- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #2.481
canım bu arada hemşehri sayılırız benimde eşim arap asıllı halepten gelmeler zira isimler tanıdık geldi bana diyorum ki arap ismi hadi bakalım akrabada olduk alkisalkisalkis
Merhaba ben geçtiğimiz pazartesi ağrı ve bulantı şüphemle gebelik testi yaptırmaya gittim.bundan 2-3 hafta önce ultrasona girmiş ve hormon testi yaptırmıştım bir sorun çukmamıştı.Beta hcg değerim 8.79 çıktı ve bir kaç gün sonra tekrar gel dedi.Bu gün gittim 00.1 fakat sonuç raporunda bir değişiklik farklılık varsanki içimde şüphe uyandıran.Doktorun test çin yorumu yanlış çıkmıştır oldu.Kimsyasal gebeliği biliyorum ve şüpheleniyorum. Ay başıma daha 3 gün falan var ve içim içimi yiyor. Sizce nedir.tecrübelerinizi benimle paylaşırmısınızz.
Günaydın sabah şekerlerim :)herkes nasıl bugün
Günaydın canım,inşallah senin de günün neşeli güzel sıkıntısız olur canım benim. Ben de kimse cevap vermeyecek sandımgünaydın canım. Herkese yeni umutlarla dolu,neşeli ve güzel bir gün diliyorum.
merhaba kızlar günaydın herkese sebincim sen nasılsın bugün kırmızılar geldimi canım opuyorumnanaktan
Günaydınmerhaba kızlar günaydın herkese sebincim sen nasılsın bugün kırmızılar geldimi canım opuyorumnanaktan
günaydın bende geldim hemde nasıl bi gece geçirdim bi bilseniz
Kızlar sabah eşimi işe yollarken içimden dedim ki ben niye bebek istiyorum ki benim zaten kocaman bir bebeğim var :) sizinde içinizden böyle geçiyor mu arada?
Kızlar sabah eşimi işe yollarken içimden dedim ki ben niye bebek istiyorum ki benim zaten kocaman bir bebeğim var :) sizinde içinizden böyle geçiyor mu arada?
hayatta görmeye tahammül edemedigim yanımda adı geçse damarlarımın çekildigi tek hayvan küçüklükten kalma bi sorun tamamen psikolojik bütün dünyam yıkılıyo ismi beynimde dolaşıp durur akrep
ya evden akrep çıktı sabaha kadar ışık açık yatagın üzerinde oturdum kabus gibiydi sol kolum kendimi sıkmaktan uyuştu resmen boynumun arkası agrıyor rabbim beni deniyomudur nedir
Ben genelde kız mı istersin erkek mi diye soranlara bir oğlum var ikinci kız olsun derim kaydirigubbakcemile3
hadi yaaaaa :S bu havada akrebin ne işi var yaaa.sıcakta olur akrep diye biliyorum ben :S dikkat et bugün evi ilaçlatın hemen bence.hayatta görmeye tahammül edemedigim yanımda adı geçse damarlarımın çekildigi tek hayvan küçüklükten kalma bi sorun tamamen psikolojik bütün dünyam yıkılıyo ismi beynimde dolaşıp durur akrep
ya evden akrep çıktı sabaha kadar ışık açık yatagın üzerinde oturdum kabus gibiydi sol kolum kendimi sıkmaktan uyuştu resmen boynumun arkası agrıyor rabbim beni deniyomudur nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?