- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #4.181
anammmmmmmmmm inşallah kuşum yaaa :)
nekadar eminsin üleee... opuyorumnanaktan
eşim sabah ateşimi görünce 'HADİ KALK HEMEN Bİ TEST YAP ' dedi.
dedim 'hani ateş mateş umrunda değildi? perşembe günü yapcam. ben sabredebiliyorum sen mi sabredemiosun? perşembeci kızlarla beraber yapıcaz dedim' kaydirigubbakcemile3
kimmiş onlar dedi. listeyi gösterdim o sondaki maniyi okuyunca koptu adam :roflol:
Günaydın Sebincim... Bak kız sende hamilesin galibaaaa.... Yık kuzum yık... git patronun suratına çak yumruğu sonra tut masasını devir bide üstüne nara at kaydirigubbakcemile3
BEN HAMİŞİM ULEYYYNNN HER ŞEYİ YAPARIM
bütün adet belirtilerim var canım.adet olacağım zaman çekilmez bir insan oluyorum :çok üzgünüm:
çok şekersin ya.o kadar asıktı ki suratım birden sırıtan bir tipe dönüşüverdim.İyi ki vasınız.sizinle olup da surat asmak imkansızopuyorumnanaktan
h.geldin canım.nasılsın?
:roflol:
evet sebinim adet olucam sanıp da yarın çift çizgiyi görmek de vaaaar :jeyyar:
git yık heryeri. rahatla kaydirigubbakcemile3
bebiş yaptırıyor sana bunlarııı :ecrin_bebek:
yok yokkkk olmucannnnnlmaz:
yarın sabah büyük gün... opuyorumnanaktan
Iyiyim canm sen nasilsin? Daha adet olmadinmi canim. ayy insallah hamissindir cnm ya. Sen hamis olda banada dua et. hamislerin duasi kabul olurmus kaydirigubbakcemile3
Yarın sabah erken kalkıp kan vermeye gitmem lazım bugün sabah resmen sürünerek kalktım yataktan.eğer yarın uykuya yenik düşersem kan vermeye gidemem.ben o nedenle bu akşam bir idrar testi alıyım kana gidemezsem idrarda bakarım artık tekrar.
Ayrıyetten o ruh halindeki depresyonu da kaldır canım lütfen... Bu topicte umutsuzluk,depresyon YASAAAKKK!!!
alkisalkisalkis :lepi:
evvetttt oyun bozanlık yokkkk
bebişkom sen de yarın test yap kuşum?
bak biz perşembeciler olarak 7-8 kişi test yapcez yarın aramıza katılmak istermisin?
günaydın kızlar geçmişi okurken gülmeye başladımmmm
nasılsınız şekerlerrrrrrrrr
Sagol sebincim INSALLAH...
tamam depresyonu kaldırdım ama şu anda onun dışında en uygun olan agresifti kaydirigubbakcemile3 onu koydum napıyııım:çok üzgünüm:
canım geçmişte okudun mu bilmiyorum.Her hafta erşembe gününü test günü ilan ettik.Sabredebilen arkadaşlar için bir liste oluşturulacak ve her perşembe o haftayı bekleyenler test yapacak.istersen yarın için sen de katıl bize ama sen de benim gibi kanda baktır
canım geçmişte okudun mu bilmiyorum.Her hafta erşembe gününü test günü ilan ettik.Sabredebilen arkadaşlar için bir liste oluşturulacak ve her perşembe o haftayı bekleyenler test yapacak.istersen yarın için sen de katıl bize ama sen de benim gibi kanda baktır
Tamam agresif kabulümüzdür. Bebişte agresif yapabilir o yüzden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?