Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

slm kızlar ben im gündüzleri vaktim olmuyor.şimdi oturabildim.yeni gelen arkadaşlarıma hoşgeldiniz diyorum.sayfaları okumaya çalıştım.maşallah yani fıkırdamışsınız.eee saadete gelelim

Merhaba ben geçtiğimiz pazartesi ağrı ve bulantı şüphemle gebelik testi yaptırmaya gittim.bundan 2-3 hafta önce ultrasona girmiş ve hormon testi yaptırmıştım bir sorun çukmamıştı.Beta hcg değerim 8.79 çıktı ve bir kaç gün sonra tekrar gel dedi.Bu gün gittim 00.1 fakat sonuç raporunda bir değişiklik farklılık varsanki içimde şüphe uyandıran.Doktorun test çin yorumu yanlış çıkmıştır oldu.Kimsyasal gebeliği biliyorum ve şüpheleniyorum. Ay başıma daha 3 gün falan var ve içim içimi yiyor. Sizce nedir.tecrübelerinizi benimle paylaşırmısınızz.

iyi akşamlar canım benim bir fikrim yok bu değerlerle ama sen adet gününü bekle kendini strese sokma günün gecerse tekrar gidersin dr.

pek bilgim yok bu konuda ama yanlış çıkan test hangisi acaba?
bence regl gününü bekle.. durumua göre doktora git..
testlerde doktorlarda yanılabiliyorlar

kaçtım ben ... iyi geceler...
güzelce uyu ve dinlen ..kendini çok dinleme.. çok yorucu oluyor...
yarın müsaitsen gündüz görüşürüz..

Günaydın herkese hihoyyyt
Bu akşam ben de bir deneyeyim bari.bal-tarçın çörek otuna başlamak için adet olmak şart mı?

arkadaşlar ben adaçayını marketlerde bula bilirmiyim aktardanmı alayım

Canım aktardan alsan daha iyi olur.Alırken yabani adaçayı olmamasına ve toplanma tarihinin üzerinden 1 yıldan fazla süre geçmemiş olmasına dikkat et ve özellikle belirt bunları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…