Aşılama Kasım sonunda aşılama yaptıracaklar hadi birlikte hazırlanıp, birlikte bekleyelim ❤️

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
İdrarda geç çıkıyor kan testinde daha erken çıkıyor adete 3 kala kan testi verin kesin sonuç inş.vardır

Bende sizden bir gun once asilama oldum insAllah tutunur yavrucuklar
AY inşallah yaa 27 sinde oldunuz yani aşılamayı. Var mı peki bi değişiklik herhangi bir belirti? Çok erken biliyorum ama insan merak ediyor işte benim çok fazla kasıklarım ağrıyo geçen ay da böyle olmuştu tutmamıştı o yüzden pek ümidim yok aslında

İdrarda belli olmayabilir kan testi yaptırın sonucunuzu yazın inşallah pozitif olacak

Hic belirtim yok pek de umudun yok acikcasi asilama oncesi yasattiklari stresten sinirden

Covid testim cikmamis labaratuvar bize ornek gelmedi dio ornegi alan yer biz gonderdik dio sperm ornegi verdik hazir asilama beklenio covid sonucu yok die bir daha örnek verebilir mi esiniz falan dioalr dedim verir de kalitesi nolcak sonra oyle deyince aşılamayı yaptılar testi sonradan yaptılar bu islerde sinir stres olmayacak denior ya aşılama oncesi ikisi de tavan yaptı oda beni hic olumlu düşünmeye sevk etmio ikinci asilamam

Yaaa kötü olmuş. Aşılamadan sonra mı covid testi yapıldı illa şart mıymış bu kadar insanı gereceklerine yapıversinler zaten yarım saatlik bi işlem hastaneye giren çıkanın haddi hesabı yok maskesiz size mi takmışlar. Tamam prosedür gereği yapılıyor ben de hastanede çalışıyorum sağlıkçıyım ama spermin beklememesi gerekiyor

Biraz sert çıkınca bekletmediler bi gun oncede sekreterliği aradim sonucum cikmamis yarin bi sorun çıkmasın die onlarda takip edin cikar dediler sabah gelince arastirinca isin rengi ortaya çıktı

Çok üzüldüm bu sekilde olmasina.stres en büyük etken tabi.ins olumlu olur.
Hayirlisi olsun Takdir Rabbimin su zamanda su ortam da vermeycekse de vermiosa da vardir bizler için bi bildiği hayirla saglikla sihhatle cok bekletmeden gelsinler insAllah

valla canım ben anlamadım bu işten bugün yine kontrol vardı şimdi de 3 tane gördü 15 14 13 dedi ilacın dozunu düşürdü...

Bu ay benimde tek yumurtam oluştu canım belli olmaz Rabbim nasip eder inşallah benim yarın 10.30da yapılacak alışamam

Benimde tek yumurtam büyüdü canım Allah nasip ederse olur olmıcak olduktan sonra 2 3 yumurtayla da olmaz benim 2. Aşılamam ilk aşılamamda 2 tane yumoş oldu ama olmadı bunda tek yumurta nasip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…