- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #4.201
Canim biz daha calismalara baslamadik ki
Adetim bugün bitti daha.
ama aralikda insallah.
GÜM BEDE GÜM GÜM DE GÜMBEDE GÜM GÜM!!!
GELENEKSEEEEEEEELLLLL KASIM-ARALIK ÇİFT ÇİZGİ TOPİĞİ PERŞEMBECİLER GÜNLERİ BAŞLIYOOOOOOOOOOOOOOORRRR!!!
GÜM GÜM DE GÜM GÜMMM!!!
:roflol:
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 :roflol:
biz de sandık ki akannehir
günün 1 gün geçti die annadık emme zannumca yannış anlamışız CADIARZU
huuu huuuu susmayın kızlaaaarrr :)
Evet öyle canim. Gecen hafta hamis haberi versmistrim okudunmu bilmiyrum ama sonra kirmizi karti yedim. O Yüzden dedim testlere inanmiyorum diye :umursamaz:
günaydınlar kızlar.ben bugün yine çok gerginim.her yeri yıkmak, dökmek,kırmak bağıra bağıra hıçkıra hıçkıra ağlamak istiyorum
kızlar sık sık wc ihtiyacım oluyor. neyse akşam yine böle sıkışık bir zamanımda gittim wc ye, pet bardaga yaptım. oturdum incelemeye başladım kaydirigubbakcemile3
eşim dedi bende bakim.
bakio bakio;
aşkııım neden çişin bukadar turuncu :sm_confused:
aşkıımm bu içinde bissürü şey uçuyor normalmi :sm_confused:
:roflol: dedim bende bilmiom. sebebini perşembe sbahı öğrenicez.
tubiş bebişkomun nasıl oldu biliyomusun 2 kere idrar testi pozitif çıktı.ama kanda bir şey çıkmadı.Kız bebişkom ben senin yeine olsam test şirketine dava açardım.
tubiş bebişkomun nasıl oldu biliyomusun 2 kere idrar testi pozitif çıktı.ama kanda bir şey çıkmadı.Kız bebişkom ben senin yeine olsam test şirketine dava açardım.
nedense bu bana biyerden tanıdık geldi
geçen ay bebiş çalışmalarına artık başlasakmı başlamasakmı die düşünürken adetten sonra 1-2 hafta ilişki oldu. sonra eşim şehir dışına çıkmak zorunda kaldı. dedik öteki ay başlayalım. ama ay sonuna aceba hamile kalmışmıyımdır die düşünüp netten 10 kadar toplu test aldım. hepsi pozitif çıktı :S:S:S:S
kan testim 0.6
yani negatif... bilmediğin testi almıcan aslında... çok yanıltıyor cidden. insan umutlanıyor sonra gümm umutlar çöpe Çok üzgünüm çoook
ayyyy çok süpersiniz vallla beraber çişmi inceledinizzzzz
Ben eczaneden almistim üstelik ya
Canım günaydın şekerim. Kız sana ne oldu böyleeee illa ki hamiş değilim diyorsun bence sen hamişsin canımmmm inşaalah hamiş olursun tatlımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?