Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

niye fıstıgım kaçırdıgım bişey mi oldu

prayforU çok güzel bir giriş yapmış topiğe.benim girişim hemen hemen şöyle oldu
"heryeri yıkmak kırmak dökmek ve bağıra bağıra ağlamak istiyorum" bugün iyi değilim.senağlama psikolojim bozukkafamçokkarıştı

hım bebeiş kız galiba burdan o anlaşılıyor :Saruboceq:

Canım öncelikle senin sağlığın önemli.Sağlıklı anneden sağlıklı bebişler olur... Umarım kist yoktur eğer varsa da dediğin gibi regl ile yok olur gider. Doktoru ihmal etme...

Bu arada sende hangi yıl ve hangi ay doğumlusun canım.

canım önemli bişey çıkmaz inşallah benimde zaman zaman sag kısmıma tam kalçamın üstüne bi agrı giriyo hatta bu ayda oldu geçti şimdi kasıklarım agrıyo sanki regl olucakmışım gibi ama daha zamanım var. Ciddi bişey oldugunu sanmıyorum ben geçen hafta gittim doktora hiç bişey yok yani kist falan dildir sendeki de =)

tubişim ya bişi sorcam sana
bu ateş ölçme olayı vardı ya kafam allak pullak oldu sabah ölçüyorum 36.1 akşam ölçüyorum 36.8 degişip duruyo ne biçim iş bu akşam mı yumurtluycam ben yani anlamadım gitti :kedi:

fıstıkım allah çaresi olan dert versin
dert verdiyse dermanını da verecegi için vermiştir o derdi sen rabbimin çogalın çagrısına uydugun için güzel bişey peşindesin rabbim biraz ugraştıracaktır ama tatlı ugraşlar bunlar sen kalbini temiz tut

yaw dur bakalım gün doğmadan neler doğar.daha tam anlamıyla regl olmamışsın ki.hamilelerde de pembemsi şeyler olabiliyor.tabi ki herşeyin hayırlısı olsun ama dur bi bekle bakalım okiş?:teselli:

Ay kizlar ne iyi etmisim bu siteye girmekle ya. sanki bir aile gibiyiz hihoyyyt
Bide cok fazla bilmedigim seyleri ögrendim. Gerci bazen keske girmeseydim sürekli bebis düsünüyorum diyorum -tatlicadiarzu-
ama olsun güzel burda sizlerle vakit gecirmek

parla84 hoşgeldin canım;
sürekli sesleniyorsun sebinde sana cevap veriyor canım. sayfa yenile istersen F5 tuşuna bas sürekli sana yeni sayfaalr gelir

sağolun kızlar iyi dilekleriniz için hayırlısı artık ne diyeyim beklemekten başka bişey gelmiyo elimden.
gyshnky doğum tarihim 10 haziran 1987

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…