Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

Benide alin araniza cok umutsuz ama yinede alinnn.....

ceylancım şu bizim doğal kürleri denesen canım.. zaten doğal ve her zaman yediğimiz şeyler. bi zararı olmaz..
soğan kürü sonra incir kürü + bal tarçın çörekotu ... şiddetle tavsiye ederim. çok yararlanan var...

15 gun sogan kurunu 15gunde incir+havuc kurunu denedim suan ikisinide icmiyorum ara verin diyorlar ya 15gun aradayim suan...ama iste hic adet gormedigimden neyi ne zmn yapacagima sasiriyorum kanamasi olmayanin cocugu hic olmaz gibi dusunuyorumm,,,
Dun ovulasyon monitoru aldim bu sabah denedim yemyesil gorunuyor cizgi mizgi hicbisi yok
sagol cnm cevabin icin ben aranizda yeniyim dun uye oldum

ceylann canım ben bu ay sogan suyu kürü yapmıştım ve bitane yumoşum 19mm di çatlamak üzereydi eger bebek olmadıysa regl olmayı beklıyorum canım. bu ayda bal çörekotu tarçına başlıcam o bitince tekrar sogan suyu içicem. Doktorum dediki bi zararı olmaz içebilirsin

çok çok çok sağol amin. hepimiz için inşallah...

demin bi keyif sigarası içsem dedim. sonra hadi saçmalama dedim.
dün sizinle konusurken , türk kahvesiyle birlikte içtiiğim sigara son sigaram oldu

Bak bugün doktorum programında kadın tek tek anlattı. Hamile kadınlarda eğer sigara içerlerse yada sigara içilen yerlerde pasif içici durumunda kalırlarsa bebekle anne arasında tüm besin ve kan alışverişini sağlayan kordon büzülüyormuş ve kan akışı besin akışı azalıyormuş.bu nedenle çok sık düşükler meydana geliyormuş (Allah korusun) düşük olmasa bile mongol bebek denilen down sendromu yada organ gelişmesinde eksiklik çok muhtemel oluyormuş. Sakın canım!!! değil sigara içmek içilen ortamda bile bulunmamalısın.
Yeğenimize iyi bak klava: kaydirigubbakcemile3
Benide alin araniza cok umutsuz ama yinede alinnn.....

Ne demek umutsuzluk!!!! yok öyle birşey. Aksine en umutlumuz sen olmalısın... Her şeyin bir tedavisi var. Bakma doktorların umutsuz artistik konuşmalarına.
Öncelikle kistlerin için soğan kürünü dene canım..
Sonuçta bitkisel bir tedavi bu. ve yarar gören çok fazla. denemekten birşey olmaz.

bende öyle rastgele bi gün başlamak zorunda kaldım çünkü artık dogumkontrol hapı kullanmadıgım için adet madet kalmadı gibi kaydirigubbakcemile3 ya sacmalıyo benim hormonlar ama ben onlara günlerini göstericem. =)) hayırlısı inşallah cok dua edelim hep beraber olur inşallah olucak ben inanıyorum nedense hemde cok =))

Canım hayıt tohumu al istersen... Çay içer gibi içersin. Havanda biraz dövüp 15 dk 2 bardak suda kaynatacaksın ve süzüp içeceksin... Hayıt hormonları düzene sokuyor ve adet döngüsünü düzenliyor... Yalnız hemen sonuç bekleme hayıt tohumundan. 2 ay sonra etkisini iyice hissedersin

cok tesekkur ederim moral oldu,,,herseyin kotusunu dusunenn bi yapim var ondan umutsuzum bu konudda ama olmamak lazim boyle tabiii...burda doktor isi biraz zor oluyor basta derdini tam anlatmak cok zor dil farkindan ben artik turkiyeye donene kadar burda kurlerle,dualarla,sizlerle bu isi basarmaya calisicamm
bakalim sizlerin arasinda hersey daha iyi olacak insallah

valla kovalasanız gitmem bi yere... :teytey: daha çook halaylar var çekilecek...

tebrik ederim canım hayırlısıyla kucağıa almayıda nasip etsin allahım perşembecilerden mutlaka çıkar demiştik bak sen oldun tekrar tekrar tebrik ederim drısı tez zamnda başımıza inş... :Saruboceq:

hayit tohumunu yeni duydum tmm yaparim ben duydugum herseyi yapiyorum ama ingilterede nasil bulurum hayiti bilmiyorum dur bakalim bi arastiralim bulursam seve seve icerim sifa olacaksaaaa

gaye sen ne durumdasın canım?? geldimi

Canım dün akşam çook açık kahverengi hatta beyazla karışık bir akıntı geldi.Hah dedim geliyor benim kırmızılar... hemen ped koydum ama sabah hiç bişiy yoktu. 1-2 saat önce yine tuvalet kağıdına öyle bir akıntı geldi. Herhalde olacağım canım bugün yarın.

Hayır tohumu aldırdım.Dün akşam ve bu sabah onu ezip suda kaynatıp içtim.Bakalım devam edicem onu içmeye. regl gelirse 2. gün b-ç-t kürü başlayacak inşallah

tebrik ederim canım hayırlısıyla kucağıa almayıda nasip etsin allahım perşembecilerden mutlaka çıkar demiştik bak sen oldun tekrar tekrar tebrik ederim drısı tez zamnda başımıza inş... :Saruboceq:

sağol mersine sevgiler.... bebişler ve teyzeleri toplantısı yapacağız bigün inşallah...

burada beraber büyütüyoruz pıtırcıkları bebiş yapıyoruz.. kaydirigubbakcemile5

hayit tohumunu yeni duydum tmm yaparim ben duydugum herseyi yapiyorum ama ingilterede nasil bulurum hayiti bilmiyorum dur bakalim bi arastiralim bulursam seve seve icerim sifa olacaksaaaa

ben 3 aydır içiyorum.. içine karanfilde atıyorum.. 3-4 tane atınca bi fincanın tadını güzelleştiriyo.. hemde faydalıymış...

Kizlar bisi sorcam. Adet olmak icin pitircin pitlamasimi geerkiyor kaydirigubbakcemile3
yoksa pitlamadanmi adet olunuyor? yani benim adetlöerim düzenli ozaman benimki pitliyormu? yoksa nasil kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…