Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

tamam aldım gitti ama önce benim dogurmam lazım gelir ki bu ay bizde iş yok senağlama

anam sanki ben doğurdum da sen kaldın kaydirigubbakcemile3
beraber doğurak olmamı?
hadi bu ay ben hamiş olim gelecek ay sen gel arkamdan...
ossun damadım da 1 ay küçük olsun napim :1closedeyes:
kaydirigubbakcemile3

bi arkadasım tüple yaptı 3 tane.. bi şekerler ..2 kız 1 erkek

ayyyyy yerimmmmm
kız içim cozurduyor bebiş haberi duydugumda. rabbim bize de yaşatırmıki bu duyguyu :Saruboceq:

bugün sabah kocişim güldürdü beni.. pat pat vurdu karnıma günaydın diye.. dur belki bebiş vardır düşürcen dedim... ben ona mors alfabesiyle mesaj gönderdim dedi... kaydirigubbakcemile3

halamında teyzeminde ikiz torunları oldu... normal yolla.. bende istiyommm

Valla ne yalan söyleyeyim bende isterim bi seferde 2 tane yapıp pas demeyi kaydirigubbakcemile3 Çünkü illaki 2 çocuk istiyorum.Daha 1.si için bu kadar stres oldum ve çabalıyorum 2.yi düşünemiyorum bile.

iyi geceler kızlar kocişten fırsat buldukça hemen oturuyom bilgisayar başına kaydirigubbakcemile3 çok kaynatmayın yaww okuması uzun sürüyoo opuyorumnanaktan

bugün sabah kocişim güldürdü beni.. pat pat vurdu karnıma günaydın diye.. dur belki bebiş vardır düşürcen dedim... ben ona mors alfabesiyle mesaj gönderdim dedi... kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 mors alfabesi ha
benim kociş de beni hızlı bile yürütmüyor kaydirigubbakcemile3
aman yawaş aman yawaş. yine hamile olabilirsin.
lafa bak YİNE kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Valla ne yalan söyleyeyim bende isterim bi seferde 2 tane yapıp pas demeyi kaydirigubbakcemile3 Çünkü illaki 2 çocuk istiyorum.Daha 1.si için bu kadar stres oldum ve çabalıyorum 2.yi düşünemiyorum bile.

canım 1. olduktan sonra 2. kolay olur. 1. için çok stres yapioz. bebişle ugraşırken bi bakmışsın ikinci kapıda. ne zaman geldi bu yaw dersin opuyorumnanaktan

Yaa huggies bebek bezinin yeni reklamı çıkmışya "uyusun da büyüsün sarılsın annesine" falan diye şarkı söylüyo bebişleriyle hatunlar.... Sinir oldum o reklama... Çok özendiriyo insanı yaaa...

olurrrrr damat küçük olursa zengin olurlarmışşşşşşşş kaydirigubbakcemile2

kendime inanamıyorum.. sen perşembeci demişsin be nim canım işkembe istedi..
delikafadulden

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
helal olsun ancak bu çıkardı bundan da :roflol:
bişimi var yohusam sende :jeyyar:

sendende bişi kaçmıyo kıssskaydirigubbakcemile3 hemencik nası gördün gı geldiğimikaydirigubbakcemile3

hihoyyyt kaçmaaazzzzz
naber kuşum??

Yaa huggies bebek bezinin yeni reklamı çıkmışya "uyusun da büyüsün sarılsın annesine" falan diye şarkı söylüyo bebişleriyle hatunlar.... Sinir oldum o reklama... Çok özendiriyo insanı yaaa...

heç deme yaaa Çok üzgünüm çoook
bide prima mıydı neydi bi erkek bebiş var saçlar uzun düz sarı abawwww o çocuuu yiyesim geleeyo cokacimcoook

olurrrrr damat küçük olursa zengin olurlarmışşşşşşşş kaydirigubbakcemile2

oh oh gızım yaşadı o zaman :dance:
ben diym, benim gızım anası gibi kokoş olur.
makyajına yetişemezsiniz. ogadder paranız varmı sengözlerimebaksanab

kim demiş bacım 2.kolay olur diyo aha tutturamıyoz işteekaydirigubbakcemile3
halbuki birinci acemiliğime geldi anlamadım bile nası olduğunu şimdi ne yımırtlaması kaldı ne bacakları havaya dikmesi adamın yanında şekilden şekle giriyom yahu 6 aydır kaydirigubbakcemile3 valla ağlancak halime gülüyom ne hallere düştüm genede gelmiyo veletkaydirigubbakcemile3

kızlar ben kaçtım fena kasıklarım agrıyor ama bu agrı bebek degil mafoldumben
en iyisi bi tarih hesaplaması daha yapiim bi daha ki ay için öpüyorum hepinizi opuyorumnanaktan

ben aşersem hayatta anlaşıılmaz.. kendimi bildim bileli aşererim çünkü hihoyyyt

kaydirigubbakcemile3 allahım yaaaa

kıızzzz :1shok: senin 1 dene varmı?
yaşın kaç bacımm???
enehhh şok oldum akannehir

kızlar ben kaçtım fena kasıklarım agrıyor ama bu agrı bebek degil mafoldumben
en iyisi bi tarih hesaplaması daha yapiim bi daha ki ay için öpüyorum hepinizi opuyorumnanaktan

tamam kuşum yat bol bol dinlen. kendine iyi bak bitanem.
öpüyorum seni Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…