Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

gerçekten rüya gördümde anlatıyorum gibi geliyor... kociş harika ama.. o garip gülümseme ne zman gidecek yüzünden bilmiyorum

resimdeki anne babanın altında bulunan 3 çocuğun birincisi geliyor hadi bakalım gerçi o aile çok zayıf çöp çocuklar eminim sen kendine de eşine de bebişe de iyi bakarsın

Canım prayforu hamiş ayrıca gökçekte sanırım hamiş tam kesin değil testleri erken yaptırdı. Başka gelişme yok.
Ama prayforu buün hepimizin yüzünü güldürdü çok mutlu olduk

gerçekten rüya gördümde anlatıyorum gibi geliyor... kociş harika ama.. o garip gülümseme ne zman gidecek yüzünden bilmiyorum

bende kızıma ilk hamile oldugumu ögrendiğimde kocişin yüzünü unutamam hele sonra aşermelerde geceleri azmı manav market aradı canım yaaa

sağolun kızlar, hemen çıkmam lazım .. 2-3 gün giremem . annemlere gidicem. söylememek zor olacak ama.
pazartesi görüşürüz... haber vermeden gitmeyeyim dedim... geldiğimde güze lhaberler alırım inşallah...

eşim direkt rallici yapıcam dedi... kız olursa yandık gamyoncuiremsu

evet ilk perşembe sonucu kesin gebelik 1 şüpheli gebelik 1 fena sonuç değil.gökçek ile ytubiloshunki de kesinleşsin hele

kendine iyi bak güzel annemopuyorumnanaktan

canım hayırlısı olsun kucagına al hele rallici olsun ne zararı var dimi ama

benim takvime göre bugünler calışmaya başlama zamanı 16 sı yumurtlama hayırlısı olsun bakalım ne olacak

benimde çalışma günlerim benim pırtlama günümde 15 kasım. Bu ay olur inşallah.

Kız gaye 1 tane olsun bakalım sen hedefi 3 koydun prayforu'ya:) bu ne hız kızzzzzzzz şekerrrr

nasıl yani bigün ilişki bi gün yok öylemi

evet canım.reglimin 12. günü başladık 12-14-16 diye gittik gerçi işe yaramadı ama tavsiye edilen 1 dolu 1 boş. bebişkomum idrar testleri pozitif çıktı 2 kere ama kanda gebelik çıkmadı ve regl oldu:çok üzgünüm:

bak şu işe ya bende hep idrarda yapardım testlerimi gerçi topu topu 2 kere yaptım ikisindede hamileydim dogru cıktı yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…