Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

kız tubişşşş yarına saatler kaldıııı
hamiş haberleri almaya da az kaldı yani inşallah hepiniz hamişsinizdir

:::::: PERŞEMBECİLER:::

tubiloshh

sebin

prayforu

kvrck

asogkl

nevetna

Çarşambadan Al Testiniiiiiiiii
Kaçırma Sabah Çişiniiiiiii :roflol:

kız tubişşşş yarına saatler kaldıııı
hamiş haberleri almaya da az kaldı yani inşallah hepiniz hamişsinizdir

inan sadece %2 lik bir umudum var o da Allah'tan umut kesilmez ondan.Eğer ki hamile çıkarsam sanırım mutluluktan ağlarım.diyelim benim negatif çıktı ama bu sefer diğer kızlar için sevinir onlar için ağlarım ama illa ki ağlarım.çok sulugöz bir durumdayım

yok tatlım çift çizgi çıkıcakkk inşallahh :Saruboceq:
cidden çok duygusallaştın, hassaslaştın.
rabbim hepimize yaşatsın o duyguyuuu çift çizgiyi görelim hep beraber :1hug:

yok tatlım çift çizgi çıkıcakkk inşallahh :Saruboceq:
cidden çok duygusallaştın, hassaslaştın.
rabbim hepimize yaşatsın o duyguyuuu çift çizgiyi görelim hep beraber :1hug:

İnş. amiiin.kasıklarım mıyır mıyır bööyle nasıl tarif etsem ağrı var hafif hafif.sanki ağrısam mı ağrımasam mı diye düşünüyor:uhm:

İnş. amiiin.kasıklarım mıyır mıyır bööyle nasıl tarif etsem ağrı var hafif hafif.sanki ağrısam mı ağrımasam mı diye düşünüyor:uhm:

canım bebşin yapio bunları sanaa kaydirigubbakcemile2
sen yinede çok yorma kendini...
ama bence bikaç kişi hamiş haberiyle gelicek. öle hissediomm :teytey:

canım bebşin yapio bunları sanaa kaydirigubbakcemile2
sen yinede çok yorma kendini...
ama bence bikaç kişi hamiş haberiyle gelicek. öle hissediomm :teytey:

Allah kimsenin hevesini kursağında bırakmasın.Bir yürek olduk el elele hep beraber yarını bekliyoruz.İnş. tüm listedikilerden pozitif sonuç gelir.Her perşembe yürekler ağızda heyecanla giricez topiğe bundan sonra

bende varım bua ay hamile kalmk istiyorum inş olur bende 15 aylk ewliym hiç korunmdk olmadı kasım veya arlıktn çok umutluym tedavimide gördm bekliyorum işte şimdi bu topikte benide aranıza alırsnz sewnrm

bende varım bua ay hamile kalmk istiyorum inş olur bende 15 aylk ewliym hiç korunmdk olmadı kasım veya arlıktn çok umutluym tedavimide gördm bekliyorum işte şimdi bu topikte benide aranıza alırsnz sewnrm

Hoşgeldin a.s. regl olmamak istediğin tarih ne zaman?

bende gezmeye gidecem hemde alışveriş yapmayaaa ama yağmurlu bir hava var kötü olanda buuuuu

ayyy ne güzeeel opuyorumnanaktan
bende istiom alışveriiişşş :asigim:

evet tatlım ya nasıl da tek yürek olduk yarını beklioz...
umutlarımızı kırma rabbim :Saruboceq:
her perşembe ne hoş olur ya kaydirigubbakcemile3

heeee bir de kısaca özetliyim.Biz bir karar aldık test için sabredebilen arkadaşlarla her hafta perşembe günü test yapıcaz.Mesela diyelim senin tarihin haftaya bir güne denk geliyorsa, eğer istersen haftaya oluşturacağımız perşembeciler listesine giriyorsun.

Tesadüfi girdim Topiğinize..
İnşallah tez zamnada hepiniz Ana olursunuz Sağlıkla alırsınız bebeklerinizi kucağınıza..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…