Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

nbr kızlar?
bebişkom88 hoşgeldin canım seni merak etmiştim iyi olmana sevindim.
EKAKAL canım üzülmek yok aralık ayına çalışmalara başlarsın adet dönemin geçsin de tatlım

tubiş bebişkomun nasıl oldu biliyomusun 2 kere idrar testi pozitif çıktı.ama kanda bir şey çıkmadı.Kız bebişkom ben senin yeine olsam test şirketine dava açardım.

kızlar sık sık wc ihtiyacım oluyor. neyse akşam yine böle sıkışık bir zamanımda gittim wc ye, pet bardaga yaptım. oturdum incelemeye başladım kaydirigubbakcemile3
eşim dedi bende bakim.
bakio bakio;
aşkııım neden çişin bukadar turuncu :sm_confused:
aşkıımm bu içinde bissürü şey uçuyor normalmi :sm_confused:

:roflol: dedim bende bilmiom. sebebini perşembe sbahı öğrenicez.

günaydınlar kızlar.ben bugün yine çok gerginim.her yeri yıkmak, dökmek,kırmak bağıra bağıra hıçkıra hıçkıra ağlamak istiyorum

Canım günaydın şekerim. Kız sana ne oldu böyleeee illa ki hamiş değilim diyorsun bence sen hamişsin canımmmm inşaalah hamiş olursun tatlımmmm

ayyyy çok süpersiniz vallla beraber çişmi inceledinizzzzz

tubiş bebişkomun nasıl oldu biliyomusun 2 kere idrar testi pozitif çıktı.ama kanda bir şey çıkmadı.Kız bebişkom ben senin yeine olsam test şirketine dava açardım.

nedense bu bana biyerden tanıdık geldi

geçen ay bebiş çalışmalarına artık başlasakmı başlamasakmı die düşünürken adetten sonra 1-2 hafta ilişki oldu. sonra eşim şehir dışına çıkmak zorunda kaldı. dedik öteki ay başlayalım. ama ay sonuna aceba hamile kalmışmıyımdır die düşünüp netten 10 kadar toplu test aldım. hepsi pozitif çıktı :S:S:S:S
kan testim 0.6
yani negatif... bilmediğin testi almıcan aslında... çok yanıltıyor cidden. insan umutlanıyor sonra gümm umutlar çöpe Çok üzgünüm çoook

Ben eczaneden almistim üstelik ya

Tuğbacım eğer sen hamile değilsen kimsede hamile değildir... bu kadar belirtiye negatif çıkarsa tepinirim o testin üstünde ben

Canım günaydın şekerim. Kız sana ne oldu böyleeee illa ki hamiş değilim diyorsun bence sen hamişsin canımmmm inşaalah hamiş olursun tatlımmmm

amin aysellim inş. dediğin gibi çıkar.belirsizlik rahatsız ediyor beni inan negatif olduğundan emin olsam %100 ve kırmızıları görsem bu kadar huzursuz olmıcam.sao sanım desteğin için Allah seni Aralık hamilesi yapsın inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…