Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

cnm bende doktora gidicem ne zaman gitmeliyim bugün adet oldum adetin 3.günü gitsem doktor niye adetli geldin dermi CADIARZU

kaydirigubbakcemile3 bende adetimin 3. günü olucak yarın adet dönemi dha iyi bakılır diye duymuştum da inşallah doktor yine kovmaz beni klava:

cnm geçen sene düşük nedeniyle kürtaj oldum 6 aydır korunmuyoruz hamile kalamadım acaba kürtajdan sonra bi arızamı var diye aklıma takılıyo artık

anladım canım bende haziranda 5 aylık gebeliğim sonlandırıldı bende korunmayı bıraktım dr gidip spirali cıkarttırdım şimdide adet oldum gecen ay hamile kalmadım gerci bende istemiyordum spirali yeni cıkarttırdım diye bu arada gecen aydan beri bal tarcın cörekotuna başladım şimdi gene içiyorum bende doktora gitmedim ama catal görmekten bıktım valla diyorum ne olursa olsun valla Allaha emanet acaba yanlışmı yapıyorum adetim bitince gitsemmi bu arada adetin bitince git bence smear aldırırsın en azından ne varsa cıkar zaten

cnm ben kürtajdan sonra doktor yüzü görmek istemedim dünyanın sonu gelmiş gibiydi benim için ama şimdi pişmanım acaba içimde parçamı kaldı tüplermi tıkandı diye içim içimi yiyo birde adetliyken muaynede neye bakıyolarki onu merak ediyorum bi fikrin varmı cnm

sana adetliykenmi gel dedilerki canım

cnm geçen sene düşük nedeniyle kürtaj oldum 6 aydır korunmuyoruz hamile kalamadım acaba kürtajdan sonra bi arızamı var diye aklıma takılıyo artık

merhaba arkadaşlar. canım bende ocak ayında kürtaj oldum. bende korunmadığım halde hamile kalamadım.dr gittim herhangi bi sorun yok dedi.ama adetim sadece 1 vaya gün oluyorum yani çok az.senin adetin kaç gün aoluyor

yok cnm burdan bi kaç arkadaş adetin 3.günü git dediler de ordan aklıma takıldı adetli gidince doktor niye geldin dermiki yada adetim bitince doktor adetin 3.günü gel derse boşu boşuna 1 ay beklemeyeyim diye soruyorum

ben genellikle adetim bitince giderim canım neden diye sorarsan zaten adetlimisiniz diye soruyor adetli olursan smear alamaz muayenede edemez heralde ben hep adetim bitince gittim genel muayene için şimdide öyle yapıcam adetim bitince gidicem zaten senede smear aldırmamız lazımmış aldırıcam yumurtalıklarıma baktırıcam falan işte sonrası Allaha kalmış zaten

QUOTE=aleyna34;9987099]merhaba arkadaşlar. canım bende ocak ayında kürtaj oldum. bende korunmadığım halde hamile kalamadım.dr gittim herhangi bi sorun yok dedi.ama adetim sadece 1 vaya gün oluyorum yani çok az.senin adetin kaç gün aoluyor[/QUOTE]

benim 5gün yoğun oluyo 6.gün kesiliyo cnm ama 3günden azsa sorun var demektir diye biliyorum ben
sen ben gibi ihmal etme birdaha görün doktora cnm inşallah en kısa zamanda alırız bebişlerimizi kucağımıza:Saruboceq:

parça kalmış olsaydı seni rahatsız ederdi.karın ve kasık ağrısı yapar.allah korusun zehirlemede yapabilirdi.

yok cnm burdan bi kaç arkadaş adetin 3.günü git dediler de ordan aklıma takıldı adetli gidince doktor niye geldin dermiki yada adetim bitince doktor adetin 3.günü gel derse boşu boşuna 1 ay beklemeyeyim diye soruyorum

cannım bak bildigim şu muayeneler şu tarihlerde oluyor

*adetin 3.günü hormon profili
*adetin 21.günü progesteron testi (kanda)
*rahim filmi (hsg) yapılmalıdır

benim 5gün yoğun oluyo 6.gün kesiliyo cnm ama 3günden azsa sorun var demektir diye biliyorum ben
sen ben gibi ihmal etme birdaha görün doktora cnm inşallah en kısa zamanda alırız bebişlerimizi kucağımıza:Saruboceq:[/QUOTE]

evet canım şimdi adetliyim bu hafta gitmeyi düşünüyorum.amin canım inş sağlıkcakla alırız hepimiz için dua ediyorum

cannım bak bildigim şu muayeneler şu tarihlerde oluyor

*adetin 3.günü hormon profili
*adetin 21.günü progesteron testi (kanda)
*rahim filmi (hsg) yapılmalıdır

ama bunlar sorun olanlar için heralde dimi ben hep genel muayene için giderim bunların hiçbirini yapmazlar bana smear alırlar vajinal ult sokarlar

parça kalmış olsaydı seni rahatsız ederdi.karın ve kasık ağrısı yapar.allah korusun zehirlemede yapabilirdi.

ayy içimi rahatlattın allah razı olsun ağrım falan yok çok şükür ama kürtajda nadirde olsa tüpler tıkanabiliyomuş oda değilse neden hamile kalamıyorum benim bir çocuğum var 5 yaşında onda hiç uğraşmadım kendiliğinden oldu şimdi yumurtlama günlerime dikkat ediyorum ilişkiden sonra ayaklarım havada 10dk bekliyorum ve sabaha kadar banyo yapmıyorum sorun nerde yaaa kafayı yicem sonunda

ama bunlar sorun olanlar için heralde dimi ben hep genel muayene için giderim bunların hiçbirini yapmazlar bana smear alırlar vajinal ult sokarlar

mercancım ben kist için gidicem ve bunun adet dönemindeyken ultrasonunun çekildigini duymuştum bu dogru degil mi

bende valla ya kızımda bende 3 aylık evliydim ne oldugunu anlamadan kalmışım bu sefer de gün takip ettiğim halde kalmadım gerci daha 1 deneme bakalım bidaki ay ne olacak adetim şimdi bitince calışmalara devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…