Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

bazen bende de oluyor hep bebek mi düşünüyorum diye ama buraya girmesemde hep bebek düşünüyorum farkeden sizin gibi hoş iyiniyetli arkadaşlar paylaşmak çok iyi geliyor valla. Canım benim de 29 kasıma geldi regl tarihi bakalım inş. bu ay olur

Insallah cnm. :Saruboceq:
Bende 2 aralik bakalim. arada cok zaman yok birlikde yapariz testleri insallah vereliniortak

günaydın ekmek kadayıfım neden gerginsin bakim sen oyy kıyamam ya opuyorumnanaktan

araştırmalarım sonucu buldum a.s adet olacağım zaman böyle oluyorum ben işte.ama çok nadir bu kadar agresifleşiyorum.hayır bir şey de olmadı.akşam bir görseydin zaten adam ne zamandır mesaiye kalıyor çok yorgun geliyor.yani kavga çıkartmak için yer arıyorum garibim o da hep alttan aldı bu sefer hırsımı alamadım daha da gerildim.işte de öyleyim birileri yanlış yapsa da bağırsam diye böööyle tetikteyim.hayır sonra da çok üzülüyorum neden böyle yaptım diye oturup ağlıyorum.deliliğin bir çeşiti olsa gerek

kızlar daha önceden yazılarınızı dışardan okuyodum ama içeriye girince herşey karıştı olanı biteni takip edemez oldum

kızlar pek hızlı valla... konusma her an her yöne gidebiliyo. konusurken farkedilmiyoda sonradan girince bende zor adapte oluyorum. işim olsada sayfa hep açık kaydirigubbakcemile5

ben psikolocik hamiş olabilirim dedim. kociş sen psikolocik delisin dedi bana ..bi haftadır delirttim adamı.... :roflol:

canım tatlım ya kendini böyle düşünerek dahada germe lütfen. Çünkü hepimiz böyleyiz bende cok asabi oluyorum sonradan da uff nie böle yaptımki diyorum mafoldumben ya hayatı kendi kendime tabi bide eşime bazende kızkardeşime dar ediyorum regl öncesi ama bazen hep degil. Sanırım regl tarihin geçti die geriliyosun ee bide iş hopp eve koş yemek hazırla topla çamaşıra yetiş bulaşıklara yetiş. zaten geiliyoruz. E bide üstüne bu hormonların yükselmesi tepemizi attırıyo =( ama gerilmemeye çalış boşver gamsız ol bu zamanlarında kendinle ilgilen a.s

valla ben masumum birşey yapmadım bana kızma:)

canım benim 26 yaşındayım 5 aydır korunmuyoruz doktora gittim polikist gibi görünüyo ama değil dedi ne demekse.yeni doktor aryışındayım ama kararsızıpeki sen canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…