Aşılama Kasım sonunda aşılama yaptıracaklar hadi birlikte hazırlanıp, birlikte bekleyelim ❤️

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Hayırlu haberler inş.bwnde aralıkta yaptuecam mikro çip ve normal aşılama varmış foeumda yazmışlar da siz hangisini yaptırdınız
Merhaba mesajınızı yeni gördüm kusura bakmayın lütfen. Aşılamada yöntem tek diye biliyorum yani benim bildiğim mikro çip dediğiniz tüp bebek. Detaylı bilgiye sahip değilim umarım gönlünüzden geçen sizin olsun

Ya gerçekten mi nasıl bu kadar az büyüyebiliyor kaç gün oldu iğneye başlayalı?
ikinci haftadayım geçen hafta pazartesi başladık bugün yine gittim 14 16 16,5 olmuşlar ilacı kesti kan verdim yarına 17 yi geçerse birden fazlası bu ay aşılama olmayacakmış ohss den korktular galiba fazla olmuş dediler

Bu ay benimde tek yumurtam oluştu canım belli olmaz Rabbim nasip eder inşallah benim yarın 10.30da yapılacak alışamam
inşallah hayırlı haberlere kavuşursunuz ben de son gittiğim de 3 tane gördü fazla hızlı gelişiyorlar ve çok yakınlar 16 16,5 15 olmuşlar dr yarın tekrar bakacak sıkıntı görürse bu ay tedaviyi sonlandıracakmış ohss olabilir diye galiba

Ama fazla değil ki benim de 7-8 gün içinde hep üç tane yumurtam oldu Gonal-f le. 17-18-19 falandı yanlış hatırlamıyorsam ve aşılama yapıldı

Ama fazla değil ki benim de 7-8 gün içinde hep üç tane yumurtam oldu Gonal-f le. 17-18-19 falandı yanlış hatırlamıyorsam ve aşılama yapıldı
valla buradaki süreçleri okuyorum şimdi çoğul gebelik tutturan olmuş neden oldu ben de anlamadım yarın soracağım çoğul gebelik olur diye mi yapıyorlar anlamadım ki...senin 3 yumurta ile aşılama oldu ve bir tanesi tuttu değil mi canım?

Çoğul gebelik riskli olduğu İçin iptal ediliyor en fazla 2 yumurta istiyorlar ama bence ne kadar yumurta o kadar şans

Aa hadi yaa inşallah sıkıntı görmez canım insan her ay yoruluyor çünkü

Yok canım benim ikinci aşılamam bu daha beklemedeyim. Henüz tutan yok ama inşallah olur mesela geçen ay yani ilk aşılamamda da üç yumurtayla yaptık hiçbiri tutmadı. Aslında denenmesinde fayda var çoğul olursa da kabulümüz ama prosedür gereği sıcak bakmıyor hekimler

aynen bir de tutma olasılığı da düşük zaten deneseler keşke.. 2. de şans daha fazla deniyor inşallah seninki olur canım hayırlı haberlerini alırız..

aynen bir de tutma olasılığı da düşük zaten deneseler keşke.. 2. de şans daha fazla deniyor inşallah seninki olur canım hayırlı haberlerini alırız..
İnşallah hepimizin olumlu olsun sonucu emeklerimizin karşılığını alalım inşallah Sizin ilk aşılama mı o zaman

Sen gittin mi canım doktora bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…