- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #4.941
ben sogan kurunu yaparken cok dikkat ettim 2 seferindede yuzumde buyuk buyuk sivilcler olusuyorr tesadufmu bilmiorum ama kuru yaparken oldu 2 defasindada...ama adet gormedim henuz 2,5aydir olmuyorummceylann canım ben bu ay sogan suyu kürü yapmıştım ve bitane yumoşum 19mm di çatlamak üzereydi eger bebek olmadıysa regl olmayı beklıyorum canım. bu ayda bal çörekotu tarçına başlıcam o bitince tekrar sogan suyu içicem. Doktorum dediki bi zararı olmaz içebilirsin
ayyy canim benim allah razi olsun ne sicak yer burasi keskem daha once gelseymisimCanım olmadı biz alır sana kargolarız. Demokraside çareler tükenmez :))
Kizlar bisi sorcam. Adet olmak icin pitircin pitlamasimi geerkiyor kaydirigubbakcemile3
yoksa pitlamadanmi adet olunuyor? yani benim adetlöerim düzenli ozaman benimki pitliyormu? yoksa nasil kafamçokkarıştı
teyzeleri bebiş 1.3 mm olmuş bile .....................
ben 3 aydır içiyorum.. içine karanfilde atıyorum.. 3-4 tane atınca bi fincanın tadını güzelleştiriyo.. hemde faydalıymış...
temin edeyim hemen baslicam bizim zeytinliklerde cok olurdu o tarla kenarlarinda guzelbahcede bilseydim gelirken toplardim ne bilieyim boyle faydalari oldugunu buarada izmirimi cok ozledim soyle camdan birkez bak benim icin olurmu..bebegin hayirli olsun arkadasim allah saglikla yuzunu gormeyi nasip etsinnnben 3 aydır içiyorum.. içine karanfilde atıyorum.. 3-4 tane atınca bi fincanın tadını güzelleştiriyo.. hemde faydalıymış...
Canım hayıt tohumunu sen nasıl içiyordun? yani nasıl hazırlayıp içiyordun?
sabah gözünün içine soktum testi.. ne dmek bu dedi.. pozitif dedim ..bi daha baktı .. :uhm: nikahımızdan beri ilk defa gözleri böyle gülüyordu.. :dance:
uleyn keçiboynuzu dedi birde :roflol:
onunda yüzünde aptal bi gülümse vardı ... kime söylücen dedi. kimseye dedim :kedi:
temin edeyim hemen baslicam bizim zeytinliklerde cok olurdu o tarla kenarlarinda guzelbahcede bilseydim gelirken toplardim ne bilieyim boyle faydalari oldugunu buarada izmirimi cok ozledim soyle camdan birkez bak benim icin olurmu..bebegin hayirli olsun arkadasim allah saglikla yuzunu gormeyi nasip etsinnn
Canım dün akşam çook açık kahverengi hatta beyazla karışık bir akıntı geldi.Hah dedim geliyor benim kırmızılar... hemen ped koydum ama sabah hiç bişiy yoktu. 1-2 saat önce yine tuvalet kağıdına öyle bir akıntı geldi. Herhalde olacağım canım bugün yarın.
Hayır tohumu aldırdım.Dün akşam ve bu sabah onu ezip suda kaynatıp içtim.Bakalım devam edicem onu içmeye. regl gelirse 2. gün b-ç-t kürü başlayacak inşallah
harika çok sevindim darısı başımıza olsun inşallah:dance:
sabah gözünün içine soktum testi.. ne dmek bu dedi.. pozitif dedim ..bi daha baktı .. :uhm: nikahımızdan beri ilk defa gözleri böyle gülüyordu.. :dance:
uleyn keçiboynuzu dedi birde :roflol:
onunda yüzünde aptal bi gülümse vardı ... kime söylücen dedi. kimseye dedim :kedi:
cnm hayırlısı olsun en sonuda muradına kavuştun allah hayırlısıyla kucağına almak nasıp etsin :Saruboceq: zemuszemus :teytey: sositososito senin adına çok sevindim bu bayram habişsin hadi bakalım soranlara bir gülücük atarsın artıkkk :dance: :dance:
amin aminnn herkese insallah,,,kizlar ben simdi disariya cikiyorum bakalim su hayit tohumuna bi arastirayim bulur gelirim belkiii:))amin sağol canım... inşallah tez vakitte bebişin göbüşüne gelsin.. bizim kızlar hormon vitamin takviyesi... hihoyyyt
ben 3 aydır içiyorum.. içine karanfilde atıyorum.. 3-4 tane atınca bi fincanın tadını güzelleştiriyo.. hemde faydalıymış...
amin aminnn herkese insallah,,,kizlar ben simdi disariya cikiyorum bakalim su hayit tohumuna bi arastirayim bulur gelirim belkiii:))
ya ben geçen ay adet öncesi gerginliğimi alsın diye 3 gün içtim hayıtı sonra hemen 18. günümde adet oldum korktum bıraktım.dr.uma sordum.diyabet olduğum için hormonlarını etileyecek şeylerden kaçın dedi ama bilemiyorum.zaten yarın bal tarçın ç.otuna başlıcam.balı hiç sevmem ve de normalde yememem gerekenlerin içinde ama bir umut deyip yicem.insülini mi de biraz fazla yaparım artık napiyim.yarım kavanoza 1 yemek kaşığı tarçın 1 tatlı kaşığı çörek otumuydu neydi tarif yine unuttum.
aayyyy enişteme bak sen nasıl da sevinmiş.:teytey:
amin inşallah..
yerimseniben soran olrsa çaktırmıcam... yılbaşı hediyesi ailelere....arkadaşlara..
cok güzel ya, banada yengem demiştiki bidahaki bayram bebek haberlerini alalım inşallah. Ay hep o geliyo aklıma aslında olursada önce kimseye sölemeyi düşünmüyorum ama nasip işte olsun da=))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?