- 15 Haziran 2009
- 6.999
- 57
- 158
- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #4.641
Geldim gene ama sohbet bitmiş galiba
kız tubişşşş yarına saatler kaldıııı
hamiş haberleri almaya da az kaldı yani inşallah hepiniz hamişsinizdir
kız tubişşşş yarına saatler kaldıııı
hamiş haberleri almaya da az kaldı yani inşallah hepiniz hamişsinizdir
oooooOOOOooooooooo sebinimmmm opuyorumnanaktan
yok kuşum burdayız biz aysellim le
senin sanırım 1 saatin var işten çıkmana?
inan sadece %2 lik bir umudum var o da Allah'tan umut kesilmez ondan.Eğer ki hamile çıkarsam sanırım mutluluktan ağlarım.diyelim benim negatif çıktı ama bu sefer diğer kızlar için sevinir onlar için ağlarım ama illa ki ağlarım.çok sulugöz bir durumdayım
eveet yaklaşık 1 saatim var.gesmeye götürecek beni kocişim.kaydirigubbakcemile
yok tatlım çift çizgi çıkıcakkk inşallahh :Saruboceq:
cidden çok duygusallaştın, hassaslaştın.
rabbim hepimize yaşatsın o duyguyuuu çift çizgiyi görelim hep beraber :1hug:
İnş. amiiin.kasıklarım mıyır mıyır bööyle nasıl tarif etsem ağrı var hafif hafif.sanki ağrısam mı ağrımasam mı diye düşünüyor:uhm:
ooooyyyy süpermişşş hihoyyyt
benimki götürmüo :sinifsinif:
hamiş olabilirim die dışarı çıkmak yok
aman ben hamiş olim de 5 ay yine yatarım :1rolleyes:
canım bebşin yapio bunları sanaa kaydirigubbakcemile2
sen yinede çok yorma kendini...
ama bence bikaç kişi hamiş haberiyle gelicek. öle hissediomm :teytey:
bende varım bua ay hamile kalmk istiyorum inş olur bende 15 aylk ewliym hiç korunmdk olmadı kasım veya arlıktn çok umutluym tedavimide gördm bekliyorum işte şimdi bu topikte benide aranıza alırsnz sewnrm
bende gezmeye gidecem hemde alışveriş yapmayaaa ama yağmurlu bir hava var kötü olanda buuuuu
Allah kimsenin hevesini kursağında bırakmasın.Bir yürek olduk el elele hep beraber yarını bekliyoruz.İnş. tüm listedikilerden pozitif sonuç gelir.Her perşembe yürekler ağızda heyecanla giricez topiğe bundan sonra
bende varım bua ay hamile kalmk istiyorum inş olur bende 15 aylk ewliym hiç korunmdk olmadı kasım veya arlıktn çok umutluym tedavimide gördm bekliyorum işte şimdi bu topikte benide aranıza alırsnz sewnrm
Allah kimsenin hevesini kursağında bırakmasın.Bir yürek olduk el elele hep beraber yarını bekliyoruz.İnş. tüm listedikilerden pozitif sonuç gelir.Her perşembe yürekler ağızda heyecanla giricez topiğe bundan sonra
Tesadüfi girdim Topiğinize..
İnşallah tez zamnada hepiniz Ana olursunuz Sağlıkla alırsınız bebeklerinizi kucağınıza..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?