Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

canım benim zaten hep o insanlar yüzünden yani çevre yüzünden strese giriyoruz bizde 2,5 yıldır evliyiz her göeren yokmu daha bebek diye diye sinirimizi bozuyolar

Bende bunu anlamam işte kime ne kardeşim benim bebeğimden ... istediğim zaman yaparım.. yada hiç yapmam... Evlenmeden önce Eee ne zaman evleniyorsun..düğün ne zaman? falan diye baskı başlar evlenir evlenmez de ne zaman bebek geliyo diye başlar... klava: sinir oluyorum bunları soranlaraaaa

canım benim zaten hep o insanlar yüzünden yani çevre yüzünden strese giriyoruz bizde 2,5 yıldır evliyiz her göeren yokmu daha bebek diye diye sinirimizi bozuyolar

haklısın canım benim.. bayram geliyor ya stres oluyoru m iyice ...
----- iyi bayramlar
----- sizede .. eee daha yokmu bişey..
-----: klava:

patavatsız insanlar sürüsü..

inşallah bu bayrama bebiş olur.. ama genede söylemeyip içimden kıs kıs bebişimle gülmek istiyorum...

Bize daha kimse sormadi kaynanam haric kaydirigubbakcemile3
ama anlayabiliyorum yinede cok sinir bozucu bir durum

ah kızlar ah hep aynı, evlenmeden ee evlilik nezaman evlenirsin bebek ne zaman Benimde adet tarihimi takip ediyolar gıcık oluyorum yok bu ay dıyorum bazende korunuyorum diyorum klava:

inşallah canım bu bayrama bebişle gireriz canım benim kullandığın ilaçlar varmı

ah kızlar ah hep aynı, evlenmeden ee evlilik nezaman evlenirsin bebek ne zaman Benimde adet tarihimi takip ediyolar gıcık oluyorum yok bu ay dıyorum bazende korunuyorum diyorum klava:

Beni de birçok kişi korunuyorum diye biliyor. Daha erken diyorum... Başka planlarımız var diyorum.

inşallah canım bu bayrama bebişle gireriz canım benim kullandığın ilaçlar varmı

yok canım bi ilaç verdi dr bir kerelik kullandım sonra gerek yok dedi.. eşimde sperm azlığı vardı.. kür falan yapıyoruz.. yaza kadar ek tedav i yapmıcaz... ondan sonra belki direkt aşılama ve tüp bebeğe geçicez .. umudum gerek kalmadan hamiş olmak.. Allah nasi p ederse imkansız değil yani... :Saruboceq:

Tabiiki imkansızlık artık yok gibi... Öncelikle bitki kürleri var sonra ilaçlar onlarla da olmazsa aşılama o da olmazsa tüp bebek... var da var yani.

kızlar bitkisel ürünler kullanlar var mı aranızda

Parlacım hem sitede hemde bu başlık içinde bir çok kişi bal-çörekotu-tarçın kürünü uyguluyor. Bunun yanında hayıt tohumu kullanan da var...
Bende eğer adet olabilirsem 2. günü balçörekotu-tarçın kürüne başlayacağım.

kızlar bitkisel ürünler kullanlar var mı aranızda

canım ben gecen ay sogan suyu uyguladım bu ayda eger bebiş gelmemişseki (inşallah saglılla gelmiştir. )regl olursam bal tarçın çörek otuna başlıcam adetimin 2.günü o bittigi gün tekrar sogan suyuna başlıcam 2.kürüne. Şİfam olsun kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…