- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #3.121
kocacım benımde arkadaslarıyla bulusmaya gıttı yanlız değilmısım ama kızıyorum bu duruma bazen(
tamam aldım gitti ama önce benim dogurmam lazım gelir ki bu ay bizde iş yok senağlama
bi arkadasım tüple yaptı 3 tane.. bi şekerler ..2 kız 1 erkek
halamında teyzeminde ikiz torunları oldu... normal yolla.. bende istiyommm
gıııızzzzz perşembeci gözelimmm aysimaammm naber yafrimmmm...
gelmişin de ses vermion aşk ossun yani :umursamaz:
gıııızzzzz perşembeci gözelimmm aysimaammm naber yafrimmmm...
gelmişin de ses vermion aşk ossun yani :umursamaz:
bugün sabah kocişim güldürdü beni.. pat pat vurdu karnıma günaydın diye.. dur belki bebiş vardır düşürcen dedim... ben ona mors alfabesiyle mesaj gönderdim dedi... kaydirigubbakcemile3
Valla ne yalan söyleyeyim bende isterim bi seferde 2 tane yapıp pas demeyi kaydirigubbakcemile3 Çünkü illaki 2 çocuk istiyorum.Daha 1.si için bu kadar stres oldum ve çabalıyorum 2.yi düşünemiyorum bile.
kendime inanamıyorum.. sen perşembeci demişsin be nim canım işkembe istedi..
delikafadulden
sendende bişi kaçmıyo kıssskaydirigubbakcemile3 hemencik nası gördün gı geldiğimikaydirigubbakcemile3
Yaa huggies bebek bezinin yeni reklamı çıkmışya "uyusun da büyüsün sarılsın annesine" falan diye şarkı söylüyo bebişleriyle hatunlar.... Sinir oldum o reklama... Çok özendiriyo insanı yaaa...
Yaa huggies bebek bezinin yeni reklamı çıkmışya "uyusun da büyüsün sarılsın annesine" falan diye şarkı söylüyo bebişleriyle hatunlar.... Sinir oldum o reklama... Çok özendiriyo insanı yaaa...
olurrrrr damat küçük olursa zengin olurlarmışşşşşşşş kaydirigubbakcemile2
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
helal olsun ancak bu çıkardı bundan da :roflol:
bişimi var yohusam sende :jeyyar:
hihoyyyt kaçmaaazzzzz
naber kuşum??
ben aşersem hayatta anlaşıılmaz.. kendimi bildim bileli aşererim çünkü hihoyyyt
kim demiş bacım 2.kolay olur diyo aha tutturamıyoz işteekaydirigubbakcemile3
halbuki birinci acemiliğime geldi anlamadım bile nası olduğunu şimdi ne yımırtlaması kaldı ne bacakları havaya dikmesi adamın yanında şekilden şekle giriyom yahu 6 aydır kaydirigubbakcemile3 valla ağlancak halime gülüyom ne hallere düştüm genede gelmiyo veletkaydirigubbakcemile3
kızlar ben kaçtım fena kasıklarım agrıyor ama bu agrı bebek degil mafoldumben
en iyisi bi tarih hesaplaması daha yapiim bi daha ki ay için öpüyorum hepinizi opuyorumnanaktan
kızlar ben kaçtım fena kasıklarım agrıyor ama bu agrı bebek degil mafoldumben
en iyisi bi tarih hesaplaması daha yapiim bi daha ki ay için öpüyorum hepinizi opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?