- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #4.381
bir yıl oldu bebeğim.. yaşım fazla olduğu için canım sıkılıyo. yoksa daha rahat olucam.. bizim ailede hep erken evlendiler ve hep 1 sene içinde bebiş oldu.. stres yaptım artık..
herkesede daha istemiyoruz diyorum.... üstümüze gelmesinler diye
En iyisini yapiyorsun cnm bosver. hem onlar icinde süpriz olur bebisin geldiginde
:Saruboceq: önce sizlere vereceğim müjdeyi inşallah... diğerleri beklesin 3 ay.. herşey yerine oturmadan siz ve kociş dışında kimse bilmeyecek zaten...
bir yıl oldu bebeğim.. yaşım fazla olduğu için canım sıkılıyo. yoksa daha rahat olucam.. bizim ailede hep erken evlendiler ve hep 1 sene içinde bebiş oldu.. stres yaptım artık..
herkesede daha istemiyoruz diyorum.... üstümüze gelmesinler diye
canım benim zaten hep o insanlar yüzünden yani çevre yüzünden strese giriyoruz bizde 2,5 yıldır evliyiz her göeren yokmu daha bebek diye diye sinirimizi bozuyolar
Bende bunu anlamam işte kime ne kardeşim benim bebeğimden ... istediğim zaman yaparım.. yada hiç yapmam... Evlenmeden önce Eee ne zaman evleniyorsun..düğün ne zaman? falan diye baskı başlar evlenir evlenmez de ne zaman bebek geliyo diye başlar...klava: sinir oluyorum bunları soranlaraaaa
Huhuuuuu cicekler nerdesiniz hihoyyyt
haklısın canım benim.. bayram geliyor ya stres oluyoru m iyice ...
----- iyi bayramlar
----- sizede .. eee daha yokmu bişey..
-----:klava:
patavatsız insanlar sürüsü..
inşallah bu bayrama bebiş olur.. ama genede söylemeyip içimden kıs kıs bebişimle gülmek istiyorum...
ah kızlar ah hep aynı, evlenmeden ee evlilik nezaman evlenirsin bebek ne zaman Benimde adet tarihimi takip ediyolar gıcık oluyorum yok bu ay dıyorum bazende korunuyorum diyorumklava:
ah kızlar ah hep aynı, evlenmeden ee evlilik nezaman evlenirsin bebek ne zaman Benimde adet tarihimi takip ediyolar gıcık oluyorum yok bu ay dıyorum bazende korunuyorum diyorumklava:
inşallah canım bu bayrama bebişle gireriz canım benim kullandığın ilaçlar varmı
yok canım bi ilaç verdi dr bir kerelik kullandım sonra gerek yok dedi.. eşimde sperm azlığı vardı.. kür falan yapıyoruz.. yaza kadar ek tedav i yapmıcaz... ondan sonra belki direkt aşılama ve tüp bebeğe geçicez .. umudum gerek kalmadan hamiş olmak.. Allah nasi p ederse imkansız değil yani... :Saruboceq:
kızlar bitkisel ürünler kullanlar var mı aranızda
kızlar bitkisel ürünler kullanlar var mı aranızda
Tabiiki imkansızlık artık yok gibi... Öncelikle bitki kürleri var sonra ilaçlar onlarla da olmazsa aşılama o da olmazsa tüp bebek... var da var yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?