- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #4.961
evet canım benim.. kendini suçlu hissediyodu biraz .. o yüzden ekstra sevindi sanırsam..
mors alfabesiyle mesaj gönderdim bebişine derken haklıymış.
dışı böyle : :1rolleyes:
içi böyle : :sm_cool:
sen al güzel haberlerinide ; öbür bayram bebek sevsinler...
büyüklerimiz 2.5 3 aydan önce söyletmezlerdi ablalara hatırlıyorum.. hem nazar değer diye hemde netleşsin herşey diye...
Allah nazarlardan saklasın tu tu tu
cok güzel ya, banada yengem demiştiki bidahaki bayram bebek haberlerini alalım inşallah. Ay hep o geliyo aklıma aslında olursada önce kimseye sölemeyi düşünmüyorum ama nasip işte olsun da=))
slm kızlar bugun doktora gittim ve ne oldu bilin bakalım daha pazartesi bitmiş durumdaydım hiç yumurtam olmamış diodum ya size 2 tane yumurtam olmuş biri 17mm diğeri 14mm yaa okadar çok sevindimki anlatamam hep sizin sayenizde okadar çok moral verdinizki bana hepinize binlerce kere teşekkür ederim
Ben herhalde bayrama yetiştiremem... daha regl olacağım o bitecek sonra 12 gün beklicem ki pıtırcığım pıtlasın, pıtladıktan sonra çalışmalar olacak ki bebek olsun. O zamana zaten bayram geçmiş olur.:çok üzgünüm:
slm kızlar bugun doktora gittim ve ne oldu bilin bakalım daha pazartesi bitmiş durumdaydım hiç yumurtam olmamış diodum ya size 2 tane yumurtam olmuş biri 17mm diğeri 14mm yaa okadar çok sevindimki anlatamam hep sizin sayenizde okadar çok moral verdinizki bana hepinize binlerce kere teşekkür ederim
o pıtırcıkların pıtlayıp bebişe dönüştüğü günleri de göricez inş.:Saruboceq:
topiğimizin bi yerine asalım bunu...
Ben herhalde bayrama yetiştiremem... daha regl olacağım o bitecek sonra 12 gün beklicem ki pıtırcığım pıtlasın, pıtladıktan sonra çalışmalar olacak ki bebek olsun. O zamana zaten bayram geçmiş olur.:çok üzgünüm:
canım ya hadi bakalım çok güzel bu inşallah bu ay olucak arkadasım =))
Ohhhhh bugün ne güzel bir gün yaaa... Hem hamiş haberleri hem yumoş haberlerii... Valla çok iyi gidiyoruz kızlaaarr... Hadi hayırlısı olsun canım... Şimdi çalışmaları hızlandırın bakalım.hihoyyyt
Ohhhhh bugün ne güzel bir gün yaaa... Hem hamiş haberleri hem yumoş haberlerii... Valla çok iyi gidiyoruz kızlaaarr... Hadi hayırlısı olsun canım... Şimdi çalışmaları hızlandırın bakalım.hihoyyyt
hızlı çalışınca da insan bir şey anlamaz yaw :roflol:
o pıtırcıkların pıtlayıp bebişe dönüştüğü günleri de göricez inş.:Saruboceq:
Sebincim inşallah bizim bebişler aynı zamanda gelirleeerr.. Kardeşleri olana kadar birbirlerine kardeş olurlar. :1hug:
anaa kim hamile walla ne güzel yaa çok ii gelişmeler hakkaten bunlar ama ben bikez daha umudun ve morelın nekadar önemli oldunu ögrendim sizin sayenizle
canım sana özelden mesaj attım gördün mü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?