Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

Kızlar yemeğe gidip geldim baya ilerlemiş sayfalar. Benim bu ay geçsin şayet olmazsa gelecek dönemlerde küre başlamayı düşünüyorum

kızlar soğan suyunu duydum ama midem çok hassas benim.içemem diye düşündüm.iki gündür bal tarçın ve çörek otunu karıştırdım yiyorum.günde 3 tane hurma yiyorum.3 tanede karanfil çiğniyorum.bekliyorum bakalım

inşallah yarar canım. Benimde midem cok hassas birisi midem bulanıyo desin midem bulanmaya başlar o derece yani =) ama alışıyo insan sogan suyuna yakında cay olarak içcem nerdeyse elimde fincan naniknanik ya vesile bunlar Allah yazdımı sogan mogan hikaye tabi. Ama nimet işte insan edemeden olmuyohihoyyyt

:roflol:
kız deliiiiiiii
sadece sabahları aynı saatte yataktan kalkmadan ölçüceksin...
ayaga kalktıgında bile geçerli sayılmıyor.
yürüsen, merdiven çıksan dahi vücut ısınıyor ateş yükseliyor. mühim olan her sabah aynı saatteki ateş ölçüsüdür... opuyorumnanaktan

tubiloshh nerde uyumaya mı gitti yoksa?

canım net gitti benim bir süre...
ancak gelebildim opuyorumnanaktan

yine ben geldim arada bi kaçıp bakıyorum kaydirigubbakcemile3

Kızlar yemeğe gidip geldim baya ilerlemiş sayfalar. Benim bu ay geçsin şayet olmazsa gelecek dönemlerde küre başlamayı düşünüyorum

canım ben bal tarçın çörekotuna başlamıştım ya 3 gün falan kullanmıştım ama bıraktım artık bende mide problemi vardı fena rahatsız etmeye başladı çörekotu o yüzden bide ultrasonda 5 tane yumoş çıkınca üzerine düşmedim
bildigim kadarıyla yumoşların artmasında baya etkiliymiş ve faydasını görende çok umarım seninde işine yarar cokacimcoook

anaaaaaaaa kız ben kalkıyorum eşimi işe yolluyorum sonra sen yatakta ölçcez dedin ya bi yatıyorum 5 dakika sonra ölçüyorum yatakta CADIARZU

CNM BEN BU AY BALÇÖREOTO TARÇIN KÜRÜNÜ DENEDıM DÜN DR GıTTıM YUMURTAM 18MM OLMUŞ EN SONUNDA opuyorumnanaktan SıZEDE TAVSıYE EDERıM DENEYıN NE KAYBEDERSıNıZ Kı BAKALIM SONUÇ NE OLACAK BEKLEYıP GÖRECEĞıZ opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…