- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #4.321
kimse beni duymuyomu yazılarm gözükmüyom mu
Ay kizlar ne iyi etmisim bu siteye girmekle ya. sanki bir aile gibiyiz hihoyyyt
Bide cok fazla bilmedigim seyleri ögrendim. Gerci bazen keske girmeseydim sürekli bebis düsünüyorum diyorum -tatlicadiarzu-
ama olsun güzel burda sizlerle vakit gecirmek
sebinim ya sen beni nie görmüyosun ya akannehir
kızlar daha önceden yazılarınızı dışardan okuyodum ama içeriye girince herşey karıştı olanı biteni takip edemez oldum
bazen bende de oluyor hep bebek mi düşünüyorum diye ama buraya girmesemde hep bebek düşünüyorum farkeden sizin gibi hoş iyiniyetli arkadaşlar paylaşmak çok iyi geliyor valla. Canım benim de 29 kasıma geldi regl tarihi bakalım inş. bu ay olur
canım kusura bakma ben bir taraftan çalışıyorum dönünce de geçmişi okumuyorum pek ortaya dalıyorum.
günaydın ekmek kadayıfım neden gerginsin bakim sen oyy kıyamam ya opuyorumnanaktan
kızlar daha önceden yazılarınızı dışardan okuyodum ama içeriye girince herşey karıştı olanı biteni takip edemez oldum
araştırmalarım sonucu buldum a.s adet olacağım zaman böyle oluyorum ben işte.ama çok nadir bu kadar agresifleşiyorum.hayır bir şey de olmadı.akşam bir görseydin zaten adam ne zamandır mesaiye kalıyor çok yorgun geliyor.yani kavga çıkartmak için yer arıyorum garibim o da hep alttan aldı bu sefer hırsımı alamadım daha da gerildim.işte de öyleyim birileri yanlış yapsa da bağırsam diye böööyle tetikteyim.hayır sonra da çok üzülüyorum neden böyle yaptım diye oturup ağlıyorum.deliliğin bir çeşiti olsa gerek
çift çizgiyi görmeye çalışanlardanım sizden destek alıyorum
araştırmalarım sonucu buldum a.s adet olacağım zaman böyle oluyorum ben işte.ama çok nadir bu kadar agresifleşiyorum.hayır bir şey de olmadı.akşam bir görseydin zaten adam ne zamandır mesaiye kalıyor çok yorgun geliyor.yani kavga çıkartmak için yer arıyorum garibim o da hep alttan aldı bu sefer hırsımı alamadım daha da gerildim.işte de öyleyim birileri yanlış yapsa da bağırsam diye böööyle tetikteyim.hayır sonra da çok üzülüyorum neden böyle yaptım diye oturup ağlıyorum.deliliğin bir çeşiti olsa gerek
çift çizgiyi görmeye çalışanlardanım sizden destek alıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?