- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #4.161
Günaydin kizlar nasilsiniz?
Olsun canım.Moral bozmak yok tamam mı? Biz de Aralık için çalışıcaz. Yarın 2. günü adetinin hemen bal-çörekotu-tarçın kürüne başla
canım yarın yada diğer gün hormon testi için doktora gitcem rahim filmi için gün alacam muhtemelen klomen+çatlama iğnesine devam ederim inşallah bişe çıkmazda kafam rahat rahat çalışırız artık...
gayecim kız neden bennen konuşmuyon akannehir
üüüüüüüüüü :gitme:
Tamam işte ne güzel.... İnanıyorum ki hiçbir sorun çıkmayacak ve Aralık ayında güzel haberi senden de duyacağız
GÜNAYDIN SEYYALCİMMMMMMM....
diğer topicteki güzel dileklerin için teşekkür ederim. opuyorumnanaktan
nedemek bitanem buay ii gidiyorsun inş hamişsindir :CüvCüv:
bak halen beni tınlamıyor :mymeka:
huuuuuuu kime diommmm...
dün üzgündüm ateşim düşüktüüü, bugün 2 derece artmış diommm...
beni de görüüünnn :roflol:
canım yarın yada diğer gün hormon testi için doktora gitcem rahim filmi için gün alacam muhtemelen klomen+çatlama iğnesine devam ederim inşallah bişe çıkmazda kafam rahat rahat çalışırız artık...
Guzuuuum ben sana zaten direkt hamile gözüyle bakıyorum... artık ateş mateş iplemiyom.... sen HAMİLESİİİİN:CüvCüv:
günaydınlar kızlar.ben bugün yine çok gerginim.her yeri yıkmak, dökmek,kırmak bağıra bağıra hıçkıra hıçkıra ağlamak istiyorum
sebiniiimmmm hoşgeldin kuzuuummmm
neden gerginsin kuşum opuyorumnanaktan
Günaydın Sebincim... Bak kız sende hamilesin galibaaaa.... Yık kuzum yık... git patronun suratına çak yumruğu sonra tut masasını devir bide üstüne nara at kaydirigubbakcemile3
BEN HAMİŞİM ULEYYYNNN HER ŞEYİ YAPARIM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?