Hayirlisi olsun bakalim en hayirli zamanda en guzel haberler seninle olsun insAllah canimaldım canım raporu başladık tedaviye hayırlısı artık
inşallah canım hepimiz için güzel sonuçlar olur inşallah zaman da hızlı akıyor bak kasım nerde ağustos nerde kaldı dimiHayirlisi olsun bakalim en hayirli zamanda en guzel haberler seninle olsun insAllah canim
ah kuzum sakın üzme kendini ben de düşük yaptım o dönemde doğuranların çocukları okul çağına yaklaştı düşündükçe üzülürsün bunlara odaklanma güzel şeyler düşün tekrar aşılama yaptırmazsın artık sürecin sonunda tüp bebeğe geçersin sende ..onda şans daha yüksek sonuçta kuzumOyle canim gulsa2 dogum yapmıştır bugun büyük ihtimal nasip olsaydi bende yapcakdim
Lütfen üzülme. Biliyorum üzülme demesi çok kolay ama elden bi şey gelmiyorOyle canim gulsa2 dogum yapmıştır bugun büyük ihtimal nasip olsaydi bende yapcakdim
Hos gelmiş minigim sağlıklı sıhhatli hayırlı ömrü olsun insAllahKızlar doğum yaptım çok şükür kızımı sağ salim kucağıma aldım12 sine sezaryen planlanmıştı ama bizim kız aceleci çıktı 8 ağustosta dünyaya geldi. Gece 01.42 de. Allahım sizlere de sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin, sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin Çok dua ettim, ediyorum. Siz de dualarınızı bizden esirgemeyin Sizi seviyorum
sağlıkla büyüsün kuzucuk inşallah canımKızlar doğum yaptım çok şükür kızımı sağ salim kucağıma aldım12 sine sezaryen planlanmıştı ama bizim kız aceleci çıktı 8 ağustosta dünyaya geldi. Gece 01.42 de. Allahım sizlere de sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin, sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin Çok dua ettim, ediyorum. Siz de dualarınızı bizden esirgemeyin Sizi seviyorum
Sağlıkla huzurla sıhhatle büyüt canım yavrunuKızlar doğum yaptım çok şükür kızımı sağ salim kucağıma aldım12 sine sezaryen planlanmıştı ama bizim kız aceleci çıktı 8 ağustosta dünyaya geldi. Gece 01.42 de. Allahım sizlere de sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin, sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin Çok dua ettim, ediyorum. Siz de dualarınızı bizden esirgemeyin Sizi seviyorum
İnşallah bu sefer pozitif görürsün canımMerhabaİlk aşılamam 4 kasımda yapıldı ama maalesef tutmadı İkinci aşılamam yapılacak. Dün (19.11.20) Gonal-f iğneye başladım. Salı günü yumurtalarıma bakılıp aşılama günü planlanacak. Birlikte hazırlanmak, yorumları okumak, bu süreci birlikte beklemek bana iyi geliyor. Umut oluyoruz, destek oluyoruz birbirimize. O yüzden bu konuyu açmak istedim Yorumlarınızı cevaplarınızı bekliyorum umarım hepimiz bu ay hamile olduğumuzu burdan haykırarak söyleriz
Rabbim ikincide nasip eder insAllah o arkadaşımız gecen sene yaptirdi ikinci asilamasini şuan bir kizi oldu agustos ayindaİnşallah bu sefer pozitif görürsün canımbende 6kasimds aşılama oldum kimyasal gebelik mis ilk değerim 24 çıktı cuma günü 14e düştü şimdi regl bekliyorum. Bende hemen ikinciyi mi denesem beklesem mi kararsızım
maşaallaaahhh, ne guzel darısı bıze.Rabbim ikincide nasip eder insAllah o arkadaşımız gecen sene yaptirdi ikinci asilamasini şuan bir kizi oldu agustos ayinda
Amin insAllah Rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin insAllah benimde gecen sene ikinci asilamamda tutmusdu malesef kalp atisi durdu ilk asilamayi agustos ayinda ikinciyi kasim ayinda yapmislardimaşaallaaahhh, ne guzel darısı bıze.
bende hala regl olamadım olduktan sorna doktorumla konuşacağım.aşılanın 16.günü iğnenin 18.günü
Allah tekrardan nasıp etsın ınsallaahh sağlıla sıhhatle kavusalım yavrularımıza. ısteyen herkese nasıp olsunAmin insAllah Rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin insAllah benimde gecen sene ikinci asilamamda tutmusdu malesef kalp atisi durdu ilk asilamayi agustos ayinda ikinciyi kasim ayinda yapmislardi
Amin İnşaAllah canimAllah tekrardan nasıp etsın ınsallaahh sağlıla sıhhatle kavusalım yavrularımıza. ısteyen herkese nasıp olsun
Bugün aşılamamı yaptırdım.. insallah olumlu olurNasilsiniz arkadaslar neler yapıyorsunuz umarim herşey gönlünüzce yolunda gidiodur
İnsAllah Rabbim gönlünüze gore versin insAllahBugün aşılamamı yaptırdım.. insallah olumlu olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?