- 15 Haziran 2009
- 6.999
- 57
- 158
- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #5.141
gerçekten rüya gördümde anlatıyorum gibi geliyor... Kociş harika ama.. O garip gülümseme ne zman gidecek yüzünden bilmiyorum
kızlar selam.. test sonucunu aldım ... bhcg 3685 olmuş. cmts tekrar gidicem..
gerçekten rüya gördümde anlatıyorum gibi geliyor... kociş harika ama.. o garip gülümseme ne zman gidecek yüzünden bilmiyorum
gerçekten rüya gördümde anlatıyorum gibi geliyor... kociş harika ama.. o garip gülümseme ne zman gidecek yüzünden bilmiyorum
benim takvime göre bugünler calışmaya başlama zamanı 16 sı yumurtlama hayırlısı olsun bakalım ne olacak
Canım prayforu hamiş ayrıca gökçekte sanırım hamiş tam kesin değil testleri erken yaptırdı. Başka gelişme yok.
Ama prayforu buün hepimizin yüzünü güldürdü çok mutlu olduk
tabi kızım hatta ben ne olur ne olmaz diye 12-14-16-18 diye giderim:kedi:
sağolun kızlar, hemen çıkmam lazım .. 2-3 gün giremem . annemlere gidicem. söylememek zor olacak ama.
pazartesi görüşürüz... haber vermeden gitmeyeyim dedim... geldiğimde güze lhaberler alırım inşallah...
eşim direkt rallici yapıcam dedi... kız olursa yandık gamyoncuiremsu
sağolun kızlar, hemen çıkmam lazım .. 2-3 gün giremem . annemlere gidicem. söylememek zor olacak ama.
pazartesi görüşürüz... haber vermeden gitmeyeyim dedim... geldiğimde güze lhaberler alırım inşallah...
eşim direkt rallici yapıcam dedi... kız olursa yandık gamyoncuiremsu
benim takvime göre bugünler calışmaya başlama zamanı 16 sı yumurtlama hayırlısı olsun bakalım ne olacak
Canım prayforu hamiş ayrıca gökçekte sanırım hamiş tam kesin değil testleri erken yaptırdı. Başka gelişme yok.
Ama prayforu buün hepimizin yüzünü güldürdü çok mutlu olduk
nasıl yani bigün ilişki bi gün yok öylemi
evet canım.reglimin 12. günü başladık 12-14-16 diye gittik gerçi işe yaramadı ama tavsiye edilen 1 dolu 1 boş. bebişkomum idrar testleri pozitif çıktı 2 kere ama kanda gebelik çıkmadı ve regl oldu:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?