- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #2.441
canım bir ayrıntıya daha deyineyim sen hasta olursan başkası devam edecek bırakılmayacak
Aysellim beni de listeye ekler misin 19 Kasım.İnşallah siz bana uğurlu gelirsiniz.
kızlar bende adaçayı aldım bugün reglime 6 gün var herhalde regl olduğum zaman başlamam lazım 10 gün?????
fındık fıstıklarım ben artık yavaş yavaş evimin yolunu tutuyorum.henüz regl olmadım ama çalışmalara başlasak mıki ne dersiniz?
fındık fıstıklarım ben artık yavaş yavaş evimin yolunu tutuyorum.henüz regl olmadım ama çalışmalara başlasak mıki ne dersiniz?
slm kisslaaaarr ben geldimm,,,yine birikmis sayfalar daha once gelmek istedim ama yemekti yarin doktora gidicem dus tu fln derken ancak gelebildim sohbet nerelerden nerelere kaymis,,,
ben iş yaparken ara ara okuyordum, bazen de yazabiliyordum ama saat 4 civarı bir işim çıktı ki 6'ya kadar başımı kaldıramadım. Sonra da mesai bitti zaten. Eve bir geldim 9-10 sayfa olmuş, isimler falan tartışılmaya başlamış... Uzak kaldım muhabbetten şimdi de gündüzcüler gitti akşamcılar geldi sırnaşık şey
Ben kendimi bildim bileli kız çocuk istemişimdir ve kızım olursa adı belli. Selin olacak. Eşimin bu konuda söz hakkı da yok, zaten onun da hoşuna gitti. Erkek olursa da adı şimdiden belli. Eşimle karar verdik bile. Biz öyle anneanne, dede, baba ismi falan koymuyoruz. İkimizin ailesinde de böyle gelenekler yok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?