Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

bende bu sabah yakaladım bu kız buralar neler karıştırıyo bilgisayarın başından kalkmıyo demiş kendi kendine tam girmiş siteye ben yakaladım bi kızdım bi kızdım sorma

benim sayfada genelde açık olur evdeysem...
eşiimde ne yazıyon ne anlatıyon bu kadar diyo
bende sen anlamazsın özel konular diyorumm kaydirigubbakcemile3
bazen işten gelince eee neler yaptın bugün diyorum anlatıyooo
sonraa eeee kadınlar kulübünde ne var ne yok diyooo
ayy adamda bağımlısı olucak sonunda :roflol:

kimseden güzel bir haber çıkmadı kasımın ilk haftası malesef.inşallah bu hafta güzel haberler alırız

düşünsene bizim haberimiz yokmuş tesadüfen bizimkiler başka bir forumda görüşüyolarmış.bizi çekiştiriyorlarmış.kaydirigubbakcemile3

sositosositokızlar perşembeciyiz biz kaydirigubbakcemile5
perşembe sabahı test seferberliği varrr
bakalım hiç olmazsa 6 mızdan biri hamiş çıkar inşlhhhhhsositososito

eşim diyoki hamile kalınca girmezsin artık
bendee ooooo o zaman daha lazımmm diyorummm
e o zaman doğuma kadar desen diyo
bende yoooooooo ondan sonrada lazımm
hem 2 bebiş olmadan da lazım (tabi 1 olduda 2 ye geçtim ben )
desene çıkış gözükmüyo bu siteden diyo alkisalkisalkis

sositosositokızlar perşembeciyiz biz kaydirigubbakcemile5
perşembe sabahı test seferberliği varrr
bakalım hiç olmazsa 6 mızdan biri hamiş çıkar inşlhhhhhsositososito

walla ben kendimden umutlu değilim de tubiloshh başta olmak üzere tüm perşembecilerden bekliyorum güzel haber.neden umutsuzsun dersen geçen hafta test yapmıştım negatifti.takvime baktım geçen sene de kasımda reglim gecikmiş.bu da muhtemelen mevsim değişikliğinden oldu.Tabi gönül ister ki geç döllenme falan olmuş olsun da hamile olayım :Saruboceq:

canım bendede pek umut yok zatiiii yani olursaa büyük süpriz olurrr
ovlsyn testi kullandım 8.günden 23 güne kadar çift çizgi silikti hep hiç aynı koyuluğa gelmediii
yumurtam dahi çatlamadı hamiş nasıl kalim bennn senağlama senağlama senağlama
birde tiroid için tedavi görüyorum o düşmeden çokk zorrrr

oo canım bir haftamı geçttiii sen o testi sayma bence kan tahlili versene

kızlar ben kaçtım bugün havada tek bi bulut bilenem yok kocişim hadi gezdireyim seni dedi küçücük yer sadece bi cadde çarşısı gerçi ama gidiim bakiim adam heves etmiş o kadar dimi öpüyorum siziiiii opuyorumnanaktan

kanda da değer düşük çıktı 1.1 çıkmıştı :çok üzgünüm:

ohhh kocişlerin yanınızda gezin bakimmm bizde ne pazar var ne tatil ne bayram var ne seyran habire çalışsın bende evde pineklimm mafoldumben

bizim yerimizede gezin canımmm hagdin iyi gezmelerrr......yerimseniben

1.1 ne zaman yaptırdın ki canımm?_??????????*

geçen çarşamba.başka tahliller yapılacaktı ona da bakılsın dedi doktor.regl tarihimden 1 gün sonrasına denk geldi. benim de kocam mesaide bugün :çok üzgünüm:

hımmm inşllhh hamişsindir canımm
yoksa neden bu kadar geciktiki anlamadımmmmm??????

ayy ne mesaisi mesai sayılsa gam yemem yahuuuuu hep böle alıştım artık ne yapim sağlık olsunnn
bi de grip olmaya başlamıştı dünden beri yedirmediğim şey kalmadı yaa insan korkuyo malum giriptennn

tatlım ben çıkıyorum.hastayım zaten biraz yatayım da dinleneyim bari.yarın yine iş var :çok üzgünüm: öptüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…