Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

Allah seni anne yapsın e mi?:roflol::roflol::roflol:

:roflol:
evet sebinim adet olucam sanıp da yarın çift çizgiyi görmek de vaaaar :jeyyar:
git yık heryeri. rahatla kaydirigubbakcemile3
bebiş yaptırıyor sana bunlarııı :ecrin_bebek:

bütün adet belirtilerim var canım.adet olacağım zaman çekilmez bir insan oluyorum :çok üzgünüm:

yok yokkkk olmucannnnn lmaz:
yarın sabah büyük gün... opuyorumnanaktan

çok şekersin ya.o kadar asıktı ki suratım birden sırıtan bir tipe dönüşüverdim.İyi ki vasınız.sizinle olup da surat asmak imkansızopuyorumnanaktan

Ayrıyetten o ruh halindeki depresyonu da kaldır canım lütfen... Bu topicte umutsuzluk,depresyon YASAAAKKK!!!

Yarın sabah erken kalkıp kan vermeye gitmem lazım bugün sabah resmen sürünerek kalktım yataktan.eğer yarın uykuya yenik düşersem kan vermeye gidemem.ben o nedenle bu akşam bir idrar testi alıyım kana gidemezsem idrarda bakarım artık tekrar.

Iyiyim canm sen nasilsin? Daha adet olmadinmi canim. ayy insallah hamissindir cnm ya. Sen hamis olda banada dua et. hamislerin duasi kabul olurmus kaydirigubbakcemile3

canım benim ben hamile olsam da olmasam da hem senin için hem diğer kızlar için (komşu topiktekiler de dahil) dua ediyorum, etmeye de devam edicem.hatta anne olduktan sonra bebeğimi kucağıma alırken "Allah'ım isteyen herkese nasip et" dicem

alkisalkisalkis :lepi:
evvetttt oyun bozanlık yokkkk

bebişkom sen de yarın test yap kuşum?
bak biz perşembeciler olarak 7-8 kişi test yapcez yarın aramıza katılmak istermisin?

alkisalkisalkis :lepi:
evvetttt oyun bozanlık yokkkk

bebişkom sen de yarın test yap kuşum?
bak biz perşembeciler olarak 7-8 kişi test yapcez yarın aramıza katılmak istermisin?

Vallah canim benimki gecti. Ben burda hamileyim haberini vermistim bir hafta önce ama hüsrana ugradim mafoldumben Testlere inanmiyorum artik :umursamaz: adet oldum yeni bitti calismalara devam zemuszemus

Topiğimizin gelenekselleşecek olan perşembe test günlerinin ilkine 1 gün kala dualarımızı eksik etmeyelim lütfen. :Saruboceq:

Sagol sebincim INSALLAH...

canım geçmişte okudun mu bilmiyorum.Her hafta erşembe gününü test günü ilan ettik.Sabredebilen arkadaşlar için bir liste oluşturulacak ve her perşembe o haftayı bekleyenler test yapacak.istersen yarın için sen de katıl bize ama sen de benim gibi kanda baktır

Canim biz daha calismalara baslamadik ki
Adetim bugün bitti daha.
ama aralikda insallah.

GÜM BEDE GÜM GÜM DE GÜMBEDE GÜM GÜM!!!
GELENEKSEEEEEEEELLLLL KASIM-ARALIK ÇİFT ÇİZGİ TOPİĞİ PERŞEMBECİLER GÜNLERİ BAŞLIYOOOOOOOOOOOOOOORRRR!!!
GÜM GÜM DE GÜM GÜMMM!!!
:roflol:

Tamam agresif kabulümüzdür. Bebişte agresif yapabilir o yüzden.

hee agresif de olar. bebişi yapio teyzesiiiii kaydirigubbakcemile3

Aralikda beklenmeyen tarih 2 aralik. Carsambaya geliyo birgün sonra test yapabilirim ozaman kaydirigubbakcemile3 ama yapmam budefa en az bir hafta beklerim,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…