Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

arkadaslar 7 aylık bekleyısten sonra hamıleyım derken bu ay kımyasal gebelık yasadım..cok uzuldum ama pes etmek yok..butun sılahlarımı hazırladım ates olcmeye basladım ovulasyon testı sıparıs verdım..yanı fena taktım...*****benıde lısteye eklermısınız***** 3 aralık beklenmeyen adet gunum

kızlar çok kötüyüm bugün kırmızıları gördüm tam saat 12 de anca toparladım kendini perşembe doktora gidicem artık off offffff:a015::a015:

:::::: PERŞEMBECİLER:::

Aysima04 :gitme:

tubiloshh

sebin

ezel22

prayforu

aysen_34

Çarşambadan Al Testiniiiiiiiii
Kaçırma Sabah Çişiniiiiiii :roflol:

hem yarın doktora da gidicem bak ulen bana dicem yoksa kötü olur kötükedihüso
ya adet dönemlerimde artık sancı çekiyorum belkide kistler vardır bi bakmak gerek dimi ama başından atmakla olmaz bırakmicem bu işin peşini sengözlerimebaksanab

canım merhaba gümüşhaneyi görünce dayanamadım bende gümüşhaneliyim ama ist dogup büyüdüm kelkitliyiz biz daha önce görmedim seni hoşgeldinnnn

cnm bende doktora gidicem ne zaman gitmeliyim bugün adet oldum adetin 3.günü gitsem doktor niye adetli geldin dermi CADIARZU

canım merhaba gümüşhaneyi görünce dayanamadım bende gümüşhaneliyim ama ist dogup büyüdüm kelkitliyiz biz daha önce görmedim seni hoşgeldinnnn

hoşbulduk canım bizde mecburi hizmet için burdayız aslen ankaralıyım bende ankaradan sonra burası felaket geldi :gitme:
kelkit burdan daha güzel ki en azından düz kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…