Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

ben sogan kurunu yaparken cok dikkat ettim 2 seferindede yuzumde buyuk buyuk sivilcler olusuyorr tesadufmu bilmiorum ama kuru yaparken oldu 2 defasindada...ama adet gormedim henuz 2,5aydir olmuyorumm

Kizlar bisi sorcam. Adet olmak icin pitircin pitlamasimi geerkiyor kaydirigubbakcemile3
yoksa pitlamadanmi adet olunuyor? yani benim adetlöerim düzenli ozaman benimki pitliyormu? yoksa nasil kafamçokkarıştı

bildiğim kadarıyla pıtlama şart değil... çünkü adeti olşturan şu: rahimde hamilelik hazırlığı yapan bi durum oluşuyo.yumurtanın tutunacağı yer diyelim buna... döllenme olmayınca veya tutunamayınca o bölge dışarı atılıyor ve yenisi oluşmaya başlıyo... pıtlamanın en iyi belirtisi akıntı sanırım.

bilgiler bilimsel değildir. tecrübe ve okuyupda akılda kalanlara dayalıdır yerimseniben

ben 3 aydır içiyorum.. içine karanfilde atıyorum.. 3-4 tane atınca bi fincanın tadını güzelleştiriyo.. hemde faydalıymış...
temin edeyim hemen baslicam bizim zeytinliklerde cok olurdu o tarla kenarlarinda guzelbahcede bilseydim gelirken toplardim ne bilieyim boyle faydalari oldugunu buarada izmirimi cok ozledim soyle camdan birkez bak benim icin olurmu..bebegin hayirli olsun arkadasim allah saglikla yuzunu gormeyi nasip etsinnn

aayyyy enişteme bak sen nasıl da sevinmiş.:teytey:

amin sağol canım... inşallah tez vakitte bebişin göbüşüne gelsin.. bizim kızlar hormon vitamin takviyesi... hihoyyyt

canım inşallah şifan olur zemuszemus

cnm hayırlısı olsun en sonuda muradına kavuştun allah hayırlısıyla kucağına almak nasıp etsin :Saruboceq: zemuszemus :teytey: sositososito senin adına çok sevindim bu bayram habişsin hadi bakalım soranlara bir gülücük atarsın artıkkk :dance: :dance:

amin inşallah..
yerimseniben soran olrsa çaktırmıcam... yılbaşı hediyesi ailelere....arkadaşlara..

ben 3 aydır içiyorum.. içine karanfilde atıyorum.. 3-4 tane atınca bi fincanın tadını güzelleştiriyo.. hemde faydalıymış...

ya ben geçen ay adet öncesi gerginliğimi alsın diye 3 gün içtim hayıtı sonra hemen 18. günümde adet oldum korktum bıraktım.dr.uma sordum.diyabet olduğum için hormonlarını etileyecek şeylerden kaçın dedi ama bilemiyorum.zaten yarın bal tarçın ç.otuna başlıcam.balı hiç sevmem ve de normalde yememem gerekenlerin içinde ama bir umut deyip yicem.insülini mi de biraz fazla yaparım artık napiyim.yarım kavanoza 1 yemek kaşığı tarçın 1 tatlı kaşığı çörek otumuydu neydi tarif yine unuttum.

canım yarımkase bala bi ç.k çörekotu bi t.k tarçın sabah akşam aç karnına bi kaşık ımm mis mis afiyet olsun yarasın yag olmasın şifa olsun :dance:

amin inşallah..
yerimseniben soran olrsa çaktırmıcam... yılbaşı hediyesi ailelere....arkadaşlara..

cok güzel ya, banada yengem demiştiki bidahaki bayram bebek haberlerini alalım inşallah. Ay hep o geliyo aklıma aslında olursada önce kimseye sölemeyi düşünmüyorum ama nasip işte olsun da=))

cok güzel ya, banada yengem demiştiki bidahaki bayram bebek haberlerini alalım inşallah. Ay hep o geliyo aklıma aslında olursada önce kimseye sölemeyi düşünmüyorum ama nasip işte olsun da=))

sen al güzel haberlerinide ; öbür bayram bebek sevsinler...
büyüklerimiz 2.5 3 aydan önce söyletmezlerdi ablalara hatırlıyorum.. hem nazar değer diye hemde netleşsin herşey diye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…