Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

canım benim çok sağol sadece f5 e basmam yeterlimi arkadaş ekle filan nasıl oluyo hem benim resmim niye çıkmıyo

kimi arkadaş olarak eklemek istiyorsan profiline gir.mesela nickinin üstüne gel sağ tıklayıp yeni sayfada aç onun profilini.orda sağda bir yerde arkadaş olarak ekle var oradan ekle.kendi özel mesajlarını da profilinden görebilirsin

canım benim 26 yaşındayım 5 aydır korunmuyoruz doktora gittim polikist gibi görünüyo ama değil dedi ne demekse.yeni doktor aryışındayım ama kararsızıpeki sen canım

Canım ben 84 ağustos doğumluyum... yeni evliyim.hiç korunmadık.ama ilk ay idrar yolu enfeksiyonu geçirdim.sonra böbrek taşı düşürdüm ve grip oldum üstüne. geçen ay 29 ekimde regl olmam lazımdı olmadım.7 gün bekledikten sonra doktora gittim bir yumurtalığımda kist çıktı.5 gün duphaston kullandım. Dün ve bugün regl olmayı bekliyorum ama hala gelen giden yok

gayecim kac gün oldu ilaç biteli?

Kızlar sıkıcı bir gün can sıkıcı şeyler üst üste gelince çalışma hevesi kalmıyor, birde hava çok kapalı bu havaları da hiç sevmem

kızlar benim çıkmam lazım temizlik yapcam oyalanayımda kafam dağılsın mafoldumben yarın yine girer durumu yazarım ayrıca diğer perşembecilerin müjdelerini okurum inşallah :Saruboceq: size iyi muhabbetler opuyorumnanaktan

Canım sakın canını sıkma bu arada. herşey güzel olacak. bizde başka bir perşembe müjdeler vereceğiz inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…