Evet canım nasipse bir prenses katılacak ailemizeCanim cinsiyetin belli olmuştur ya da yazdin ben kaçırdım neyin olcak prens mi prenses mi
YaaaEvet canım nasipse bir prenses katılacak ailemizeAllahım sana da yaşatsın tez vakitte sağlıklı hamilelikler, hayırlı evlatlar
İnşallah canım benimm sağolasınYaaagüle güle büyüt canım
Amin insAllah cabim MasAllah saglikla sihhatle gelsin prensesiniz İnşaAllahEvet canım nasipse bir prenses katılacak ailemizeAllahım sana da yaşatsın tez vakitte sağlıklı hamilelikler, hayırlı evlatlar
Yazayım tabi canım inşallah o günleri görürüz bizlerdeİnşallah canım benimm sağolasınsen de yaz cinsiyetleri öğrenince tamam mı
İyi bayramlar canımen sevdiğim topic Bayramınız mübarek olsun canlarım :)
Çok şükür ben yuvarlanıp gidiyorum daha dün gece gece buraya baktım kimseden ses çıkmamış yazsam mı diye düşündüm yazmadım. Siz nasılsınız nasıl gidiyor ne var ne yokİyi gunler nasılsınız arkadaşlar
Erken geliyorum demezse tam olarak 14 gün var canımİyyim şükür canim dogum yaklasti ne kadar kaldi prensesine kavuşmaya
Bir sene bekleme sürecinin olduğunu bilmiyordum özür dilerimBen yazdığım gibi damar tikama islemi oldu daha yeni beta degerim sifirlandi bir sene bekleme surecindeyim
Olacak inşallah Rabbim nasip edecek içini ferah tutYok canim estf. ne özrü cok kafama takdim acele ettim onun pismanligini yasiorum suan sonunda olacagini biliyim de bir sene beklerim geçer canim
İyiyim canım bende napıyım sıcaklarla mücadele etmeye çalışıyoruzİyi gunler nasılsınız arkadaşlar
Ayy canım çok az kalmış Allah sağlıkla kurtarsın inşallahErken geliyorum demezse tam olarak 14 gün var canımsen naptın ne durumdasın inşallah her şey yolundadır
Aminn inşallah hepimiz sağlıkla kucaklayalım inşallah bebişlerimiziAyy canım çok az kalmış Allah sağlıkla kurtarsın inşallah
İnşallah canım benimAminn inşallah hepimiz sağlıkla kucaklayalım inşallah bebişlerimiziSen nasılsın bebikler nasıl cinsiyetler belli olmuştur artık çoktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?