- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #4.341
canım benim çok sağol sadece f5 e basmam yeterlimi arkadaş ekle filan nasıl oluyo hem benim resmim niye çıkmıyo
canım benim 26 yaşındayım 5 aydır korunmuyoruz doktora gittim polikist gibi görünüyo ama değil dedi ne demekse.yeni doktor aryışındayım ama kararsızıpeki sen canım
canım benim 26 yaşındayım 5 aydır korunmuyoruz doktora gittim polikist gibi görünüyo ama değil dedi ne demekse.yeni doktor aryışındayım ama kararsızıpeki sen canım
valla ben masumum birşey yapmadım bana kızma:)
Canım ben 84 ağustos doğumluyum... yeni evliyim.hiç korunmadık.ama ilk ay idrar yolu enfeksiyonu geçirdim.sonra böbrek taşı düşürdüm ve grip oldum üstüne. geçen ay 29 ekimde regl olmam lazımdı olmadım.7 gün bekledikten sonra doktora gittim bir yumurtalığımda kist çıktı.5 gün duphaston kullandım. Dün ve bugün regl olmayı bekliyorum ama hala gelen giden yok
gayecim kac gün oldu ilaç biteli?
Canım ilaç 9 kasımda bitti. dün 1. gündü bugün 2. gün
Yaş Sıralaması
prayforU,aysellim,sebin,EKAKAL,kvrck,supreme,gyshnky,ezel22,bebiskom88,tubilosh
farlutal kullanmışmıydın. bide bu ilaç bitince en geç10 gün içinde adet oluyosun yani 3 gün sonrada olabilir 5 gün sonrada.
kızlar benim çıkmam lazım temizlik yapcam oyalanayımda kafam dağılsın mafoldumben yarın yine girer durumu yazarım ayrıca diğer perşembecilerin müjdelerini okurum inşallah :Saruboceq: size iyi muhabbetler opuyorumnanaktan
kendimi yaşlı ve bitmiş hissediyorum.. gidicem bu diyarlardan .. :içelim:
kızlar benim çıkmam lazım temizlik yapcam oyalanayımda kafam dağılsın mafoldumben yarın yine girer durumu yazarım ayrıca diğer perşembecilerin müjdelerini okurum inşallah :Saruboceq: size iyi muhabbetler opuyorumnanaktan
kendimi yaşlı ve bitmiş hissediyorum.. gidicem bu diyarlardan .. :içelim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?