Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

evet ya bak içine doğmuş adamcağızın demek ki mesaj alınmış :lepi:

slm kızlar bugun doktora gittim ve ne oldu bilin bakalım daha pazartesi bitmiş durumdaydım hiç yumurtam olmamış diodum ya size 2 tane yumurtam olmuş biri 17mm diğeri 14mm yaa okadar çok sevindimki anlatamam hep sizin sayenizde okadar çok moral verdinizki bana hepinize binlerce kere teşekkür ederim

cok güzel ya, banada yengem demiştiki bidahaki bayram bebek haberlerini alalım inşallah. Ay hep o geliyo aklıma aslında olursada önce kimseye sölemeyi düşünmüyorum ama nasip işte olsun da=))

Ben herhalde bayrama yetiştiremem... daha regl olacağım o bitecek sonra 12 gün beklicem ki pıtırcığım pıtlasın, pıtladıktan sonra çalışmalar olacak ki bebek olsun. O zamana zaten bayram geçmiş olur.:çok üzgünüm:

o pıtırcıkların pıtlayıp bebişe dönüştüğü günleri de göricez inş.:Saruboceq:

kıs bize her gün bayram -tatlicadiarzu- illa kurbana mı yetiştirecen.bi sürü özel gün var yılbaşı var hemen ardından kuşum üzülme

canım ya hadi bakalım çok güzel bu inşallah bu ay olucak arkadasım =))

canım olucak bak bu a hepimiz arka arkaya hamişizzz dicez inşallah :CüvCüv:

Ohhhhh bugün ne güzel bir gün yaaa... Hem hamiş haberleri hem yumoş haberlerii... Valla çok iyi gidiyoruz kızlaaarr... Hadi hayırlısı olsun canım... Şimdi çalışmaları hızlandırın bakalım.hihoyyyt

hızlı çalışınca da insan bir şey anlamaz yaw :roflol:

anaa kim hamile walla ne güzel yaa çok ii gelişmeler hakkaten bunlar ama ben bikez daha umudun ve morelın nekadar önemli oldunu ögrendim sizin sayenizle

anaa kim hamile walla ne güzel yaa çok ii gelişmeler hakkaten bunlar ama ben bikez daha umudun ve morelın nekadar önemli oldunu ögrendim sizin sayenizle

prayforU diye bir arkadaşımız var.ilk katıldığı gün o kadar umutsuzdu ki benim artık hiç umudum yok falan diyordu.veee kendisi topiğimizin ilk hamilesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…