Aşılama Kasım sonunda aşılama yaptıracaklar hadi birlikte hazırlanıp, birlikte bekleyelim ❤️

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ben yazdığım gibi damar tikama islemi oldu daha yeni beta degerim sifirlandi bir sene bekleme surecindeyim
Bir sene bekleme sürecinin olduğunu bilmiyordum özür dilerim Ben hamileliğim boyunca hep dua ettim, doğum esnasında da edicem inşallah Allahım tez vakitte sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin Hiç sıkma canını gerçekten zaman geçmiyor gibi geliyor ama geçiyor göreceksin geçiverecek zaman

Yok canim estf. ne özrü cok kafama takdim acele ettim onun pismanligini yasiorum suan sonunda olacagini biliyim de bir sene beklerim geçer canim

Aminn inşallah hepimiz sağlıkla kucaklayalım inşallah bebişlerimizi Sen nasılsın bebikler nasıl cinsiyetler belli olmuştur artık çoktan
İnşallah canım benim iyiyim biliyosun düşük tehlikem vardı çok şükür atlattık cinsiyetlerimizi bir türlü göstermek bilmediler canım hep nazlılardı dün gördü doktorumuz oda zar zor arkadaşım süpriz hazırlamak istedi ben yine bilmiyorum süpriz bekliyorum şimdide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…