Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

Canım kanda yanlış değer çıkması nadir olsa da imkansız değil.Herhangi bir ilaç kullanıyor musun? bazen bazı ilaçlar gebelikte + gözleme neden olabiliyorlar

Kızlar sabah eşimi işe yollarken içimden dedim ki ben niye bebek istiyorum ki benim zaten kocaman bir bebeğim var :) sizinde içinizden böyle geçiyor mu arada?

Kızlar sabah eşimi işe yollarken içimden dedim ki ben niye bebek istiyorum ki benim zaten kocaman bir bebeğim var :) sizinde içinizden böyle geçiyor mu arada?
hem de ne kocabebekler vallaaaa :) Bir de ben iş bırakınca bir rahata alıştı bir rahata alıştı ki sormayın tam bebek :)

Ben genelde kız mı istersin erkek mi diye soranlara bir oğlum var ikinci kız olsun derim kaydirigubbakcemile3

hayatta görmeye tahammül edemedigim yanımda adı geçse damarlarımın çekildigi tek hayvan küçüklükten kalma bi sorun tamamen psikolojik bütün dünyam yıkılıyo ismi beynimde dolaşıp durur akrep
ya evden akrep çıktı sabaha kadar ışık açık yatagın üzerinde oturdum kabus gibiydi sol kolum kendimi sıkmaktan uyuştu resmen boynumun arkası agrıyor rabbim beni deniyomudur nedir

canım günaydın;
o bende de var istemediğim veya görmek istemediğim birşey olduğu zaman günüm gecem kabus geçiyor üzerimden atamıyorum o yüzden seni çok iyi anlıyorum.

hadi yaaaaa :S bu havada akrebin ne işi var yaaa.sıcakta olur akrep diye biliyorum ben :S dikkat et bugün evi ilaçlatın hemen bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…