Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

canım benim sen ne zamandır bekliyosun umarım en yakın zamanda kavuşuruz bebişlerimize

Parlacım mesela bana bir cevap yazmak istiyorsun diyelim.benim yazmın sağ altında alıntı yap diye bir yer var orayı tıkla benim mesajım ekranına gelir mesajımın altına yazmak istediklerini yaz ve cevapla de.bunu kime yazmak istiyorsan ona uygula.Böylece kime cevap yazdığın belli olur ok?opuyorumnanaktan

ooooo bakıyorum da pek çabuk koyverdin.o sigarayla yakarım senin elini heeeeeelmaz: aleyna34 vardı o da yok bak bu aralar.o da azaltmıştı sigarayı.inş. bırakmıştır

Vallah canim yak haklisin. Ya zaten uzun zaman oldu paket tasimiyrum otlakcilik yapiyordum arkadaslardan ara sira :jeyyar:
canimda cekmiyordu ama dünden beri almamak icin kendimi zor tutuyorum.
ama kararliyim icmiycem.
insallah :Saruboceq:

ayy kızlar bu sigara olayı çok önemli.. Ne olur zorlayın kendinizi,nefsinize hakim olun ve içmeyin... Bir arkadaşım böyle sigara içiyordu hamile kaldı ve hamileyken de ara ara kaçamak içti. Ve oğlu bir kolu gelişmeden doğdu. Bende üniversitede içtim sigara ama sonra tak diye bir günde bıraktım ve şimdi içmiyorum.Lütfen kızlar bir gayret edin ve bırakın bu illeti. Sağlıklı annelerden sağlıklı çocuklar doğar.

Vallah canim yak haklisin. Ya zaten uzun zaman oldu paket tasimiyrum otlakcilik yapiyordum arkadaslardan ara sira :jeyyar:
ama kararliyim icmiycem.

alkisalkisalkis eferin benim bebişime.sadece bebk için değil kendin için de içmemelisinkaydirigubbakcemile5

ama kararliyim icmiycem.

valla ablanız olarak örnek olmam lazım ama bende sigara içiyodum... günde 5-6 tane oluyordu....
buraya girdiğimden beri günde 1-2 taneye düşürdüm.. elim gitmiyo kızlar fena yapar diyorum kendi kendime... lmaz: inşallah yakın zmanda hiç içmiyor olacağım...
bi b..a yaramıyor ama işte...

canım benim çok sağol çözücem inşallah yakında mutfak öylece beni bekliyo ben bilgisayarın başındayım

kahve içerken aklıma geldi...geçen sene bu aralar fal bakmıştı biri.. hazirandan önce olmaz bebiş demişti.. daha vakti var bekle dediydi.. kapatsam falı görebilrmiyim vakti gelmişmidir.
içimde bişeyler geziniyo heyecandan .. üfff yaaa....

Ayy sen kahve diyince aklıma türk kahvesi yapıp içmek geldi.Canım çok çekti yaaa...
Fal konusunda da ben evlenmeden 6-7 ay önce ankarada bir cafede fal baktırmıştım. Tavsiye üzerine gitmiştim kuzenimle. Randevulu falan gidiliyor. Ve kadın ne dediyse çıkmıştı. Eşimin adını bildi sen temmuz da evleneceksin dedi v.s. kuzenime de sen yaza evleneceksin ve deniz kenarı bir yere gideceksin bir daha ankaraya dönüşün yok dedi kuzenim de ağustosta evlendi jet hızıyla. ve kıbrısa gitti.evi tam deniz kenarında :)

Şimdi diyorum ki acaba bi daha mı gitsem o kadına? pek inanasım da gelmiyor ama bu da inanılmayacak gibi değil yahuuu

canım sen nezamandır bekliyosun bebişini

ben,m baktırdıklarımın hep yarısı çıkar yarısı çıkmaz .. zaten ihtimal işi bu ama ..isim falan enteresan olmuş.. pekde inanmamak lazım aslında. .etkileniyo insan

canım sen nezamandır bekliyosun bebişini

bir yıl oldu bebeğim.. yaşım fazla olduğu için canım sıkılıyo. yoksa daha rahat olucam.. bizim ailede hep erken evlendiler ve hep 1 sene içinde bebiş oldu.. stres yaptım artık..
herkesede daha istemiyoruz diyorum.... üstümüze gelmesinler diye

En iyisini yapiyorsun cnm bosver. hem onlar icinde süpriz olur bebisin geldiginde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…