Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

Olsun canım.Moral bozmak yok tamam mı? Biz de Aralık için çalışıcaz. Yarın 2. günü adetinin hemen bal-çörekotu-tarçın kürüne başla

canım yarın yada diğer gün hormon testi için doktora gitcem rahim filmi için gün alacam muhtemelen klomen+çatlama iğnesine devam ederim inşallah bişe çıkmazda kafam rahat rahat çalışırız artık...

Ben gidip kahvaltımı tepsiye koyayım... sizlerle yazışırken kahvaltı yapayım kızlar...
Yaaa daha gelmedi kırmızılar... Karnıma koyulacak elektrikli bir ısıtıcım var.elektrikli battaniye gibi ama karına yada bele konulacak kadar.. Akşam yatarken onu koydum. Hala tık yok.

Tamam işte ne güzel.... İnanıyorum ki hiçbir sorun çıkmayacak ve Aralık ayında güzel haberi senden de duyacağız

Tamam işte ne güzel.... İnanıyorum ki hiçbir sorun çıkmayacak ve Aralık ayında güzel haberi senden de duyacağız

bak halen beni tınlamıyor :mymeka:
huuuuuuu kime diommmm...
dün üzgündüm ateşim düşüktüüü, bugün 2 derece artmış diommm...
beni de görüüünnn :roflol:

günaydınlar kızlar.ben bugün yine çok gerginim.her yeri yıkmak, dökmek,kırmak bağıra bağıra hıçkıra hıçkıra ağlamak istiyorum

bak halen beni tınlamıyor :mymeka:
huuuuuuu kime diommmm...
dün üzgündüm ateşim düşüktüüü, bugün 2 derece artmış diommm...
beni de görüüünnn :roflol:

Guzuuuum ben sana zaten direkt hamile gözüyle bakıyorum... artık ateş mateş iplemiyom.... sen HAMİLESİİİİN:CüvCüv:

cnm inş değerlerin ve film sonucun ii çıkar bende bu filimde çekdirdim sana tavsiyem narkozlu yapsınlar çünkü ağrılı bir işlem oluyormuş ben hiç birşey hissetmedim sanada tavsiyen bu narkozla yapılsın ve en önemlisi sonuç ii çıksın :Saruboceq: :Saruboceq:

Guzuuuum ben sana zaten direkt hamile gözüyle bakıyorum... artık ateş mateş iplemiyom.... sen HAMİLESİİİİN:CüvCüv:

anammmmmmmmmm inşallah kuşum yaaa :)
nekadar eminsin üleee... opuyorumnanaktan
eşim sabah ateşimi görünce 'HADİ KALK HEMEN Bİ TEST YAP ' dedi.
dedim 'hani ateş mateş umrunda değildi? perşembe günü yapcam. ben sabredebiliyorum sen mi sabredemiosun? perşembeci kızlarla beraber yapıcaz dedim' kaydirigubbakcemile3
kimmiş onlar dedi. listeyi gösterdim o sondaki maniyi okuyunca koptu adam :roflol:

günaydınlar kızlar.ben bugün yine çok gerginim.her yeri yıkmak, dökmek,kırmak bağıra bağıra hıçkıra hıçkıra ağlamak istiyorum

Günaydın Sebincim... Bak kız sende hamilesin galibaaaa.... Yık kuzum yık... git patronun suratına çak yumruğu sonra tut masasını devir bide üstüne nara at kaydirigubbakcemile3
BEN HAMİŞİM ULEYYYNNN HER ŞEYİ YAPARIM

çok şekersin ya.o kadar asıktı ki suratım birden sırıtan bir tipe dönüşüverdim.İyi ki vasınız.sizinle olup da surat asmak imkansızopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…