Aşılama Kasım sonunda aşılama yaptıracaklar hadi birlikte hazırlanıp, birlikte bekleyelim ❤️

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Oyle canim gulsa2 dogum yapmıştır bugun büyük ihtimal nasip olsaydi bende yapcakdim
ah kuzum sakın üzme kendini ben de düşük yaptım o dönemde doğuranların çocukları okul çağına yaklaştı düşündükçe üzülürsün bunlara odaklanma güzel şeyler düşün tekrar aşılama yaptırmazsın artık sürecin sonunda tüp bebeğe geçersin sende ..onda şans daha yüksek sonuçta kuzum

Kızlar doğum yaptım çok şükür kızımı sağ salim kucağıma aldım 12 sine sezaryen planlanmıştı ama bizim kız aceleci çıktı 8 ağustosta dünyaya geldi. Gece 01.42 de. Allahım sizlere de sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin, sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin Çok dua ettim, ediyorum. Siz de dualarınızı bizden esirgemeyin Sizi seviyorum

Hos gelmiş minigim sağlıklı sıhhatli hayırlı ömrü olsun insAllah

sağlıkla büyüsün kuzucuk inşallah canım

Sağlıkla huzurla sıhhatle büyüt canım yavrunu

Nasilsiniz arkadaslar neler yapıyorsunuz umarim herşey gönlünüzce yolunda gidiodur

İnşallah bu sefer pozitif görürsün canım bende 6kasimds aşılama oldum kimyasal gebelik mis ilk değerim 24 çıktı cuma günü 14e düştü şimdi regl bekliyorum. Bende hemen ikinciyi mi denesem beklesem mi kararsızım

Rabbim ikincide nasip eder insAllah o arkadaşımız gecen sene yaptirdi ikinci asilamasini şuan bir kizi oldu agustos ayinda

Rabbim ikincide nasip eder insAllah o arkadaşımız gecen sene yaptirdi ikinci asilamasini şuan bir kizi oldu agustos ayinda
maşaallaaahhh, ne guzel darısı bıze.
bende hala regl olamadım olduktan sorna doktorumla konuşacağım.aşılanın 16.günü iğnenin 18.günü

maşaallaaahhh, ne guzel darısı bıze.
bende hala regl olamadım olduktan sorna doktorumla konuşacağım.aşılanın 16.günü iğnenin 18.günü
Amin insAllah Rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin insAllah benimde gecen sene ikinci asilamamda tutmusdu malesef kalp atisi durdu ilk asilamayi agustos ayinda ikinciyi kasim ayinda yapmislardi

Amin insAllah Rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin insAllah benimde gecen sene ikinci asilamamda tutmusdu malesef kalp atisi durdu ilk asilamayi agustos ayinda ikinciyi kasim ayinda yapmislardi
Allah tekrardan nasıp etsın ınsallaahh sağlıla sıhhatle kavusalım yavrularımıza. ısteyen herkese nasıp olsun

Banada 5 gün önce aşılama yapıldı. Şuanlik bir şey hissetmiyorum. Aranızda belirtisi olan var mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…