- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #4.921
aramızdan ayrılmak yok ama topiğimizin ilk bebeğini heyecanla beklicez 9 ay :sm_cool:
canım ya inşallah testi dogrulıcak kan testin eminim, Hadi bakalım şimdiden hayırlı olsun :CüvCüv:
hadi bakalım inş. 2. müjdeyi sen verirsin.
Benide alin araniza cok umutsuz amayinede alinnn.....
inşallah zamanda geçmez şimdi.
hayırlısı olsun.. dua ediyoorum
15 gun sogan kurunu 15gunde incir+havuc kurunu denedim suan ikisinide icmiyorum ara verin diyorlar ya 15gun aradayim suan...ama iste hic adet gormedigimden neyi ne zmn yapacagima sasiriyorum kanamasi olmayanin cocugu hic olmaz gibi dusunuyorumm,,,ceylancım şu bizim doğal kürleri denesen canım.. zaten doğal ve her zaman yediğimiz şeyler. bi zararı olmaz..
soğan kürü sonra incir kürü + bal tarçın çörekotu ... şiddetle tavsiye ederim. çok yararlanan var...
çok çok çok sağol amin. hepimiz için inşallah...
demin bi keyif sigarası içsem dedim. sonra hadi saçmalama dedim.
dün sizinle konusurken , türk kahvesiyle birlikte içtiiğim sigara son sigaram oldu
Benide alin araniza cok umutsuz amayinede alinnn.....
15 gun sogan kurunu 15gunde incir+havuc kurunu denedim suan ikisinide icmiyorum ara verin diyorlar ya 15gun aradayim suan...ama iste hic adet gormedigimden neyi ne zmn yapacagima sasiriyorum kanamasi olmayanin cocugu hic olmaz gibi dusunuyorumm,,,
Dun ovulasyon monitoru aldim bu sabah denedim yemyesil gorunuyor cizgi mizgi hicbisi yok
sagol cnm cevabin icin ben aranizda yeniyim dun uye oldum
15 gun sogan kurunu 15gunde incir+havuc kurunu denedim suan ikisinide icmiyorum ara verin diyorlar ya 15gun aradayim suan...ama iste hic adet gormedigimden neyi ne zmn yapacagima sasiriyorum kanamasi olmayanin cocugu hic olmaz gibi dusunuyorumm,,,
Dun ovulasyon monitoru aldim bu sabah denedim yemyesil gorunuyor cizgi mizgi hicbisi yok
sagol cnm cevabin icin ben aranizda yeniyim dun uye oldum
cok tesekkur ederim moral oldu,,,herseyin kotusunu dusunenn bi yapim var ondan umutsuzum bu konudda ama olmamak lazim boyle tabiii...burda doktor isi biraz zor oluyor basta derdini tam anlatmak cok zor dil farkindan ben artik turkiyeye donene kadar burda kurlerle,dualarla,sizlerle bu isi basarmaya calisicammCanım aramıza hoşgeldin. İngilteredeymişsin ama belki izlemişsindir bugün Kanal D de tüp bebek konusu vardı ve arada pcos lular için de konuşuldu.pcoslularda ayrıca şeker direnci de olabildiği için sana doktorun o ilacı vermiştir.Fakat bu çocuğunun olmasına engel değil.Hatta doktor dediki normal yoldan eğer bebek sahibi olamazlarsa pcos lu hastalarda tüp bebek şansı çok çok daha yüksek %70 e kadar garanti verebiliyoruz dedi.
Moralini yüksek tut canım bu konuda. ve diğer bir tavsiyem de başka bir doktora daha gözükmen.
valla kovalasanız gitmem bi yere... :teytey: daha çook halaylar var çekilecek...
hayit tohumunu yeni duydum tmm yaparim ben duydugum herseyi yapiyorum ama ingilterede nasil bulurum hayiti bilmiyorum dur bakalim bi arastiralim bulursam seve seve icerim sifa olacaksaaaaCanım hayıt tohumu al istersen... Çay içer gibi içersin. Havanda biraz dövüp 15 dk 2 bardak suda kaynatacaksın ve süzüp içeceksin... Hayıt hormonları düzene sokuyor ve adet döngüsünü düzenliyor... Yalnız hemen sonuç bekleme hayıt tohumundan. 2 ay sonra etkisini iyice hissedersin
gaye sen ne durumdasın canım?? geldimi
tebrik ederim canım hayırlısıyla kucağıa almayıda nasip etsin allahım perşembecilerden mutlaka çıkar demiştik bak sen oldun tekrar tekrar tebrik ederim drısı tez zamnda başımıza inş... :Saruboceq:
hayit tohumunu yeni duydum tmm yaparim ben duydugum herseyi yapiyorum ama ingilterede nasil bulurum hayiti bilmiyorum dur bakalim bi arastiralim bulursam seve seve icerim sifa olacaksaaaa
hayit tohumunu yeni duydum tmm yaparim ben duydugum herseyi yapiyorum ama ingilterede nasil bulurum hayiti bilmiyorum dur bakalim bi arastiralim bulursam seve seve icerim sifa olacaksaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?