Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

fındık fıstıklarım ben artık yavaş yavaş evimin yolunu tutuyorum.henüz regl olmadım ama çalışmalara başlasak mıki ne dersiniz?

fındık fıstıklarım ben artık yavaş yavaş evimin yolunu tutuyorum.henüz regl olmadım ama çalışmalara başlasak mıki ne dersiniz?

Sebincim az önce soğan kürüne başladım ve 1 bardak içtim.Tadı çokta iğrenç değil.Şey gibi düşün 5-6 tane soğan halkasını öylece yemişsin gibi. Belkide ben soğan sarımsak falan sevdiğim için çok garipsemedim.Sadece kokusu biraz itici gelebilir onu da burnunu tıkayarak aşabilirsin.

canım bu arada hemşehri sayılırız benimde eşim arap asıllı halepten gelmeler zira isimler tanıdık geldi bana diyorum ki arap ismi hadi bakalım akrabada olduk alkisalkisalkis

slm kisslaaaarr ben geldimm,,,yine birikmis sayfalar daha once gelmek istedim ama yemekti yarin doktora gidicem dus tu fln derken ancak gelebildim sohbet nerelerden nerelere kaymis,,,

ben iş yaparken ara ara okuyordum, bazen de yazabiliyordum ama saat 4 civarı bir işim çıktı ki 6'ya kadar başımı kaldıramadım. Sonra da mesai bitti zaten. Eve bir geldim 9-10 sayfa olmuş, isimler falan tartışılmaya başlamış... Uzak kaldım muhabbetten şimdi de gündüzcüler gitti akşamcılar geldi sırnaşık şey
Ben kendimi bildim bileli kız çocuk istemişimdir ve kızım olursa adı belli. Selin olacak. Eşimin bu konuda söz hakkı da yok, zaten onun da hoşuna gitti. Erkek olursa da adı şimdiden belli. Eşimle karar verdik bile. Biz öyle anneanne, dede, baba ismi falan koymuyoruz. İkimizin ailesinde de böyle gelenekler yok...

Evet isimleri konuştuk arkasından bilimum kürlerin uygulanışlarını falan da konuştuk :)

arkadaştan önce ben sorayım canım olur mu
adetimden 1 hafta önce test yaptım tek çizgi çıkmıştı şuan acayip belim agrıyor ve fena akıntım var koyu renkli ama her adet döneminden önce oldugu gibi gögüslerim acıyo herzaman olur du umut var mı ne dersin 8 kasım adet günüm testi erken yapmış olabilirmiyim umutlanmak istemiyorummmm

Ben de varım :)) Kvrck testi erken yapmışsın. Adetten bir hafta önce ancak kanda çıkıyor. Ama belirtilerin de hem adet olabilir hem hamilelik. Bilmiyorum ki. Yarın yap istersen. Adete 2 gün kala çıkıyor genelde testler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…