kullanıldığında etkisini gösteriyor mesela onu bilmek lazım Ben adetimin başladığı gün soğan suyuna başladım bu ay 7-8 gün falan içtim sonrasında bıraktım oluşan yumurtalarıma da zarar vermesin diye çünkü adetten sonra kanamam parça parça devam etti, o da beni tedirgin etti açıkçası. Bakalım bu ay da böyle denemiş oldum. Siz de iyice araştırıp bi deneyin bence ne kaybederiz ki

Ben geçen adetim bittikten 4-5 gün sonra soğan suyu içtim sabah akşam aç karnına baya bi akıntım da oldu inşallah temizlenmiştir. Şimdi de ptesi hap kullanmaya başlayacağım bakalım inşallah tutar bu sefer Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın

Amin inşallah Bakalım bu aydan ben de ümitliyim soğan suyundan mı bilmiyorum

kızlar merhaba ben de gonal f ye başladım ilk gittiğimde 6 ve 8 mm iki yumurta vardı bugün gittim bir tane 13 mm var dediler diğerine ne oldu dedim bir şey demediler devlet hastanesinde ...moralim bozuldu açıkcası tek yumurtayla bu iş nasıl gider bilen gören başından geçen var mı??

Benim de tek yumurtam büyüyor, diğerleri gelişmiyor. Benim doktorum kaliteliyse o sana can olur hiç belli olmaz dedi, inşallah bu tek yumurtam evladım olur, aynı şekilde sizinki de. İnsan üzülüyor tabii ama pozitif olmaya çalışın, tek yumurtayla da anne olan çok insan var inşallah biz de onlara katılırız.

Allah isterse tek yumurtayla da olur sıkıntı yapmayın benim de hep tek veya iki tane gelişirdi. 13 mm olan daha da büyür inşallah yoksa bildiğim kadarıyla 16 mm den aşağısı çatlamıyor

İnşallah tek yumurtayla da olur aşılamanız oldu mu?

AY inşallah canım ya ben de umudumu kesmedim adetin 10. günü daha gelişmeye devam eder de diğeri kaybolunca bi moralim düştü hayırlısı ile büyüyüp çatlasın da bir tane de olsa deneyelim en azından buraya gelişmeleri yaz sen de merak ederim

Allah isterse tek yumurtayla da olur sıkıntı yapmayın benim de hep tek veya iki tane gelişirdi. 13 mm olan daha da büyür inşallah yoksa bildiğim kadarıyla 16 mm den aşağısı çatlamıyor

sağol canım gelişir inşallah henüz adetin 10. günündeyim

Bugün (28.11.20) saat 11.35 de aşılamamı oldum. Allah'ın izniyle bu ay pozitif sonuç alıcaz inşallah Sizler de yazın buraya süreçlerinizi hep birlikte bekleyelim
Hayırlu haberler inş.bwnde aralıkta yaptuecam mikro çip ve normal aşılama varmış foeumda yazmışlar da siz hangisini yaptırdınız

sağol canım gelişir inşallah henüz adetin 10. günündeyim
Gelişir gelişir olumlu düşünün. Daha önce de yazmıştım kuru incir ve çiğ badem bu konuda gerçekten çok iyi. Yumurtaların gelişimine katkı sağlıyor. Benim iki günde iğneyle beraber 5-6 mm falan büyüdü. Siz de tüketin bol bol inşallah büyüyecek

Merhaba bu yolculuğa klomenle basladim en son yumurtam 19 mm olmustu.Daha sonra catlatma ignesi oldum.18.11 de de ilk asilamam yapildi.Bugün 30.11 ve ben dayanamayip test yaptim adetime de daha bir hafta var.ve sonuc negatif cikti.dogruluk payi nekadar dogrudur bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…