- 15 Haziran 2009
- 6.999
- 57
- 158
- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #4.401
bu gidişle 2. zor ...direkt tüp yapsakta 2-3 tane birden olsa diyorum bazen
Kızlar yemeğe gidip geldim baya ilerlemiş sayfalar. Benim bu ay geçsin şayet olmazsa gelecek dönemlerde küre başlamayı düşünüyorum
Kızlar yemeğe gidip geldim baya ilerlemiş sayfalar. Benim bu ay geçsin şayet olmazsa gelecek dönemlerde küre başlamayı düşünüyorum
kızlar soğan suyunu duydum ama midem çok hassas benim.içemem diye düşündüm.iki gündür bal tarçın ve çörek otunu karıştırdım yiyorum.günde 3 tane hurma yiyorum.3 tanede karanfil çiğniyorum.bekliyorum bakalım
ya canım noldu sana nie bukadar kötü düşünüyosun benim ablam yani eşimin dayısının kızı 38de dogum yaptı gayette normal ya Belkide bu ay hamilesin inşallah :Saruboceq:
tubişim ya bişi sorcam sana
bu ateş ölçme olayı vardı ya kafam allak pullak oldu sabah ölçüyorum 36.1 akşam ölçüyorum 36.8 degişip duruyo ne biçim iş bu akşam mı yumurtluycam ben yani anlamadım gitti :kedi:
tubiloshh nerde uyumaya mı gitti yoksa?
aysellim, BebisKoM88, gyshnky, kvrck, parla84, prayforU, sebin+, seyyal, supreme, ylmznrmn
selam kızlar Şeniz
anaaaaaaaa kız ben kalkıyorum eşimi işe yolluyorum sonra sen yatakta ölçcez dedin ya bi yatıyorum 5 dakika sonra ölçüyorum yatakta CADIARZU
:roflol:
canım benide ekle listene .afiyet olsun buarada
Parlacım hem sitede hemde bu başlık içinde bir çok kişi bal-çörekotu-tarçın kürünü uyguluyor. Bunun yanında hayıt tohumu kullanan da var...
Bende eğer adet olabilirsem 2. günü balçörekotu-tarçın kürüne başlayacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?